• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Whey Protein Plus

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

12,20 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Whey Protein Plus on edistyksellinen 80% heraproteiinikonsentraatti joka sisältää ainutlaatuisen seoksen vitamiineja, mineraaleja ja ruoansulatusentsyymejä. Tuote sisältää yli 20g proteiinia per annos ja vähintään 40% suositellusta päiväannoksesta 14 välttämätöntä vitamiinia ja mineraalia, ja on loistava keino kasvattaa tärkeiden ravinteiden saantia.

Heraproteiinikonsentraatilla on loistava aminohappoprofiili mikä sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja jonka on osoitettu kasvattavan proteiinisynteesiä, nopeuttavan palautumista ja tukevan kestävyyttä vaativia suorituksia. Kestävyysharjoittelun tukemiseksi riittävän määrän proteiinien nauttiminen on tärkeää mikä tekee Whey Protein Plus -tuotteesta loistavan lisän treeniohjelmaasi.

Ainutlaatuisen vitamiini- ja mineraaliseoksen lisääminen tuotteeseen tarjoaa 14 välttämätöntä ravinnetta ja auttaa sinua saavuttamaan suositellut päivittäisannokset. Vitamiinit ja mineraalit ovat tärkeässä osassa terveyden ja immuunijärjestelmän toiminnan ylläpitämisessä ja tietyt vitamiinit kuten C- ja E-vitamiinit toimivat tehokkaina antioksidantteina ehkäisemällä esimerkiksi maitohapon haittavaikutuksia lihaksissa.

Impact Whey Protein Plus sisältää lisäksi suosittua DigeZyme® ruoansulatusentsyymiseosta joka voi auttaa ravinteiden imeytymistä nautitusta ruoasta jolloin mös heraproteiinikonsentraatin proteiini saadaan optimaaliseen käyttöön.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 20g proteiinia per annos
  • Lisätty vitamiini- ja mineraaliseos
  • Loistava aminohappoprofiili ja runsaasti haaraketjuisia aminohappoja
  • Sisältää DigiZyme® ruoansulatusentsyymejä

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 1 suuren mitallisen (30g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää. Joitakin tämän tuotteen lisäetuja ovat magnesium, joka edistää proteiinisynteesiä ja C-vitamiini, joka edistää energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia ja kananmunaa.

Suklaa Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (88%), vitamiini-, kivennäisaine- ja hivenainesekoitus (1%) (magnesiumoksidi, C-vitamiini, rautafumaraatti, E-vitamiini, nicotinamide BP, A-vitamiiniasetaatti, sinkkioksidi, pyridoksiinihydrokloridi, D3-vitamiini, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, B12-vitamiini, foolihappo, kaliumjodidi), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Mansikka Kerma Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (88%), vitamiini-, kivennäisaine- ja hivenainesekoitus (1%) (magnesiumoksidi, C-vitamiini, rautafumaraatti, E-vitamiini, nicotinamide BP, A-vitamiiniasetaatti, sinkkioksidi, pyridoksiinihydrokloridi, D3-vitamiini, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, B12-vitamiini, foolihappo, kaliumjodidi), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Maustamaton: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (88%), vitamiini-, kivennäisaine- ja hivenainesekoitus (1%) (magnesiumoksidi, C-vitamiini, rautafumaraatti, E-vitamiini, nicotinamide BP, A-vitamiiniasetaatti, sinkkioksidi, pyridoksiinihydrokloridi, D3-vitamiini, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, B12-vitamiini, foolihappo, kaliumjodidi), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Vanilja Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (88%), vitamiini-, kivennäisaine- ja hivenainesekoitus (1%) (magnesiumoksidi, C-vitamiini, rautafumaraatti, E-vitamiini, nicotinamide BP, A-vitamiiniasetaatti, sinkkioksidi, pyridoksiinihydrokloridi, D3-vitamiini, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, B12-vitamiini, foolihappo, kaliumjodidi), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Ravitsemustietoa

Per 25g:
Energiaa: 97.1Kcal
Energiaa: 409.0kJ
Proteiinia (kuiva-aineena): 20.3g
Proteiinia (sellaisenaan): 19.4g
Rasva: 1.67g
Hiilihydraatteja: 1.48g
Jokainen 25g annos sisältää lisäksi:
Magnesium: 189.3mg (50% RDA)
C-vitamiini: 40.4mg (50% RDA)
Rauta: 7.1mg (50% RDA)
E-vitamiini: 6.1mg (50% RDA)
B3-vitamiini: 8.1mg (50% RDA)
A-vitamiini: 403.0mcg (50% RDA)
Sinkki: 5.0mg (51% RDA)
B6-vitamiini: 707.0mcg (51% RDA)
D3-vitamiini: 2.52mcg (50% RDA)
B1-vitamiini: 555.0mcg (51% RDA)
B2-vitamiini: 707.0mcg (51% RDA)
B12-vitamiini: 1.0mcg (40% RDA)
Foolihappo: 101.0mcg (51% RDA)
Jodi: 76.0mcg (51% RDA)

Huomioi että ravintosisältö on maustamattomasta tuoteversiosta. Valitessasi maustettu versio proteiinisisältö vähenee noin 3% useimmissa mauissa ka 8% suklaassa lisätyn kaakaon vuoksi.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(1 Arvostelu)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Whey

Yhteensä:

4

Hyvä heraproteiini.

Wed Jun 15 07:18:36 BST 2016 mukaan

Whey Protein Plus

Valitse kuva

Whey Protein Plus