• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Proteiini Jälkiruoka 200g

Herkullinen hetivalmis jälkiruoka

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
8,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mikä on Proteiini Jälkiruoka?

Proteiini Jälkiruoka on herkullinen ja hetivalmis jälkiruoka jossa on ainutlaatuinen Micellar kaseiinin, kalsium kaseinaatin, heraproteiinikonsentraatin ja kananmunanvalkuaisjauheen proteiinisekoitus. Proteiini Jälkiruoka sopii erinomaisesti iltaisin mikäli makeannälkä yllättää ja se on helppo ja nopea valmistaa.

Proteiini Jälkiruoan hyödyt

Proteiini Jälkiruuassa on yli 30g proteiinia per annos mikä edistää rasvattoman lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa.

Kenelle Proteiini Jälkiruoka sopii?

Proteiini Jälkiruoka sopii erityisesti niille jotka kaipaavat terveellistä herkkua iltaisin iskevään makeannälkään. Proteiini Jälkiruokaa voi nauttia myös koska tahansa päivää lisäämään proteiininsaantia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Herkullinen proteiinipitoinen jälkiruoka
  • Sopii erinomaisesti makeannälkään
  • Yli 30g proteiinia per annos

Suositeltu käyttö

Proteiinijälkiruokamme on suunniteltu erityisesti edistämään kasvua ja ylläpitämään lihasmassaa. Yksinkertaisesti kokeile lisätä 2 suurta mitallista (50g) Myprotein shakeriin 150-250ml veden tai maidon kanssa siten, että saavutetaan pehmeä koostumus. Parhaan tuloksen saat antamalla tuotteen olla jääkaapissa 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo.

Suklaavanukas Maku: Proteiinisekoitus (59%) (Misellinen Kaseiini (Maito), Kalsiumkaseinaatti (Maito), Heraproteiinikonsentraatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe, Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit), Keskipitkät triglyseridiketjut (MCT) (68-75%), Natriumkaseinaatti (Maito), glukoosisiirappikiintoaineet, Emulgointiaine (E472c), maltodekstriini (Sulfiitit), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), kaliumfosfaatti, Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikkapehmis Maku: Proteiinisekoitus (62%) (Misellinen Kaseiini (Maito), Kalsiumkaseinaatti (Maito), Heraproteiinikonsentraatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe, Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit), Keskipitkät triglyseridiketjut (MCT) (68-75%), Natriumkaseinaatti (Maito), glukoosisiirappikiintoaineet, Emulgointiaine (E472c), maltodekstriini (Sulfiitit), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), kaliumfosfaatti, Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 100g:
Energia (kJ/kcal): 1513/358
Rasva: 7.2g
josta tyydyttyneitä: 1.0g
Hiilihydraatit: 10.4g
joista sokereita: 1.8g
Proteiini: 62g
suola: 0.4g
Per 50g SERVING:
Energia (kJ/kcal): 756/179
Rasva: 3.6g
josta tyydyttyneitä: 0.5g
Hiilihydraatit: 5.7g
joista sokereita: 0.9g
Proteiini: 31g
suola: 0.2g
Ravintoarvot perustuvat Strawberry makuun. Muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella hieman.

Arvostelut

Ei arvioita.

Proteiini Jälkiruoka 200g

Valitse kuva

Proteiini Jälkiruoka 200g
Back to top