Omega Balance

Maku
Pakkaus
Määrä

40% alennusta pillereistä ja aminohapoista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
16,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Omega Balance on erittäin voimakas kalaöljy joka sisältää vähintään 710mg Omega-3 jokaista 1000mg kapselia kohden tehden siitä yhden markkinoiden korkeapitoisimmista kapseleista. Omega-3 on välttämätön rasvahappo (EFA) joka on yleisesti yhdistetty sydämen terveyden, terveellisten nivelten ja verenkierron ylläpitämiseen. Tämä erittäin vahva kapseli on helppo tapa lisätä Omega-3:n saantia välttäen näin Omega-3 puutostilan syntymistä.

Omega Balance sisältää minimin 360mg EPA ja 240mg DHA rasvahappoja optimaalisessa 3:2 suhteessa antaen näin optimaalisen tuen terveydelle ja hyvinvoinnilla. EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat molemmat pitkäketjuisia rasvahappoja joiden on osoitettu omaavan monia eri terveydellisiä hyötyjä kuten normaalin aivojen, silmien ja sydämen toimintojen ylläpitäminen

Urheilullisesti näkökulmasta, EPA ja DHA tarjoavat monia hyötyjä kuten urheilusuorituksen ja kehonhuollon tukeminen. Jotkut tutkimukset ovat myös osoittaneet että välttämättömät rasvahapot auttavat varastoimaan glukoosia ja edistäen sen sijaan kehon rasvan käyttämistä energian tuotantoon.

Omega Balance on tuotettu PureMax™ prosessin alla mikä varmistaa korkealaatuisen, puhtaan ja vastuullisesti hankitun kalaöljyn. PureMax™ on ainutlaatuinen, vuosien tutkimuksen, kehityksen ja valmistuksen kautta kehitettu teknologia jolla Omega-3 puhdistetaan ja tiivistetään. The PureMax™ prosessi taka ensiluokkaisen laadun poistamalla mahdolliset ympäristömyrkyt (raskasmetalli, dioksiini, torjunta-aineet ja PCB-pitoisuudet) jolloin tuote on viranomaisten ja maailmanlaajuisten järjestöjen asettamilla, suositusten mukaisilla rajoilla tai jopa suosituksia paremmilla rajoilla.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Erittäin puhdas kalaöljy
  • Yli 44% EPA ja 28% DHA
  • Puremax™ puhdistus-teknologia

Suositeltu käyttö

Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme nauttimaan 2 kapselia kolme kertaa päivässä mieluiten ruokailun yhteydessä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Ei sovellu kasvissyöjille.

Ainesosat

Konsentroitu ja puhdistettu Omega 3 Kalaöljy, E-vitamiini (Antioksidantti), Kapseli (gelatiini, glyseroli).

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai lisäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä tai laktoosia. Ei lisättyä suolaa tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 Softgels

Annoksia per pakkaus 45 (90 Softgeeli), 125(250 Softgeeli)

Tyypillinen ravintosisältö

      Per Annos
Total Omega-3     1420 mg
EPA (Eikosapentaeenihappo     720 mg
DHA (Dokosaheksaeenihappo)     480 mg
Muut Omega-3 rasvahapot     220 mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Omega Balance

Valitse kuva

Omega Balance
Back to top