Rugby Paketti

Products engineered for rugby players

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

Olemme tuoneet takaisin kolme suosituinta tarjoustamme! 

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25
Kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla* | Käytä koodia: 3FOR2FI
Pillerit & aminot 40% alennuksella | Käytä koodia: AMINO40

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 24.09.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.

OSTA NYT
85,45 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Myprotein Rugby Bundle on laadittu takaamaan, että rugby pelaajat saavuttavat päivittäisen ravintotarpeensa. Paketin 5 tuotetta takaavat, että olet valmis ja kunnossa silloin kun tilanne sitä vaatii.

Recovery XS - 1800g

Recovery XS on ainutlaatuinen sekoitus proteiinia, hiilihydraatteja, C-vitamiinia, kreatiinia ja elektrolyyttejä. Tuotteessa on lisäksi 4.5g aminohappoja ja 3g Creapure® per annos. Recovery XS:ssä on yli 24g heraproteiini-isolaatista peräisin olevaa proteiinia joka edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa.

Creatine - Peach & Mango, 1kg

Kreatiinimonohydraatti parantaa fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisessa korkean intensiteetin harjoittelussa ja sopii siis erinomaisesti lajeihin joissa tarvitaan räjähtävyyttä kuten rugby.

Zinc & Magnesium - 90 kapselia

Sinkin ja magnesiumin käytöllä on useita terveysvaikutuksia. Magnesium edistää normaalia lihasten, luuston ja hampaiden toimintaa sekä elektrolyyttien tasapainoa. Sinkki taas edistää normaalia testosteroni aineenvaihduntaa.

D3-Vitamiini - 180 kapselia

D3-Vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini jota kehittyy ihon alla auringonpaisteessa. Talvisaikaan kun auringonvalo on vähäistä D3 varastot usein hupenevat.

Protein Brownie - 12x75g

Proteiini browniet ovat viimeisin lisä proteiini välipala linjastoon. Ne on valmistettu korkelaatuisesta kaakaosta ja suklaasta ja sopivat erinomaisesti proteiinipitoiseksi välipalaksi kun olet liikkeellä.

KATSO TUOTEKOHTAISET SIVUT SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA AINESOSISTA, RAVINTOARVOISTA, KÄYTTÖOHJEISTA JA ALLERGEENEISTA.

Hyödyt

  • 5 tuotetta jotka on suunniteltu tukemaan rugby harjoittelua
  • Nopeuttaa palautumista pelien ja harjoitusten välillä
  • Edistää voimaa lyhyissä harjoitteissa

Arvostelut

Ei arvioita.

Rugby Paketti

Valitse kuva

Rugby Paketti
Back to top