• Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegaani

  Vegaani

ZMA

Trademarked ZMA®

Maku
Pakkaus
Määrä

ALE: Jopa 40% kaikista tuotteista + 10% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 10FI

ALE: Jopa 40% alennusta kaikesta + 10% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 10FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 29.04.2018 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€. 
OSTA NYT
Ovh: 16,49 € 14,79 € Säästä: 1,70 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

ZMA: Mahtava patentoitua valmiste

ZMA® on ainutlaatuinen sinkin, magnesiumin ja B6-vitamiinin sekoitus, joka tarjoaa useita hyötyjä elimistölle ja sen toiminnalle ja näistä jokaisella valitulla komponentilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Erittäin suosittu kehonrakentajien sekä aktiivisten että satunnaisten kuntosalikävijöiden keskuudessa. ZMA on hieno lisä päivittäiseen ruokavalioon.

Mitkä ovat ZMA:n hyödyt?

Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja ylläpitää elimistön luuston ja hampaiden sekä hermoston että lihasten toimintaa. Se edistää elimistön normaalia proteiinisynteesiä ja sen psykologista toimintaa, vähentäen väsymystä ja uupumusta.

Lisätty sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, makroravintoaineiden aineenvaihduntaa, normaalia näkökykyä ja normaalin ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Se edistää myös normaalia kognitiivista toimintaa ja auttaa suojaamaan soluja oksidatiivisilta stressiltä sekä ylläpitää veren normaalia testosteronipitoisuutta.

B6-vitamiini lisä vaikuttaa normaaliin proteiinin ja glykogeenin aineenvaihduntaan, immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan ja normaaliin energia-aineenvaihduntaan.

Sinkin, magnesiumin ja B6-vitamiinin yhdistelmä tarkoittaa ZMA® on hyödyllinen lisä riippumatta siitä, mikä on tavoitteesi.

Milloin ZMA:ta tuli käyttää?

Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nauttimaan 2 kapselia päivässä mieluiten tyhjään vatsaan 30-60 minuuttia ennen nukkumaanmenoa.

Päivitä saavutuksesi: Miten maksimoida suorituskyky

ZMA on erinomainen tapa varmistaa, että saat kaikki sinkin, magnesiumin ja B6-vitamiinin hyödyt. Varmistaaksesi, että saat kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, joita kehosi tarvitsee lisääAlpha Men – joka on täynnä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Tämä on täydellinen päivittäinen lisä aktiiviselle miehelle, riippumatta siitä, mikä on kuntotavoitteesi.

Ansaitse palkkiopisteitä

Enemmän vastinetta rahalle. Säästä kaikessa, proteiinipitoisista välipaloista pre-workout valmisteisiin ja kaikkiin suosikki ravintolisiin.

Saat yhden palkkiopisteen jokaisesta käytetystä eurosta, jonka yksinkertaisesti lunastat seuraavan ostokerran yhteydessä. Saat enemmän vähemmällä.

*Sinkki edistää ja ylläpitää veren normaalia testosteronipitoisuutta

*Magnesium tukee hermoston ja lihasten normaalia toimintaa

* B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

ZMA® on rekisteröity tavaramerkki SNAC System, Inc., San Carlos, CA 94070

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Ainutlaatuinen sekoitus sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia
 • Ylläpitää testosteronitasoja*
 • Tukee hermostoa*
 • Tukee lihastoimintaa*
 • Vähentää väsymystä ja uupumusta*

Suositeltu käyttö

Nauti 2 tabletti päivässä. Optimaalisten tulosten saamiseksi nauti mieluiten tyhjään vatsaan 30-60 minuuttia ennen nukkumaan menoa ja vältä maitotuotteiden tai muiden kalsiumia sisältävien ravintoaiden käyttöä sen yhteydessä.

Varoitus: Pitkäaikainen B6-vitamiininen käyttöä saattaa aiheuttaa pientä kihelmöintiä tai pistelyä. Älä ylitä ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta. Tätä tuotetta ei tule käyttää korvaamaan monipuolista, tasapainoista ruokavaliota. Säilytä viileässä kuivassa paikassa suoralta auringonvalolta. Soveltuu kasvissyöjille. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

ZMA® (Magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, sinkkiaspartaatti, sinkki-L-monometioniini, pyridoksiini), kapseli (hypromelloosi).

Pakattu laitoksessa, joka käsittelee maitoa, soijaa, munaa, gluteenia tai muita tuotteita.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 kapselia

Annoksia per pakkaus -  45 (90 Tablettia), 135 (270 Tablettia)

Tyypilliset ravintoarvot

         
      Per Päiväannos *NRV
B6-vitamiini     7 mg 500%
Magnesium     300 mg 80%
Sinkki     20 mg 200%

 

* NRV - Ravintoaineden viitearvo

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

ZMA toimii

Yhteensä:

5

Tehokkuus:

5

Kyllä toimii kuten lupaakin.
Goes Well With:
Kaikille

Thu Jul 30 19:40:43 BST 2015 mukaan Samrung

ZMA

Valitse kuva

ZMA
Back to top