Omega Balance

Maku
Pakkaus
Määrä

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + extra 15% alennusta! Käytä koodia EXTRA15FI

Syntymäpäiväale |  Kaikki tuotteet jopa -60% + extra 15% alennusta koko tilauksestasi!  | Käytä koodia: EXTRA15FI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

Ovh: 16,29 € 13,03 € Säästä: 3,26 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Omega Balance on erittäin voimakas kalaöljy joka sisältää vähintään 710mg Omega-3 jokaista 1000mg kapselia kohden tehden siitä yhden markkinoiden korkeapitoisimmista kapseleista. Omega-3 on välttämätön rasvahappo (EFA) joka on yleisesti yhdistetty sydämen terveyden, terveellisten nivelten ja verenkierron ylläpitämiseen. Tämä erittäin vahva kapseli on helppo tapa lisätä Omega-3:n saantia välttäen näin Omega-3 puutostilan syntymistä.

Omega Balance sisältää minimin 360mg EPA ja 240mg DHA rasvahappoja optimaalisessa 3:2 suhteessa antaen näin optimaalisen tuen terveydelle ja hyvinvoinnilla. EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat molemmat pitkäketjuisia rasvahappoja joiden on osoitettu omaavan monia eri terveydellisiä hyötyjä kuten normaalin aivojen, silmien ja sydämen toimintojen ylläpitäminen

Urheilullisesti näkökulmasta, EPA ja DHA tarjoavat monia hyötyjä kuten urheilusuorituksen ja kehonhuollon tukeminen. Jotkut tutkimukset ovat myös osoittaneet että välttämättömät rasvahapot auttavat varastoimaan glukoosia ja edistäen sen sijaan kehon rasvan käyttämistä energian tuotantoon.

Omega Balance on tuotettu PureMax™ prosessin alla mikä varmistaa korkealaatuisen, puhtaan ja vastuullisesti hankitun kalaöljyn. PureMax™ on ainutlaatuinen, vuosien tutkimuksen, kehityksen ja valmistuksen kautta kehitettu teknologia jolla Omega-3 puhdistetaan ja tiivistetään. The PureMax™ prosessi taka ensiluokkaisen laadun poistamalla mahdolliset ympäristömyrkyt (raskasmetalli, dioksiini, torjunta-aineet ja PCB-pitoisuudet) jolloin tuote on viranomaisten ja maailmanlaajuisten järjestöjen asettamilla, suositusten mukaisilla rajoilla tai jopa suosituksia paremmilla rajoilla.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Erittäin puhdas kalaöljy
  • Yli 44% EPA ja 28% DHA
  • Puremax™ puhdistus-teknologia

Suositeltu käyttö

Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme nauttimaan 2 kapselia kolme kertaa päivässä mieluiten ruokailun yhteydessä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Ei sovellu kasvissyöjille.

Ainesosat

Konsentroitu ja puhdistettu Omega 3 Kalaöljy, E-vitamiini (Antioksidantti), Kapseli (gelatiini, glyseroli).

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai lisäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä tai laktoosia. Ei lisättyä suolaa tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 Softgels

Annoksia per pakkaus - 45 (90 Softgels), 125 (250 Softgels)

Ravintosisältö

      Per Annos
Total Omega 3     710 mg
EPA (Eikosapentaeenihappo)     360 mg
DHA (Dokosaheksaeenihappo)     240 mg
Muita Omega-3 Rasvahappoja     110 mg

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Omega Balance

Valitse kuva

Omega Balance