• Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Gluten Free

  Gluten Free

ZMA

Trademarked ZMA®

Maku
Pakkaus
Määrä

40% alennusta pillereistä ja aminohapoista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
16,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

ZMA® on ainutlaatuinen sinkkin, magnesiumin ja B6-vitamiinin yhdistelmä, joka tarjoaa useita hyödyt elimistölle ja sen toiminnalle. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja ylläpitää elimistön luuston ja hampaiden sekä hermoston että lihasten toimintaa. Se edistää elimistön normaalia proteiinisynteesiä ja sen psykologista toimintaa, vähentäen väsymystä ja uupumusta.

Sinkki vaikuttaa elimistön immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan ja makroravintoaineiden aineenvaihduntaan, normaaliin näkökykyyn sekä ihon, hiusten, kynsien ja luuston hyvinvointiin. Se edistää myös normaalia kognitiivista toimintaa ja suojaa soluja hapettumiselta.

Lisätty B6-vitamiini edistää elimistön normaalia proteiini,- ja glykogeeni aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän normaalia psykologista toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Sinkki-, magnesium- ja B6-vitamiini sekoitus tarkoittaa ZMA®. Se on hyödyllinen lisä ravitsemukseen riippumatta siitä, oletko urheilija vai et .

ZMA® on SNAC System, Inc., San Carlos, CA 94070 rekisteröimä tavaramerkki

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Magnesium tukee hermoston ja lihasten normaalia toimintaa
 • B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Suositeltu käyttö

Nauti 2 tabletti päivässä. Optimaalisten tulosten saamiseksi nauti mieluiten tyhjään vatsaan 30-60 minuuttia ennen nukkumaan menoa ja vältä maitotuotteiden tai muiden kalsiumia sisältävien ravintoaiden käyttöä sen yhteydessä.

Varoitus: Pitkäaikainen B6-vitamiininen käyttöä saattaa aiheuttaa pientä kihelmöintiä tai pistelyä. Älä ylitä ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta. Tätä tuotetta ei tule käyttää korvaamaan monipuolista, tasapainoista ruokavaliota. Säilytä viileässä kuivassa paikassa suoralta auringonvalolta. Soveltuu kasvissyöjille. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

ZMA® (Magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, sinkkiaspartaatti, sinkki-L-monometioniini, pyridoksiini), kapseli (hypromelloosi).

Pakattu laitoksessa, joka käsittelee maitoa, soijaa, munaa, gluteenia tai muita tuotteita.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 kapselia

Annoksia per pakkaus -  45 (90 Tablettia), 135 (270 Tablettia)

Tyypilliset ravintoarvot

         
      Per Päiväannos *NRV
B6-vitamiini     7 mg 500%
Magnesium     300 mg 80%
Sinkki     20 mg 200%

 

* NRV - Ravintoaineden viitearvo

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

ZMA toimii

Yhteensä:

5

Tehokkuus:

5

Kyllä toimii kuten lupaakin.

Goes Well With:

Kaikille

Thu Jul 30 19:40:43 BST 2015 mukaan Samrung

ZMA

Valitse kuva

ZMA
Back to top