HydroFuel Elite

Seuraavan sukupolven urheilujuoma

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

Olemme tuoneet takaisin kolme suosituinta tarjoustamme! 

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25
Kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla* | Käytä koodia: 3FOR2FI
Pillerit & aminot 40% alennuksella | Käytä koodia: AMINO40

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 24.09.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.

OSTA NYT
8,09 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

HydroFuel Elite on Informed Sport ohjelman kautta eräkohtaisesti testattu World Anti-Doping Agencyn (WADA) kiellettyjen aineiden osalta ja tuotteelle on myönnetty ISO 17025 akkreditointi, joka takaa, ettei tuote sisällä mitään luonnossa esiintyviä kiellettyjä aineita.

Miksi suunnittelimme HydroFuel Eliten?

Pitkäkestoinen harjoittelu johtaa lihaksen glykogeenivarastojen ehtymiseen sekä elektrolyyttitasojen laskuun, joka heijastuu alentuneisiin energiatasoihin ja lopulta suorituskyvyn hidastumiseen. Tärkeimmät elektrolyytit, kuten magnesium on osallisena normaalissa lihastoiminnassa ja elektrolyyttitasapainossa, joten on tärkeää saada näitä harjoituksen aikana.

Miten suunnittelimme HydroFuel Eliten?

HydroFuel Elite suunniteltiin nesteyttämään ja energisoimaan kehoa. Kaksi hiilihydraattia varmistavat parhaan mahdollisen energiantuoton ja neljän elektrolyytin sekoitus on tarkoitus korvata hikoillessa menetettyjä suoloja.Monia aktiivisia ainesosia on lisätty kruunaamaan tämä seuraavan sukupolven urheilujuoma.

Hyödyt

Jopa 7 g hiilihydraattia per 100 ml, HydroFuel Elite antaa energiaa jatkuvaan suorituskykyyn. Siihen sisälletyn natriumin, magnesiumin, kaliumin & amp; kalsium, HydroFuel Elite tukee elektrolyyttitasapainoa. Lisäksi HydroFuel Elite sisältää valikoiman erilaisia vitamiineja, tukemaan immuunijärjestelmää harjoituksen aikana ja sen jälkeen. B1-vitamiinin, B2 & amp; B5 lähde HydroFuel Elite:

-        vähentää väsymystä ja uupumusta

-        edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa

-        ylläpitää normaalia punasolujen toimintaa

Olemme myös lisänneet C-vitamiinia tähän innovatiiviseen juomaan, joka edistää:

-        normaalia hermoston- ja immuunijärjestelmän toimintaa.

-        normaalia fysiologista toimintaa

-        suojaa soluja happetumisstressiltä

Viimeisimpänä HydroFuel Elite on lisätty 3g haaraketjuisia aminohappoja. Keho on kykenemätön valmistamaan BCAA:ta (haaraketjuisia aminohappoja), joten siksi on merkittävä käyttää sitä ravintolisänä. Erityisen tärkeää on huomioida, että BCAA:t muodostavat yli 35% kehon kokonaislihasmassasta.

Kenelle tuote soveltuu?

Jokainen urheilija, joka harjoittelee intensiivisesti hyötyy tästä suuta virkistävästä juomasta. Juoma nautitaan harjoituksen aikana tai sen jälkeen.

Hyödyt

  • Monivaiheisesti imeytyviä hiilihydraatteja
  • Vitamiini/Elektrolytti sekoitus
  • 3g BCAAta

Suositeltu käyttö

Intensiivisen harjoituksen aikana suositellaan nautittavan 60 g hiilihydraattia tunnissa. Nauti runsaat 2 pulloa HydroFuel Eliteä tunnin aikana.

Säilytä viileässä, kuivassa, suojassa suoralta auringonvalolta. Ei sovellu kasvissyöjille. Parasta Ennen Loppua: Katso pullonkaula.

Ainesosat

Acai-marjan maku:vesi, glukoosi, fruktoosi, haaraketjuisia aminohappoja (0,6%) (L-valiini, L-leusiini, L-isoleusiini), elektrolyyttejä (0,5%) (natrium, kalium, magnesium, kalsium), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väri (mustaherukkamehutiiviste), aromi, stabilointiaineet (arabikumi, puuhartsien glyseroliesterit), väri- ja säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), vitamiinit (0,1%) ( C-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, pantoteenihappo), makeutusaine (sukraloosi).

Appelsiinimaku: vesi, glukoosi, fruktoosi, haaraketjuisia aminohappoja (0,6%) (L-valiini, L-leusiini, L-isoleusiini), elektrolyyttejä (0,5%) (natrium, kalium, magnesium, kalsium), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (arabikumi, puuhartsien glyseroliesterit), väri- ja säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), vitamiinit (0,1%) ( C-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, pantoteenihappo), makeutusaine (sukraloosi).

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 Pullo

Ravintosisältö

  Per 100ml
Energia 130 kJ/31 kcal
Rasva 0 g
  josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 7.0 g
  josta sokereita 7.0 g
Proteiini 0.6 g
Suola 0.70 g
    Per 100ml *RI
C-vitamiinia 4.8 mg 6%
Tiamiinia 0.1 mg 9%
Riboflaviinia 0.1 mg 7%
Pantoteenihappoa 0.4 mg 7%
Magnesiumia 12 mg 3%

 

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Huomioi, että ravintosisältö perustuu appelsiini makuun. Ravintosisällöt voivat vaihdella jopa 15% eri makujen välillä.

Arvostelut

Ei arvioita.

HydroFuel Elite

Valitse kuva

HydroFuel Elite
Back to top