• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Proteiini Pannukakku Mix 200g

Tekovalmiit Proteiini pannukakut

Maku
Pakkaus
Määrä

20% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: BF20FI

BLACK FRIDAY-VIIKKO: 20% lisäalennusta! | Käytä koodia: BF20FI

Katso kaikki Black Friday-viikon tarjoukset kotisivultamme tai "tarjoukset"-napista painamalla

Tarjous on voimassa keskiyöhön 20.11.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€OSTA NYT
Ovh: 8,49 € 7,64 € Säästä: 0,85 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Myprotein Pannukakku Mix on tekovalmis, herkullinen, proteiinipitoinen välipala joka sisältää kolmea eri proteiinia: hera-, maito- ja kananmuna. Pannukakkujen korkea proteiinipitoisuus edesauttaa lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Pannukakut sisältävät myös alhaisen glykeemi-indeksin (GI) hiilihydraatteja ja ovat herkullisen makuisia. Jokaisessa 50g annoksessa on yli 30g proteiinia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Proteiinipitoinen välipala
  • Sopii erinomaisesti aamupalalle tai ravitsevaksi välipalaksi
  • Helppo valmistaa

Suositeltu käyttö

Proteiinipannukakkujen valmistus: Lisää 2 isoa mittaa (50g) 100-150ml veteen tai maitoon sekoitettuna. Lisää pieni määrä voita tai öljyä kuumennettuun paistinpannuun, jonka jälkeen kaada taikina ja kypsennä keskilämmöllä. Täydelliset ohjeet ja lisää reseptejä löydät Myprotein verkkosivuilta.

Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo.

Suklaa Maku: Proteiinisekoitus (31%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti, kananmunanvalkuaisjauhe), Kaurajauho (13%), Kaakaojauhe, Keskipitkät triglyseridiketjut (MCT) (68-75%), Natriumkaseinaatti (Maito), glukoosisiirappikiintoaineet, Emulgointiaine (E472c), kohotusaine (natriumbikarbonaatti), Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini).

Kultainen Siirappi Maku: Proteiinisekoitus (31%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti, kananmunanvalkuaisjauhe), Kaurajauho (13%), Aromi, Keskipitkät triglyseridiketjut (MCT) (68-75%), Natriumkaseinaatti (Maito), glukoosisiirappikiintoaineet, Emulgointiaine (E472c), kohotusaine (natriumbikarbonaatti), Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini).

Vaahterasiirappi Maku: Proteiinisekoitus (31%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti, kananmunanvalkuaisjauhe), Kaurajauho (13%), Aromi, Keskipitkät triglyseridiketjut (MCT) (68-75%), Natriumkaseinaatti (Maito), glukoosisiirappikiintoaineet, Emulgointiaine (E472c), kohotusaine (natriumbikarbonaatti), Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini).

Maustamaton: Proteiinisekoitus (35%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti, kananmunanvalkuaisjauhe), Kaurajauho (12%), Keskipitkät triglyseridiketjut (MCT) (68-75%), Natriumkaseinaatti (Maito), glukoosisiirappikiintoaineet, Emulgointiaine (E472c), kohotusaine (natriumbikarbonaatti), Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini).

Ravitsemustietoa

Per 50g:
Energia: 191kcal
Energia: 806KJ
Proteiini: 34.3g
Hiilihydraatit: 5.9g
sokeris: 2.1g
Rasvat: 3.2g
Saturates: 1.1g
Kuitu: 0.7g
natrium: 0.3g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

3.0

3.0

(1 Arvostelu)

  • 5    0
  • 4    0
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Maple syrup

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus:

4

Maku:

2

Tehokkuus:

4

Makuna ei mikään maailman paras, toimii kyl makusiirappien kanssa. Helppo tekosia ja täyttäviä, suosittelen laittaan vähän muitakin jauhoja sekaan paremman koostumuksen saamiseksi.

Wed Feb 17 15:26:40 GMT 2016 mukaan Jespe

Proteiini Pannukakku Mix 200g

Valitse kuva

Proteiini Pannukakku Mix 200g
Back to top