• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Ultra Immune

Voimakas immuunijärjestelmää tukeva sekoitus

Maku
Pakkaus
Määrä
Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI | + Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI | + Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Myprotein on juuri saavuttanut 5 miljoonan asiakkaan määrän!

Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI

+ Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 2000€ per tilaus. 

OSTA NYT
Ovh: 28,49 € 13,99 € Säästä: 14,50 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Ultra Immune on tehokas ja kattava yhdistelmä eri ainesosia jotka on suunniteltu tukemaan tervettä immuunijärjestelmää, antamaan energiaa ja elinvoimaa, ja taistelemaan intensiivisestä liikunnasta aiheutuvaa stressiä vastaan.

Ultra Immune sisältää oleellisimpia immuunijärjestelmää tukevia ainesosia kuten D3-vitamiineja, beta glukaaneja ja sinkkiä. Tämä kaikki-yhdessä seos sisältää lisäksi tehokkaita antioksidantteja kuten resveratrolia, rypälesiemenuutetta ja C-vitamiinia. Nämä antioksidantit auttavat kehoa taistelemaan toksiineja ja saasteita vastaan mitkä voivat altistaa kehon immuunijärjestelmän tulehduksille. Lisäksi, Ultra Immune yhdistää jotain loistavia energiaa kohottavia ainesosia ginsengiä, magnesiumia sekä B6- ja B12-vitamiineja jotka kohottavat mieltä ja energiatasoja.

Tieteellisesti kehitetty seos yhdistää voimakkaan kokoelman vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja jotka auttavat tukemaan aktiivista elämäntyyliä ja vähentävät immuunijärjestelmän heikentymistä sekä antavat suojaa jota tarvitset tehokkaan treenin aikana.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Voimakas immuunijärjestelmää tukeva sekoitus
  • Auttaa taistelemaan vilustumista & tulehduksia vastaan
  • Sisältää vitamiineja, mineraaleja & antioksidantteja

Suositeltu käyttö

Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme nauttimaan 3 kapselia päivässä mieluiten aterian yhteydessä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Dekstroosi, Askorbiinihappo, Mikrokiteinen selluloosa, Magnesiumoksidi DC, Korean Ginseng 5:1 uute (25% Ginsennosides), Polygonum cuspidatum (25% Resveratrol), Sinkki Sitraatti, Magnesiumstearaatti, Betaine HCL, Steariinihappo BP, Rypälesiemen 50:1 uute (95% Polyfenolit ), D3-vitamiini, Beta Glukaanit 90%, Pyrodxine HCL, Piidioksidi, HPMC Glyseroli (pinnoite), B12-vitamiini.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 3 Tablettitia

Annoksia Pakkauksessa - 30 (90 Tablettitia)

Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos *RI
D-vitamiinia   38 µg 760%
C-vitamiinia   750 mg 938%
B6-vitamiini   10 mg 714%
B12-vitamiinia   14 µg 560%
Magnesiumia   255 mg 68%
Sinkki   15 mg 150%
      Per Annos
Panax ginseng -kasviuutetta     200 mg
Resveratrol     50 mg
Betaiinihydrokloridia     30 mg
Viinirypäleen siemenuute     15 mg
Beetaglukaaneja     12 mg

 

* Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Ultra Immune

Valitse kuva

Ultra Immune
Back to top