• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Impact Diet Whey

Meidän suosituin proteiinijuoma

Maku
Pakkaus
Määrä

15% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 15FI

END OF MONTH SALE: Nyt jopa 50% alennusta kaikesta + 15% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 15FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 28.02.2018 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€. 
OSTA NYT
Ovh: 20,99 € 19,89 € Säästä: 1,10 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Kun olet aloittamassa matkaa painonpudotukseen on tärkeää seurata ravintoaineiden käyttöä ja varmistu siitä, että tarjoat kehollesi sitä mitä se tarvitsee kun elimistö on kalorivajeella. .

Myprotein on kehittänyt herkullisen juoman, joka on sisältää 35 g proteiinia per annos. Se on erittäin kätevä, eikä se sisällä tarpeettomia hiilihydraatteja eikä rasvoja .

Mitkä ovat Impact Diet Whey hyödyt?

Jokainen annos sisältää laadukasta proteiinia, joka ylläpitää lihasmassaa ja edistää sen kasvua.

Lisäksi olemme lisänneet valmisteeseen tärkeimpiä ainesosia, mukaan lukien vihreä tee uutetta, inuliinia, CLA:ta sekä Digezyme® tukemaan painonhallinnallisia tavoitteitasi.

Tiesitkö? Olemme sisällyttäneet 48 mg koliinia, mikä edistää elimistön normaalia lipidimetaboliaa ja 1,1 g glutamiinia, joka auttaa lihaskasvuun.

Milloin tulisi käyttää Impact Diet Wheytä?

Voit nauttia sitä milloin tahansa päivästä osaksi terveellistä välipalaa ja varmistua siitä, että saat päivittäisen proteiinin, jota tarvitset.

Meillä on laaja valikoima herkullisia makuja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Klassisesta suklaasta herkullisiin makeisiin Cookies & Cream -makuihin.

Ei yksinkertaisesti ole saatavilla vastaavanlaista proteiinijauhetta, joka tarjoaisi saman erinomaisen laadun ja arvon. Tämä johtuu siitä, että se on luotu omassa uusimmassa tuotantolaitoksessa , jossa kehitämme korkealaatuisia tuotteita. Näin ollen matalampi kustannusrakenne on mahdollista siirtää edullisiin loppuhintoihin.

Haluatko parempia tuloksia. Kokeile!

BCAA - välttämättömiä aminohappoja sisältävä ravintolisä sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia optimaalisessa 2:1:1 - auttaen uusien proteiinien rakentumisessa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 35g proteiinia per annos
  • Vähähiilihydraattinen ja vähärasvainen
  • Sisältää tärkeimmät ainesosat

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 2 suurta mitallista (60g) 250-350ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää kananmunaa.

Banaani Maku: Proteiinisekoitus (71%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti), Kaurajauho, psylliuminkuori, pellavansiemenjauhe, L-glutamiini, asetyyli-L-karnitiini (< 1%), vihreäteeuute (< 1%), C-vitamiini (askorbiinihappo), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (Kurkumiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Suklaa & Minttu Maku: Proteiinisekoitus (68%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti), Kaurajauho, psylliuminkuori, pellavansiemenjauhe, L-glutamiini, asetyyli-L-karnitiini (< 1%), vihreäteeuute (< 1%), C-vitamiini (askorbiinihappo), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Cookies & Cream Maku: Proteiinisekoitus (71%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti), Kaurajauho, psylliuminkuori, pellavansiemenjauhe, L-glutamiini, asetyyli-L-karnitiini (< 1%), vihreäteeuute (< 1%), C-vitamiini (askorbiinihappo), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Tuplasuklaa Maku: Proteiinisekoitus (68%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti), Kaurajauho, psylliuminkuori, pellavansiemenjauhe, L-glutamiini, asetyyli-L-karnitiini (< 1%), vihreäteeuute (< 1%), C-vitamiini (askorbiinihappo), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Latte Maku: Proteiinisekoitus (71%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti), Kaurajauho, psylliuminkuori, pellavansiemenjauhe, L-glutamiini, asetyyli-L-karnitiini (< 1%), vihreäteeuute (< 1%), C-vitamiini (askorbiinihappo), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Mallasuute, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikkakakku Maku: Proteiinisekoitus (71%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti), Kaurajauho, psylliuminkuori, pellavansiemenjauhe, L-glutamiini, asetyyli-L-karnitiini (< 1%), vihreäteeuute (< 1%), C-vitamiini (askorbiinihappo), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Vaniljakeksi Maku: Proteiinisekoitus (71%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti), Kaurajauho, psylliuminkuori, pellavansiemenjauhe, L-glutamiini, asetyyli-L-karnitiini (< 1%), vihreäteeuute (< 1%), C-vitamiini (askorbiinihappo), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 58g:
Energiaa: 817.8 (KJ)
Energiaa: 199.6 (Kcal)
Proteiinia: 31.6 (g)
Hiilihydraatteja: 8.4 (g)
Rasvaa: 3.8 (g)
Kuitu: 4.1 (g)

Lisäksi per 58g:
Vihre Tee -uute: 230mg
Asetyyli L Karnitiini (ALCAR): 290mg
C-vitamiini: 50mg
Glutamiini: 1000mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Impact Diet Whey

Valitse kuva

Impact Diet Whey
Back to top