Lihakset Vitality

Tulee lihastenkasvua ja suorituskykyä*

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta valituista tuotteista | Saa ILMAINEN Kreatiinimonohydraattipussi kun käytät yli 45€ | Kooditon tarjous

25% alennusta valituista tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 26.04.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
20,39 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

LihaksetLihakset Vitality on laadukas helposti nautittava juomasekoitus proteiinia, kreatiinimonohydraattia ja glukosamiinisulfaattia, jotka auttavat tukemaan lihasmassaa sekä nivelten ja luiden terveyttä.

Aktiiviset miehet, jotka haluavat itsensä ylittää ja kehittyä heidän täytyy varmistaa, että elimistöllä on kaikki tarvittavat päivittäisten vaatimusten täyttämiseen ja huippukunnossa pysymiseen - ja Lihakset Vitality auttaa.

Mitkä ovat tuotteen hyödyt?

Tuote tarjoaa proteiinin lähteen, joka on peräisin BodyBalance-hydrolysoidusta kollageenista, joka on 22 g: n per annos. Proteiini edistää ja ylläpitää lihasmassan kasvua. Tämä on välttämätöntä miehille pysyäkseen aktiivisena riippumatta iästä.

Lisätty kreatiinimonohydraatti on tieteellisesti todistettu lisäämään fyysistä suorituskykyä lyhytaikaisen ja intensiivisen liikunnan peräkkäisissä pyrähdyksissä - varmistamalla, että olet voimissasi jokaiseen harjoituksen*

Lisäksi tehokas valmiste tarjoaa glukosamiinisulfaattia, joka on luonnossa esiintyvä ravintoaine ja glykosaminoglykaanin esiaste. Se on on tärkeä aine rustolle, joka on kehon kudosta, jota käytetään iskun vastaanottamiseen ja pehmentämiseen nivelten liikkuessa.

Lihakset Vitality ona saatavana kolmessa herkullisessa maussa mansikka, suklaa tai vanilja. Jokainen maku soveltuu ihanteellisesti smoothieen, jogurttiin ja aamupuuroon.

Kenelle tuote soveltuu?

Jokainen aktiivinen mies, joka haluaa pysyä huipulla omassa lajissaan tarjoten sinulle apuja, joiden avulla kehosi pysyy kunnossa päivästä toiseen, mihin elämä sinua kuljettaa.

*Proteiini edistää ja ylläpitää lihasmassaa.

*Kreatiinin on todettu lisäävän fyysistä suorituskykyä lyhytaikaisen ja intensiivisen liikunnan peräkkäisissä sprinteissä. (päivittäinen 3g:n kreatiniinin saanti)

Hyödyt

  • 22 g proteiinia per annos
  • Lisätty kreatiini tehostaa fyysistä suorituskykyä*
  • Välttämätön päivittäinen ravintolisä aktiiviselle miehelle

Suositeltu käyttö

Sekoita 1 mitallinen (30g) veteen tai maitoon ja sekoita Myprotein shakerilla n. 30 sekuntia.

1Proteiini edistää lihasmassan normaalia kehitystä ja ylläpitoa sekä normaalia luuston toimintaa.

2 Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisessa korkean intensiteetin harjoittelussa.

* https://medlineplus.gov/ency/article/004015.htm

* http://wlmht.nhs.uk/wp-content/uploads/2013/01/Vitamin-D-leaflet-A5-8pp.pdf

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta. Käytä osana tasapainoista ruokavaliota ja tervettä elämäntapaa. Ei sovellu kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu tuoteseloste. Saattaa sisältää myös kananmunaa

Muscle Vitality - Banaani: Kollageeni (50%), kollageeni hydrolysaatti (16.5%), kreatiinimonohydraatti (10%), heraproteiinikonsentraatti 80 [maito][soija] (9.9%), glukosamiinisulfaatti [äyriäiset] (5%), banaanin aromit (aromit, makeutusaine (sukraloosi)), di-kaliumfosfaattijauhe, magnesiumsitraattijauhe, ksantaanikumi, digezyme (amylaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi)

Muscle Vitality - Mansikka: Kollageeni (52%), kollageeni hydrolysaatti (17%), kreatiinimonohydraatti (10%), heraproteiinikonsentraatti 80 [maito][soija] (9.9%), glukosamiinisulfaatti [äyriäiset] (5%), mansikan aromit (aromit, makeutusaine (sukraloosi)),), di-kaliumfosfaattijauhe, magnesiumsitraattijauhe, ksantaanikumi, digezyme (amylaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi)

Muscle Vitality - Vanilja: Kollageeni (50%), kollageeni hydrolysaatti (16.5%), kreatiinimonohydraatti (10%), heraproteiinikonsentraatti 80 [maito][soija] (9.9%), glukosamiinisulfaatti [äyriäiset] (5%), vaniljan aromit (aromit, makeutusaine (sukraloosi)), di-kaliumfosfaattijauhe, magnesiumsitraattijauhe, ksantaanikumi, digezyme (amylaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi)

Muscle Vitality - Suklaa: Kollageeni (50%), kollageeni hydrolysaatti (16.5%), kreatiinimonohydraatti (10%), heraproteiinikonsentraatti 80 [maito][soija] (9.9%), glukosamiinisulfaatti [äyriäiset] (5%), vaniljan aromit (aromit, makeutusaine (sukraloosi)), di-kaliumfosfaattijauhe, magnesiumsitraattijauhe, ksantaanikumi, digezyme (amylaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 mitallinen (30g)

Annoksia pakkauksessa - 16 (500g), 33 (1kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos (30g)
Energia 1373kJ/328kcal 412kJ/98kcal
Rasvaa 0.8 g
<0.5  g
  josta tyydyttynyttä 0.3 g <0.1 g
Hiilihydraatit 2.0 g 0.6 g
  joista sokereita 0.5 g
<0.5  g
Proteiini 76g 23 g
Suola 0.50 g 0.15 g

Aktiiviset ainesosat

  Per 100g Per annos (30g)
Kreatiinimonohydraatti 10 g 3 g
Hydrolysoitu kollageeni 67 g 20 g
Glukosamiini 5 g 1.5 g

Ravintosisältö perustuu Banaani-versioon, muiden makujen ravintoarvot voivat vaihdella 10%

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Lihakset Vitality

Valitse kuva

Lihakset Vitality
Back to top