• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Pulse V4

Maku
Pakkaus
Määrä

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

26,99 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Pulse® V4 on yksi tehokkaimpia ennen treeniä nautittavia tuotteita joka yhdistää laajasti tutkittuja suorituskykyä lisääviä ainesosia. Se on suunniteltu nostamaan energiatasoja, pumppia ja tarkkaavaisuutta, ja auttaa sinua saavuttamaan mahdollisimman intensiivisen ja tehokkaan treenin.

Jokainen 17g Pulse® V4 annos sisältää 9.2g ainutlaatuista ‘Perform ja Pump’ -seosta yhdistäen Creapure® kreatiinin, arginiini-alfaketoglutaraatin (AAKG), Beeta Alaniinin, ja Sitrulliinimalaatin.

AAKG auttaa kehon typpioksidituotannossa tehostaen tärkeiden ravintoaineiden kuljetusta treenin aikana työskenteleviin lihaksiin jolloin niitä myös tarvitaan eniten. Creapure® kreatiinimonohydraatti auttaa ATP: varastoitumista lihaksiin ja kohottaa kestävyystasoja. Beta Alaniini ja Sitrulliinimalaatti toimivat synergiassa toksiineja kuten maitohappoa vastaan ja parantaa sarjakestävyyttä.

Jokainen annos Pulse® V4 sisältältää ainutlaatuisen ‘Focus ja Energise Matrix,’ -seoksen mikä yhdistää Tyrosiinia, Tauriinia, Guaranaa ja Kofeiinia jotka parantavat tarkkaavaisuutta ja energiaa auttaen mahdollisimman intensiivisen treenin saavuttamiseen. Tämä ainutlaatuinen seos voi nostaa energiatasoja ja lisätyn tyrosiinin ansiosta nostaa myös tarkkaavaisuuskykyä.

Pulse® V4 on ihanteellinen vaihtoehto urheilijoille jotka haluavat nostaa suorituskykynsä uudelle tasolle.

Huomio: Muiden kofeiini- tai kreatiinipohjaisten tuotteiden nauttiminen yhdessä Pulse® V4 käytön kanssa ei ole suositeltavaa. Ota yhteyttä lääkäriin mikäli olet epävarma terveydentilastasi tai mikäli sinulla on olemassa oleva sairaus kuten esimerkiksi korkea tai matala verenpaine, sydämen rytmihäiriö, sydän- tai maksasairaus, halvaus, kilpirauhasen vajaatoiminta, ahdistuneisuus, masentuneisuus, epilepsia, psykiatrinen sairaus, diabeter, anemia, virtaamisvaikeudet tai mikäli käytät MAO-estäjiä tai mikäli sinulla on muu lääkitys. Älä läytä tuotetta mikäli olet raskaana, imetät, kärsit nestevajauksesta tai altistut äärimmäiselle kuumuudelle. Vähennä tai lopet käyttö mikäli koet unettomuutta, vapinaa, huimausta, hermostuneisuutta, päänsärkyjä tai sydämentykytystä. Pulse® V4 on suunniteltu ainoastaan terveiden 18-50 vuotiaiden aikuisten käytettäväksi. Säilytä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Pulse® V4 tulee säilyttää ilmatiiviissä säiliössä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Lisää keskittymistä ja tarkkaavaisuutta
  • Parantaa energiatasoja

Suositeltu käyttö

Selvittäksesi oma sietokykysi Pulse® V4 tuotteelle suosittelemme että aloitat “IKeskitason käyttäjä” ohjeistuksella. Kun oma henkilökohtainen sietokyky on arvioitu voit hautessasi siirtyä “Kokenut Käyttäjä” ohjeistukseen.

Älä ylitä yhden annostuksen käyttöä 24 tuntiin ja käytä ainoastaan treenipäivinä.

