Beach Body Bundle

Näytä upealta tänä kesänä

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

Olemme tuoneet takaisin kolme suosituinta tarjoustamme! 

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25
Kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla* | Käytä koodia: 3FOR2FI
Pillerit & aminot 40% alennuksella | Käytä koodia: AMINO40

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 24.09.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.

OSTA NYT
102,39 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Beach Body Bundle sisältää 6 loistavaa tuotetta jotka saavat sinut näyttämään parhaimmaltasi tänä kesänä. Pakkaus sisältää 1kg Impact Whey heraproteiinia Chocolate Smooth –makuna, 750g Berry Blast Fuse, 250g maustamatonta BCAAm 60 CLA kapselia, 120 MP Max Thermo-Extreme kapselia ja 600ml Myprotein Blenderi.

Whey Protein Deluxe (1kg, Chocolate Smooth)
Tämä tieteellisesti kehitetty sekoitus yhdistää ensiluokkaista heraproteiinikonsentraattia, heraproteiini-isolaattia ja hydrolysoitua heraproteiinia jotka takaavat nopeasti toimivan proteiiniseoksen ja loistavan aminohappoprofiilin. Tuote sisältää 22g proteiinia per 30g annos ja on olennainen lihaskudosten rakentamiseen ja korjaamiseen ja siksi tärkeä lisä urheilijan ruokavalioon.

Fuse (Berry Blast, 750g)
Fuse yhdistää haaraketjuisen aminohapposeoksen ja kreatiinin, glutamiinin, tauriinin sekä nopeita hiilihydraatteja.
Tämä ainutlaatuinen sekoitus voidaan nauttia milloin tahansa päivän aikana auttamaan vähentämään lihasten kataboliaa ja tukemaan lihasproteiinisynteesiä.
Jokainen 25g annos sisältää 5g Creapure® kreatiinimonohydraattia minkä on todettu nostavan lihasten ATP-varastoja tukien lihasten sekä voima-ja tehotasojen kasvua.

BCAA (Maustamaton, 250g)
BCAA tai haaraketjuiset aminohapot koostuvat Lesiinistä, Isolesiinistä ja Valiinista. Näitä tarvitaan lihaskudosten ylläpitämiselle ja tutkimukset ovat osoittaneet että ne auttavat glykokeenivarastojen ylläpitämisessä sekä estävät kudosten hajoamista treenin aikana.

CLA (60 Softgels)
Konjugoitu linolihappo (CLA) on rasvahappo jota saadaan luontaisesti lihasta ja maitotuotteista, ja jonka on todettu auttavan rasvan polttoon ja lihasten kasvuun. Yksi kapseli sisältää 1000mg CLA:ta ja on ihanteellinen kaikille jotka haluavat päästä eroon rasvasta ja parantaa lihasmassan kasvua.

MP Max Thermo-Extreme (120 kapselia, maustamaton)
Tieteellisesti muodostettu MP MAX® Thermo-Extreme voi auttaa tukemaan terveellistä aineenvaihduntaa samalla polttaen kehon rasvaa. MP MAX® Thermo-Extreme sisältää sekoituksen laadukkaita aineksia kuten vihreä tee –uutetta, rakkolevää, kofeiinia, Siberian Ginseng:iä ja valkoista kidney-papu uutetta.

Myprotein Blender Bottle (600ml)
Myprotein Blender Bottle on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä lisäravinteisiin tarkoitetuista pulloista joka auttaa sinua sekoittamaan yksittäiset lisäravinteet helposti.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 6 Myydyintä Tuotetta
  • Kuntoon Beach Body Bundlen avulla!
  • Loistavaa vastinetta rahallesi

Suositeltu käyttö

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Ainesosat

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Ravitsemustietoa

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Arvostelut

Ei arvioita.

Beach Body Bundle

Valitse kuva

Beach Body Bundle
Back to top