• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

High Pro (näyte)

Yli 29g proteiinia

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

2,56 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

High Pro on terveellinen ja ravinteikas proteiinipatukka joka on suunniteltu niille jotka haluavat lisätä päivittäistä proteiinin saantia maukkaan ja helpon välipalan kautta.

Jokainen 80g patukka sisältää 29g ensiluokkaista proteiinia joka tukee lihasten kasvua, ja vain 15g hiilihydraatteja joka tarjoaa tasaisen energian lähteen. Tuotteen proteiinipitoinen sisältö tukee aktiivista elämäntyyliä, erityisesti mikäli urheilet säännöllisesti, sillä se auttaa lihasten kasvussa ja palautumisessa.

High-Pro patukoiden helppous tekee siitä ihanteellisen välipalan niille jotka ovat aina liikkeessa ja niille jotka haluavat pitää nälän loitolla aterioiden välillä.

High Pro on HFL Sport Sciencen testaama WADA:n kiellettyjen aineiden varalta osana INFORMED-SPORT ohjelmaa. Jokainen High Pro tuote-erä testataan tuotteen puhtauden varmistamiseksi. HFL on maailman johtava laboratorio urheilussa kiellettyjen aineiden tarkkailemiseksi ja INFORMED-SPORT ohjelma on useiden tunnustettujen urheilujärjestöjen (mm. UK Sport) tukema.

Loistavat ainesosat ja erinomainen maku tekevät High Pro:sta yhden markkinoiden johtavista proteiinipatukoista. Tuotteeseen on lisäksi lisätty Lactospore® probiootteja jotka auttavat ruoansulatusta ja parantavat tuotteen ravinteiden biosaatavuutta. Jokainen 80g patukka sisältää vain 2.6g sokeria tehden siitä terveellisen ja ravinteikkaan vaihtoehdon kaikille.

*Tuotetta ei voida toimittaa Saksaan.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 29g korkealuokkaista proteiinia per 80g patukka
  • Auttaa lihasten kasvussa ja palautumisessa
  • Vain 2.6g sokeria per 80g patukka
  • Sisältää Lactospore® pro-biotic

Suositeltu käyttö

Käytä kun haluat proteiinipitoisen välipalan aterioiden välillä, ennen treeniä tai aterian yhteydessä lisätäksesi proteiinin saantia.

Ainesosat

Proteiini Seos (Maitoproteiini-isolaatti Heraproteiini konsentraatti*), Polydekstroosisiirappi, Suklaapäällyste (14%) (Makeutusaine: Isomalti, Sukraloosi; Hydraamaton Palmu- ja Palmuydinöljy,Herajauhe*, Vähärasvainen kaakaojauhe, Vehnäjauho, Emulgointiaine: Soijalesitiini, E476; Aromit) Frukto-Oilgosakkaridi, Glyseriini, Vähärasvainen kaakaojauhe, Makeutusaine (Maltitoli, Sukraloosi), Stabilointiaine (Akaasikumi), Aromit, Kasvisöljyl, Antioksidantti(tokoferolisekoite), Lactospore Probiootti (Bacillus Coagulans). *Maidosta.

Herkistäviä aineita: Tuote sisältää: Maitoa, Gluteiini- ja Soijatuotteita ja voi sisältää: Kananmunaa, Pähkinöitä ja Maapähkinää

Ravitsemustietoa

Per 80g patukka:
Energiaa: 965.0kJ
Energiaa: 230.0Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 29.2g
Hiilihydraatteja: 20.4g
joista sokeria: 2.5g
joista polyoleja: 16.7g
Rasvaa: 6.5g
joista tyydyttyneitä: 4.4g
Natrium: 55.0mg
Lactospore®: 96.0million
Liukoinen kuitu: 13.2g

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

High Pro (näyte)

Valitse kuva

High Pro (näyte)