• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Total Oats and Whey

Maku
Pakkaus
Määrä

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

31,49 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Total Oats and Whey on ensiluokkainen seos kahdesta suosituimmasta lihaskasvun ainesosista; heraproteiinikonsentraatti ja hienoksi jauhettu kaura. Tämä loistavan makuinen ja helposti sekoittuva koostumus sisältää massiiviset 27g proteiinia ja 20g hitaasti vapautuvia hiilihydraatteja jokaisata 60g annosta kohden.

Heraproteiinikonsentraatti on yksi tärkeimmistä ja suosituimmista ainesosista kaikille jotka haluavat kasvattaa lihasmassaa. Tuote ei ainostaan tue lihasten kasvua, vaan se voi myös auttaa palautumisessa intensiivisen treenini jälkeen. Tuotteen kaura on loistava hitaiden hiilihydraattien lähde ja ne pidentävät työskentelevien lihaksille suunnattua energiaa. Total Oats and Whey sisältää myös DigeZyme® ruoansulatusentsyymejä jotka auttavat ravinteiden imeytymisessä.

Total Oats and Whey on täydellinen lisäravinto kaikille jotka haluavat rakentaa lihaskudosta proteiinien, aminohappojen ja hitaiden hiilihydraattien avulla. Tuotetta voidaan käyttää mihin aikaan päivää tahansa sillä se antaa treenaamiseen tarvittavaa energiaa sekä tukee treeniin jälkeistä palautumista. Tuote on myös loistava lisä aterioiden välillä nautittavaksi mikäli halutaan nostaa päivittäisä proteiinin ja hiilihydraattien saantia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Yli 27g proteiinia per annos
  • Loistava rakentamaan ja korjaamaan lihaksia
  • Hitaasti vapautuvia hiilihydraatteja

Suositeltu käyttö

Tämä pirtelö on suunniteltu tarjoamaan sen proteiinin ja hiilihydraatit joita tarvitset saadaksesi kaiken irti harjoittelusta. Proteiini edistää kasvua ja ylläpitoa lihasmassaa, ja hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista † harjoituksen jälkeen. Tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 2 suurta mitallista (60g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä kalorimäärää. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää kananmunaa.

Suklaa Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (53%), Kaurajauho (24%), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), Emulgointiaine (Soijalesitiini), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikka Kerma Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (53%), Kaurajauho (27%), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (56%), Kaurajauho (27%), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Vanilja Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (53%), Kaurajauho (27%), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 60g Annos:

Energiaa (kJ): 963
Energiaa (Kcal): 227
Proteiinia (g): 27.1
Hiilihydraatteja (g): 20.4
Rasvaa (g): 4.3

Ravintosisältö on otettu maustamattomasta versiosta. Valitessasi maustettu versio tuotteen proteiinisisältö vähenee noin 3% ja Chocolate-maussa 8% lisätyn kaakaojauheen vuoksi.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Total Oats & Whey

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

3

Maku:

4

Tehokkuus:

4

Parhaimman makuista gaineria mitä olen juonut. Plussaa varsinkin jauheen sisältämälle kauralle, ettei ole pelkkää maltoa hiilarit niinkuin muissa massajauheissa. Sekoittuu tarpeeksi hyvin, vaikka hetken saakin vatkata sheikkerissä. Makrot kohdillaan. 4,5/5 kokonaisuus.

Goes Well With:

Kaikille kenellä on vaikeuksia päivän kaloritarpeen ja ravintoaineiden saannissa, ja myös muille jotka bulkkaavat ja haluavat helpottaa päivän kalorien, proteiinin ja hiilarien saantia.

Thu Oct 08 21:35:41 BST 2015 mukaan

Total Oats and Whey

Valitse kuva

Total Oats and Whey