Keskitason käyttäjä: Lisää 8.5 grammaa (noin 3 pientä MP annosmitallista) 100-150ml vettä ja nauti noin 30 minuuttia ennen treeniä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Kokenut käyttäjä: Lisää 17 grammaa (noin 6 pientä MP annosmitallista) 200-300ml vettä ja nauti noin 30 minuuttia ennen treeniä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

1 x MP annosmitta (pieni) painaa 2.9g.

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti (Creapure®), Arginiini-alfaketoglutaraatti (AAKG), L Tyrosiini, Dekstroosi, Beeta Alaniini, Sitrulliinimalaatti, Sitruunahappo, Väriaine (punajuuriväri [Berry Blast], antosyaani [Berry Blast], Karoteeni[Tropical Storm]), Aromit, Tauriini, Guarana -uute, Kofeiini, Makeutusaine (Sukraloosi®).

Ravitsemustietoa

Per 17g:
Energiaa (kJ): 33
Energiaa (Kcal): 8
Proteiinia (sellaisenaan): 0.0g
Hiilihydraatti: 2.0g
Rasvaa: 0.0g
Aktiivisia ainesosia per 17g serving:
Perform and Pump blend (Kreatiini [4g], AAKG, Beta Alaniini, sitrulliinimalaatti) 9.2g
Focus and Energise Matrix (L Tyrosiini, Tauriini, Guarana-uute, Kofeiini) 3.8g

17g annos Pulse® sisältää noin 168.4mg kofeiinia.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(1 Arvostelu)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Väsymyksestä eroon heti

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

5

Maku:

3

Tehokkuus:

5

Aloin käyttää Pulse V4 muutama kuukausi sitten, koeajot on siis tähän asti suoritettu parin paketillisen kulutuksen jälkeen. Ensimmäisenä oli Orange, toisena Lemon&Lime, kolmantena Watermelon maku. Maku: Lemon&Lime oli törkeä sekoitus sitruunalimpparia ja liian makeeta hedelmäkarkkia, siitä arvosanaksi 2. Lemon&Lime upposi kyllä mutta ei se hyvää ollut. Watermelon oli paljon miellyttävämpi, hieman jopa purkkaa muistuttava, ei niin kitkerä tai äklö maku, siitä 3. Orange (appelsiini) vei kaikki satanolla. Orange maku on kuin kiva hiilihapoton Fanta - mukava juoda ja siksi 4. Okei, miksi haluat käyttää pre-workoutia? Pulse V4, 1/3 - 1/2osa isosta scoopista sekoitettuna veteen. Hörppäilet sitä hetken ennen salille menoa. Ekana huomaat kun veri alkaa kiertään nopeemmin, kasvoja kihelmöi ja kuumottaa, sulle voi jopa nousta hieno hiki pintaan. Ekan pärinän jälkeen sun silmät aukenee ja näät terävämmin ku koskaan. Sitten, sä tunnet sen, sun huonosti nukuttu yö ja koko työpäivän seurauksena tullu väsymys on kadonnut ja sä pystyt vetää sun salitreenis tarmolla, fokusoituneena. Pelkän efektin takia suosittelen kenelle tahansa joilla ei meinaa puhti riittää salilla, tai jotka vaan haluu maksimoida suorituskykyä! Energiaa se ei kuitenkaan anna, se täytyy edelleen saada syömällä ihan oikeeta ruokaa. Kofeiinin ja muiden stimulanttien takia en itse viitsi käyttää päivittäin ja syystä - toleranssi kasvaa ja aineen teho hiipuu = preworkoutista tulee periaatteessa mitätön.

Goes Well With:

Ota Pulse V4 ennen salitreeniä jos: käyt salilla pitkän työpäivän jälkeen tai haluat maksimoida suorituskyvyn salilla muuten vaan. Et tarvitse Pulse V4 jos; käyt salilla "muuten vaan"/tavoitteettomasti/teet alle 1h mittaisia treenejä.

Wed Aug 03 19:39:00 BST 2016 mukaan

Pulse V4

Valitse kuva

Pulse V4