• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

Total Nutri-Greens - Batch Tested Range

Informed Sport Range

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT
17,90 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Total Nutri-Greens on erä kohtaisesti testattu Informed Sport ohjelman kautta maailman antidopingtoimiston (WADA) puitteissa ja sillä on ISO 17025 akkreditointi joka vakuuttaa, että tämä tuote ei sisällä mitään luonnossa esiintyviä kiellettyjä aineita.

Mitä on Total Nutri-Green?

Total Nutri-Green on ruokajauhe joka sisältää 22 eri täysravintoa sekä hedelmä- ja vihannesuutetta. Total Nutri-Green on täynnä luonnossa esiintyviä ravinteita johtuen hedelmä- ja leväuutteista joita ovat mm: spirulina, vehnäruoho, acerola marja, parsakaali, pinaatinlehti, granaattiomena, omenakuitu, tomaatti, seljanmarja, mustikka ja chlorella.

Total Nutri-Greenin hyödyt

Total Nutri-Green on kätevä ja tehokas lisäravinne lisäämään päivittäistä hedelmien ja vihannesten saantiasi. Sitä voidaan sekoittaa useisiin eri ruokiin tai lisätä muihin lisäravinteisiin.

Kenelle Total Nutri-Green soveltuu?

Total Nutri-Green on täydellinen valinta niille jotka haluavat lisätä hedelmien ja kasvisten saantiaan helpolla ja kätevällä tavalla. Total Nutri-Greenin suositeltu päivittäis annos on n. 2 annosta per päivä osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

Vastuuvapautuslauseke: Älä käytä tuotetta jos olet raskaana. Jos käytät jotain reseptilääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus, niin konsultoi aina lääkäriäsi ennen vitaminilisien käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Ainutlaatuinen sekoitus 22 erilaista superfoodia
  • Täydellinen niille jotka eivät saa tarpeeksi hedelmiä ja vihanneksia päivittäisestä ruokavaliostaan
  • Sisältää vehnä ruohoa, klorellaa, parsakaalia, pinaatinlehtiä, acerolakirsikkaa ja spirulinaa

Suositeltu käyttö

Total Nutri-Greens Plus*TM*

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: Soijalesitiinijauhe, Spirulina Jauhe (spirulina platensis), Omenakuitujauhe (Sulfiitit), Ohraruohojauhe, Vehnäruohojauhe, Kaurajauho, Sinimailasruohojauhe, Chlorella Rikkoutunut Soluseinä, Soijajauho, Acerola-marja, Punajuurijauhe, Granaattiomenajauhe (Punica granatum), Siperian Ginseng (Eltherococcus senticobus), Porkkanajauhe, Tomaattijauhe, Astragalus Juurijauhe (Radix Astragalus), Parsakaalijauhe, Pinaattijauhe, Gingko Biloba Uute (50:1), Vihreä Tee Lehti 45% ECGC - 95% polyfenolit (Teepensas), Viinirypäleensiemenuute 95% polyfenolit (Vitis vinifera), Seljanmarjajauhe (mustaselja), Mustikkahedelmäjauhe.

Ravitsemustietoa

PER 100g:
Energia: 1456KJ
Energia: 345kcal
Rasva: 2.1g
josta tyydyttyneitä: 0.8g
Hiilihydraatit: 57.2g
joista sokereita: 14.4g
Proteiini: 0g
suola: 0.194mg

PER 7.5g annos:
Energia: 109kj
Energia: 26kcal
Rasva: 0.2g
josta tyydyttyneitä: 0.06g
Hiilihydraatit: 4.29g
joista sokereita: 1.1g
Proteiini: 0g
suola: 0.015mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

Lajittele

Total NutriGreens

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

4

Maku:

3

Tehokkuus:

4

Hyvin sekoittuva, hyvä tapa lisätä vihreää ruokavalioon.

Goes Well With:

Kaikille

Mon Sep 28 11:46:00 BST 2015 mukaan

Total Nutri-Greens - Batch Tested Range

Valitse kuva

Total Nutri-Greens - Batch Tested Range
Back to top