• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

L-glutamiini

Super suosittu aminohappo

Maku
Pakkaus
Määrä

Saa 30% alennusta kaikesta kun ostat Myrange tuotteita | Kooditon alennus

Veganuary & tipaton tammikuu - Osta vitamiineja & aminoita tai vegaanituotteita ja saa 30% alennusta tilauksestasi! Tai 25% muista tuotteista | Käytä koodia: 25FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 17.01.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
15,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Kiistatta suosituin 20 aminohaposta. L-glutamiini on yksi uusien proteiinien rakennuspalikoista, joka auttaa lihasten vahvistumiseen minkä tahansa harjoituksen jälkeen.

Nosteletko painoja, harjoitatko aerobista kuntoa, edistyminen ja kehittyminen on tavoitteesi. Kätevät kapselit ovat erinomainen tapa turvata L-glutamiinin tarpeesi.

Mitkä ovat L-Glutamiinin hyödyt?

Glutamiini on aminohappo, jota keho pystyy tuottamaan vain pienessä määrin, joten suurin osa siitä tulee sisältyä ruokavalioon. Kun elämä ja arki on kiireistä. Tämän saanti voi olla hankalaa.

Täydellinen matkalla ja menossa mukana, L-glutamiini tabletit tarjoavat sinulle helpon tavan tasapainottaa aminohappojen saanti, riippumatta tavoitteistasi.

Milloin L-Glutamiinia tulisi käyttää?

Yksinkertaisesti 5 tablettia, 1-3 kertaa päivässä.

Vieläpä parempiin tuloksiin. Kokeile tätä!

Impact Diet Whey - suosikki juomamme sisältää 35g proteiinia per annos ollen vähäsokerinen ja vähärasvainen. Avain ravintoaineet auttavat sinua painonhallinta matkallasi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Suosittu aminohappo
  • Täydellinen kaikkeen urheiluun ja harjoitteluun
  • Kätevä tabletti muoto

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 5 tablettia 1-3 kertaa päivässä. Parhaiden tulosten saamiseksi nauti yhdessä aamiaisen kanssa, lounaalla tai 1 tunti ennen nukkumaanmenoa. .

Annoskoko: 5 tablettia

Annoksia per säiliö: 50

Ainesosat

L Glutamiini, Mikrokiteinen selluloosa, Di-kalsium fosfaatti, Magnesiumstearaattie.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita & säilöntäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä & laktoosia. Ei lisättyä suolaaNo added salt (natriumkloridi) tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 3 Tablettitia

Annoksia Pakkauksessa - 83 (250 Tablettitia)

Tyypilliset Ravintoarvot

      Per Annos
L Glutamiinia     3 g

Arvostelut

Ei arvioita.

L-glutamiini

Valitse kuva

L-glutamiini
Back to top