35% ALENNUSTA LÄHES KAIKESTA!
KÄYTÄ KOODIA: 35FI
50% VITAMIINEISTA!

Toimittajasitoumus

Myproteinilla tavoitteemme on tarjota hyvä asiakaskokemus. Olemme ylpeitä laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistamme,joiden raaka-aineet on eettisesti ja vastuullisesti hankittu.

Ennen yhteistyön aloittamista,toimittajiemme tulee täyttää tietyt laatu-,turvallisuus-,ympäristö- ja sosiaaliset standardit. Näiden toimenpiteiden avulla, pystymme olemaan läpinäkyviä asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan,että kaikki tuotteemme ovat tarkoitukseensa sopivia. Kaikki toimituskumppanimme auditoidaan ja ne täyttävät SEDEX-ja BSCI-standardit, ja valitsemme toimittajamme tarkkaan niin, että kaikki vaatimukset ja säännökset täyttyvät.

Kaikki tuotteemme testataan korkein standardein, jotta varmistumme siitä,että ne ovat mahdollisimman vastuullisia ja täyttävät REACH –standardit (kemikaalien rekisteröinti, arviointi, autorisointi ja rajoittaminen).

Missiomme on varmistaa, että jatkamme raaka-aineiden ja tuotteiden eettistä hankkimista, jotta voimme tukea asiakkaitamme saavuttamaan ja ylittämään liikuntaan ja fitnekseen liityviä tavoitteitaan.

Enemmän potentiaalia. Enemmän edistystä. Enemmän saavutuksia.