• Vegaani

    Vegaani

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Luonnonmukainen Leivontapaketti

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

Olemme tuoneet takaisin kolme suosituinta tarjoustamme! 

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25
Kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla* | Käytä koodia: 3FOR2FI
Pillerit & aminot 40% alennuksella | Käytä koodia: AMINO40

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 24.09.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.

OSTA NYT
96,93 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Luonnonmukainen leivontapaketti sisältää täysin luonnonmukaiset leivontatarvikkeet puhtaaseen, terveelliseen ja ravintorikkaaseen leipomiseen. Voit käyttää tuotteita myös osana jokapäiväistä ruokavaliota lisäämään vitamiinejä, mineraaleja ja kuituja.

Pellavansiemenjauhe – 250g

Pellavansiemenjauhette voidaan käyttää kananmunan korvikkeena ja se antaa erinomaisen tekstuurin ja pähkinäisen maun. Se on myös erinomainen keskeisten rasvahappojen lähde ja sopii erinomaisesti maidottomaan ja vegaaniin leivontaan.

Coconpure – 460g

Tätä lämpöstabiilia ruuanlaittorasvaa on yleisesti pidetty terveellisimpänä ruokaöljynä sen ainutlaatuisen tyydyttyneiden rasvojen sisällön sekä rikkaan lauriinihappo ja MCT pitoisuuden takia. Rasvasta tulee myös mieto kookoksen maku.

Xylitoli – 500g

Tätä sokerialkoholia löytyy luonnosta useista eri hedelmistä ja kasviksista ja sitä pidetään luontaisempana ja terveellisempänä makeutusaineena kuin sokeria tai muita synteettisiä makeutusaineita. Xylitoli aiheuttaa hitaamman veren glukoositason nousun kuin sokeri ja on sen takia loistava vaihtoehto sokerille leivonnassa.

Rolled Oats – 2.5kg

Erinomainen vaihtoehto vehnäjauholle sillä se sisältää paljon kuitua ja beta-glukaania. Rolled Oats voidaan jauhaa jauhoksi monitoimikoneella ja sitä voidaan käyttää tekstuurin lisäämiseen esimerkiksi kekseissä.

Nutri Greens Plus – Maustamaton 330g

Nutri Greens sisältää yli 35 erilaista hedelmä-, vihannes- ja kasvisuutetta. Jauhetta voi käyttää leivontaan tai vaikka lisätävä smoothieen.

Orgaaninen Cacao Liquor Buttons – 300g

Voit käyttää näitä vähäsokerisia kaakaonappeja samalla tavalla kuin käyttäisit normaalia leivontasuklaata. Makeuta sokeria terveellisimmillä makeutusaineilla. Voit käyttää kaakaonappeja leivonnan lisäksi esimerkiksi lisäämällä niitä myslin yms. sekaan normaalin suklaan sijaan.

Orgaaninen Chia-siemen – 300g

Chia-siemenillä on erinomainen ravintoprofiili ja ne sopivat erittäin hyvin leivontaan. Voit käyttää Chia-siemeniä kananmunankorvikkeena lisäämään tekstuuria tai voit lisätä niitä esimerkiksi smoothiehin tai vaikka puuroon.

MAUT, TUOTTEET JA KOOT OVAT PAKETISSA ILMOITETTUJEN MUKAISET, MUTTA NIITÄ VOI OLLA MAHDOLLISTA VAIHTAA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA VARASTOJEN TILANTEESTA RIIPPUEN.

Paketin hinta perustuu yksittäisten tuotteiden yhteenlaskettuun hintaan.

Hyödyt

  • Luontaiset leivontatarvikkeet
  • Yhdistelmä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön
  • Erinomaista arvoa rahalle

Suositeltu käyttö

Katso tuotekohtaiset sivut mikäli haluat tarkempia tietoja.

Ainesosat

Katso tuotekohtaiset sivut mikäli haluat tarkempia tietoja.

Ravitsemustietoa

Katso tuotekohtaiset sivut mikäli haluat tarkempia tietoja.

Arvostelut

Ei arvioita.

Luonnonmukainen Leivontapaketti

Valitse kuva

Luonnonmukainen Leivontapaketti
Back to top