• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Proteiini Puuro (Näyte)

Proteiinipitoiset kaurahiutaleet

Maku
Pakkaus
Määrä
20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

Tarjous on voimassa keskiyöhön 22.10.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€OSTA NYT
1,59 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä on proteiini puuro?

Proteiini puuro on maukas, proteiinipitoinen välipala joka sopii täydellisesti osaksi terveellistä aamupalaa. Proteiini puuroa voi tosin nauttia koska vain pitkin päivää kun haluat lisätä proteiinin saantiasi. Jokaisessa pussissa on yli 13g heraproteiinikonsentraatista johdettua proteiinia. Alhaisen GI asteikon ja sokeripitoisuuden kaurahiutaleet vapauttavat energiaa hitaasti verenkiertoon.

Proteiini puuron hyödyt

Proteiini puuron korkea proteiinipitoisuus edesauttaa vähärasvaisen lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Proteiini puuro on pakattu yksittäisiin 50g pusseihin mikä tekee niistä erittäin helppokäyttöiset kun olet liikkeellä, kotona tai töissä.

Kenelle proteiini puuro sopii?

Proteiini puuroa suositellaan kaikille ketkä etsivät ravinteikasta proteiinipitoista ateriaa. Proteiini puuro sopii erinomaisesti osaksi terveellistä aamupalaa, mutta voit myös syödä sitä koska tahansa pitkin päivää kun haluat lisätä päivittäistä proteiinin saantiasi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Proteiinipitoiset kaurahiutaleet
  • Pakattu yksittäisiin pusseihin käyttömukavuuden parantamiseksi
  • Yli 13g proteiinia per annos

Suositeltu käyttö

Lisää 120-200ml maitoa (mitä vähemmän maitoa sitä sakeampi seos) mikroaaltouunin kestävään kulhoon ja lisää sen jälkeen 1 pussi ja sekoita huolellisesti. Lämmitä mikrossa 90 - 120 sekuntia täydellä teholla ja sekoita puolessa välissä.

Varoitus: Aineet ovat kuumia mikrosta pois otettaessa. Lämmitysohjeet perustuvat 800W mikroaaltouuniin ja niitä voi joutua muokkaamaan mikäli käyttämäsi mikro tehokkaampi. Älä laita kuumia nesteitä sheikkeriin.

Ainesosat

Suklaa:

kaurahiutaleet, heraproteiinikonsentraatti*, kaakaojauhe, aromi, sakeutusaine (ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), Digezyme® (amylaasi, proteaasi, sellulaasi, beta-d-galaktosidaasi, lipaasi). *maidosta.

Vanilja:

kaurahiutaleet, heraproteiinikonsentraatti*, aromi, sakeutusaine (ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), Digezyme® (amylaasi, proteaasi, sellulaasi, beta-d-galaktosidaasi, lipaasi). *maidosta.

Mansikka:

kaurahiutaleet, heraproteiinikonsentraatti*, aromi, sakeutusaine (ksantaanikumi), sitruunahappo, väri (punajuuren punainen), makeutusaine (sukraloosi), Digezyme® (amylaasi, proteaasi, sellulaasi, beta-d-galaktosidaasi, lipaasi). *maidosta.

Banaani:

kaurahiutaleet, heraproteiinikonsentraatti*, aromi, sakeutusaine (ksantaanikumi), väri (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi), Digezyme® (amylaasi, proteaasi, sellulaasi, beta-d-galaktosidaasi, lipaasi). *maidosta.

Ravitsemustietoa

PER 50g pussi:
Energia (kJ/kcal): 807/192
Rasva: 3.8g
josta tyydyttyneitä: 1.3g
Hiilihydraatit: 23.4g
joista sokereita: 1.0g
Proteiini: 13.4g
suola: 0.0g

PER 100g:
Energia (kJ/kcal): 1613/383
Rasva: 7.6g
josta tyydyttyneitä: 2.5g
Hiilihydraatit: 46.7g
joista sokereita: 1.9g
Proteiini: 26.8g
suola: 0.0g

Ravintoarvot perustuvat chocolate makuun, muiden makujen ravintoarvot ja erityisesti proteiini sisältö saattaa vaihdella n. 8%.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(1 Arvostelu)

Lajittele

hyvä

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

4

Maku:

3

Tehokkuus:

4

helppo tehdä ja nopea ja täyttävä. itse en ehkä pitänyt tästä liian makeasta mausta

Goes Well With:

kaikille

Mon Feb 01 07:00:30 GMT 2016 mukaan jj

Proteiini Puuro (Näyte)

Valitse kuva

Proteiini Puuro (Näyte)
Back to top