• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Impact Whey Isolate (Näyte)

Denaturoimaton heraproteiini-isolaatti

Maku
Pakkaus
Määrä
15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT
Ovh: 1,39 € 1,04 € Säästä: 0,35 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mikä on Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate on puhtain heraproteiini mitä saatavilla on. Siinä on yli 90% proteiinipitoisuus ja vain 0.25g rasvaa ja 0.17g hiilihydraatteja per annos, mikä on vähemmän kuin useimmissa muissa proteiinijauheissa. Siinä on myös kattava aminohappo profiili mukaan lukien kaikki tarvittavat aminohapot (EAA:t) sekä 2g leusiinia per annos.

Impact Whey Isolaten hyödyt

Impact Whey Isolate sopii kaikille ketkä haluavat lisätä päivittäistä proteiininsaantiaan. Korkea proteiinipitoisuus (22g per annos) edesauttaa lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Impact Whey Isolatea on saatavilla useissa herkullisissa eri mauissa, mukaan lukien luontaiset maut.

Kenelle Impact Whey Isolate sopii?

Impact Whey Isolate sopii täydellisesti päivittäisen proteiinin saannin lisäämiseen. Heraproteiini-isolaatti auttaa lihasmassan kehityksessä, painonpudotuksessa sekä lihasten palautumisessa.

Miten Impact Whey Isolatea käytetään?

Impact Whey Isolate on suositeltavaa käyttää ennen tai jälkeen harjoittelun tai mihin päivänaikaan tahansa lisäämään päivittäistä proteiinin saantia. Heraproteiini-isolaatti on parhainmillaan proteiinisheikkinä, mutta mikäli tunnet olosi luovaksi voit käyttää Impact Whey Isolatea myös esimerkiksi leivonnassa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Jopa 90% proteiinia per annos
  • Vähärasvainen ja vähähiilihydraattinen
  • Edesauttaa lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa

Suositeltu käyttö

Lisää 150-250ml vettä tai maito meidän shakeriin (mitä vähemmän nestettä sitä sakeampi juoma). Tyhjennä näytepussi (25g), ravista ja nauti.

Käytä 2-3 kertaa päivässä, tai kun sitä tarvitset.

1 x MP muovimitta (suuri) painaa 25g.

Ainesosat

Denaturoimaton heraproteiini-isolaatti*, kaakaojauhe (vain suklaan mauissa), aromi (vain mauissa), luontaiset aromit (vain luontaisissa), sitruunahappo (vain vadelman maussa), emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi® [vain mauissa]), värit (punajuuren punainen [raspberry, strawberry cream, blackcurrant and apple & raspberry flavours only], antosyaani [raspberry flavour only], kurkumiini [banana flavour only], karoteeni [Orange & Passion fruit flavour]). *Maidosta

Natural Flavours heraproteiini-isolaatti*, kaakaojauhe (natural chocolate flavour only), luontaiset aromit (natural options only), värit (punajuuren punainen [natural strawberry flavour only], kurkumiini [natural banana flavour only]), makeutusaine (sukraloosi®), emulgointiaine (soijalesitiini). *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 25g:
Energia: 92.5Kcal
Energia: 393.3kJ
Proteiini (dry basis): 23.0g
Proteiini (as-is): 22.25g
Rasva: 0.25g
Hiilihydraatit: 0.17g
kalsium: 100.0mg
kolesteroli: 0.5mg

Huomio, että nämä ravintoarvot ovat otettu maustamattomasta versiosta. Muissa mauissa proteiinin määrä on n. 3% pienempi paitsi suklaan, jonka proteiini sisältö on 8% pienempi.

Arvostelut

Ei arvioita.

Impact Whey Isolate (Näyte)

Valitse kuva

Impact Whey Isolate (Näyte)
Back to top