• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Magnesium Citrate

4.666666666666667

3 Arvostelut

Maku
Pakkaus
Määrä

Vegaanituotteet: osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Vegaanituotteet: kolme kahden hinnalla* | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
14,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Magnesium on välttämätön mineraali monille eri kehon toiminnoissa; energiantuotanto, lihasten supistuminen, hermoimpulssien siirto ja luun mineralisaatio. Magnesiumia esiintyy useissa ruoissa eriävissä määrin. Erityisesti pinaatissa, pähkinöissä, jyvissä esiintyy magnesiumia luonnostaan.

Magnesiumilla on useita toimintoja ihmiskehossa, muun muassa ruoan muuntaminen energiaksi sekä luiden terveyden ylläpitäminen. Magnesiumia tarvitaan lisäksi yhteistekijänä yli 300 entsyymissä, jotka vaikuttavat esimerkiksi rasvahapposynteesiin, proteiini synteesiin, ja glukoosin aineenvaihduntaan.

Sitä tarvitaan myös hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen aineenvaihdunnassa ja niiden muuntautumisessa energiaksi. Se osallistuu myös hermoimpulssien ja lihasten supistumisen toimintaan ja toimii tärkeässä osassa energiantuotannossa, niin anaerobisessa kuin aerobisessa liikunnassa.

Magnesiumsitraatti on magnesiumin biosaatava muoto, joka imeytyy helposti ja joka on standardisoitu noin 15%:iin magnesium sisällöstä.

Huomio: Magnesiumsitraatilla voi olla laksatiivisia vaikutuksia ja suosittelemme muuttamaan suositeltua annostusta omien tarpeidesi mukaan ja vähentämään annostusta tarvittaessa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Tukee energian tuotantoa
 • Edistää luiden terveyttä
 • Erittäin biosaatava magnesiumin lähde

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttö 2.5g Magnesium Citrate -tuotetta (sisältää noin 400mg magnesiumia) päivässä. Paras nautittuna haluamasi juoman kanssa.

1 x tasainen MP annosmitallinen (pieni) painaa 2.5g. (ei sisälly)

Ainesosat

Tämä tuote on 100% Magnesiumsitraattia, ilman lisättyjä tai poistettuja ainesosia.

Ravitsemustietoa

100% Magnesiumsitraatti

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.666666666666667

4.666666666666667

(3 Arvostelut)

 • 5    2
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

Magnesium Citrate

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Hyvin imeytyvässä muodossa magnesiumia.Edullista.

Goes Well With:

Kaikille urheilijoille/parantamaan yöunta.

Sun Jul 09 17:46:59 BST 2017 mukaan Hello2017 #1 Huippu tuotearvostelija

Kätevä

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

1

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Ei liukene melkeinpä lainkaan veteen vaan jauhoiseksi. Ei kuitenkaan maistu miltään joka on plussaa. Todella kätevä sekoittaa vaikka palkkarin sekaan kun yleensä magnesium kapselit/tabletit ovat niin hervottoman kokoisia ja karheita, että jäävät kurkkuun kiinni. Huippu tuote, lukuunottamatta liukenemisongelmaa. Jatkoon!

Goes Well With:

Kaikille, liikkujille

Wed Nov 23 11:33:35 GMT 2016 mukaan annim

Erinomainen magnesium

Yhteensä:

5

Tehokkuus:

5

Tykkään tästä jauhemaisesta magnesiumista. Otan iltaisin pari tuntia ennen nukkumaanmenoa. Sen jälkeen, kun aloitimme (mieheni ja minä) tuotteen käytön, on yöunet paljon syvemmät ja turhia heräämisiä ei yöllä ole. Auttanut myös jalkojen levottomuuteen, jota ei ole esiintynyt tuotteen aloittamisen jälkeen.

Goes Well With:

Kaikille

Wed Jun 15 07:16:33 BST 2016 mukaan Nina

Magnesium Citrate

Valitse kuva

Magnesium Citrate
Back to top