• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Raspberry Ketones Powder

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + extra 15% alennusta! Käytä koodia EXTRA15FI

Syntymäpäiväale |  Kaikki tuotteet jopa -60% + extra 15% alennusta koko tilauksestasi!  | Käytä koodia: EXTRA15FI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

22,49 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Raspberry Ketones Vadelma Ketonia on lisätty viimeaikoina moniin lisäravinteisiin . Se on hedelmistä saatu luonnonuute sekä tehokas tapa kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tukea rasvanpolttoa.

Tieteelliset tutkimukset ovat yhdistäneet Vadelma Ketonin kasvaneeseen lipolyysiin (rasvasolujen hajoaminen) jonka vuoksi siitä on tullut suosittu lisäravinto niiden keskuudessa jotka haluavat vähentää kehon rasvaa.

Vadelma Ketoni on kemikaalinen yhdiste jota esiintyy hedelmissä ja jotka aiheuttavat niiden hedelmällisen tuoksun ja maun. Vadelma Ketonin kemiallinen rakenne on samankaltainen muiden uutteiden kanssa joita käytetään myös edistämään rasvanpolttoa. Kapsaisiini, mikä on chilin ’tulinen’ osa ja synephrine molemmat kiihdyttävät aineenvaihduntaa, mutta niillä on myös sivuvaikutuksia kuten vatsan ärtyminen, toisin kuin Vadelma Ketonilla.

Tieteellisissä kokeissa Vadelma Ketonin on todistettu kohottavan norepineprinen tuotantoa mikä nostaa kehon lämpötilaa mikä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Toinen havaittu vaikutus lisäravinnon käytölle on kehon laskenut kyky syntetisoida ravinnollista rasvaa.

Koska keho ei pysty tuottamaan yhtä paljon uusia rasvasoluja ja koska kehon rasvapolttokyky kasvaa, Vadelma Ketoni on loistava tuote kaikille jotka haluavat päästä eroon kehon rasvasta.

Kehon rasvan vähentämisen lisäksi tuote voi myös veren kohonneiden norepineprine-tasojen avulla vähentää verisuonissa olevaa rasvaa.

Kaiken kaikkiaan, tuotteen luontaisten ominaisuuksien ja sivuvaikutuksien puutteiden vuoksi Vadelma Ketoni on turvallinen tuote kaikkien niiden käytettäväksi jotka pyrkivät poistamaan kehon rasvaa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Kiihdyttää aineenvaihduntaa
 • Yhdistetty kehon vähentyneeseen rasvan säilytykseen
 • Täysin luonnollinen tuote ilman sivuvaikutuksia

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 100mg kaksi kertaa päivässä haluamasi juoman kanssa.

1 x MP annosmitallinen (mini) painaa 130mg (0.13g). (ei sisälly)

Ainesosat

Tämä tuote on 100% Vadelma Ketoni -jauhetta ilman lisättyjä aineita.

Ravitsemustietoa

100% Raspberry Ketones Powder.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Raspberry Ketones Powder

Valitse kuva

Raspberry Ketones Powder