IMPACT WEEK! JOPA 70% ALENNUKSET OSASTA TUOTTEISTA!
10% LISÄALENNUSTA, KÄYTÄ KOODIA: IMPACTFI
ILMAINEN KULJETUS, KUN OSTAT VEGAANIA!

Positiivista muutosta edistämässä

Myproteinin kestävän kehityksen sitoutumisemme

Myproteinin vaikutus

Ravitsemusmaailmassa emme seuraa trendejä. Asetamme ne. Myproteinilla ymmärrämme sen. Meille on ratkaisevan tärkeää tarjota sinulle aina parhaat tuotteet, jotka todella toimivat.

Mutta laatu ylittää maun ja yksilölliset tulokset. Se koskee tekemiämme valintoja ja niiden heijastusvaikutusta planeetallemme, omistautuneeseen tiimiimme, toimitusketjuumme ja yhteisöihin, joihin ne vaikuttavat ja joita ne tukevat.

Kestävä kehitys on painopisteidemme kärjessä, ja olemme muuttumassa parempaan suuntaan. Se vie aikaa, emmekä ole vielä siellä, missä haluamme olla. Tiedämme, mihin olemme menossa. Täydellisyys ei tapahdu yhdessä yössä, mutta aivan kuten kuntoilussa, pienet askeleet lisäävät vauhtia ja ajan mittaan vaikuttavat suurella tavalla.

Myprotein on sitoutunut saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteemme ja pitämään sinut ajan tasalla kaikista muutoksista, joita teemme, joka vaiheessa.

Net Zero tavoite

Pitkän aikavälin missionamme on saavuttaa Net Zero vuoteen 2040 mennessä.

Olemme liikkeellä ja etenemme pakkausmatkallamme, jäljitettävyydessämme ja toimitusketjussamme. Emme kuitenkaan pysähdy tähän. Olemme päättäneet vaikuttaa myönteisesti myös ihmisiin ja yhteisöihin.

Matkamme on edistystä, jossa jokainen askel on tärkeä ja jokainen teko inspiroi muutokseen. Yhdessä luomme parempaa tulevaisuutta kaikille.

Siirtyminen monomateriaaliin

Pakkauksilla on valtava rooli suunnitelmissamme saavuttaa nettonolla. Olemme tehneet yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa ja jatkamme oman asiantuntemuksen hyödyntämistä parhaiden päätösten tekemiseksi.

Ensinnäkin ikoninen pakkauksemme – olet ehkä jo huomannut pienen muutoksen tämän pakkauksen ulkonäössä ja tuntumisessa. Olemme siirtyneet monomateriaaliin, mikä helpottaa kierrätystä.

Yksimateriaalipakkaus tekee kierrätyksestä huomattavasti tehokkaampaa, koska laitosten ei tarvitse erottaa komponentteja ennen kuin kierrätys voi alkaa.

Voit viedä pussin supermarketteihin ja pudottaa pehmeän muoviastiaan – sekä pakkaukset, kuten leipä- ja vihannespussit.

Uudelleen kehitetty pussimme on kevyt ja litteän pakkauksensa ansiosta helposti pinottavissa kuljetusta varten, mikä tarkoittaa, että maksimoimme jokaisen toimitusmatkan hiilijalanjäljen minimoimiseksi.

Myprotein-altaat ovat jo reunoilla kierrätettäviä ja riittävän kestäviä, jotta ne voidaan käyttää uudelleen ja täyttää uudelleen, kun herkulliset ja tehokkaat tuotteemme ovat loppuneet.

Patukkamme ovat myös siirtymässä monomateriaaliin, poistamalla foliokerroksen kierrätyksen helpottamiseksi ja poistamalla pieniä täpliä, jotka vaikuttavat kierrätysmateriaalin laatuun.

Jatkuva kehitys

Tänä vuonna painopiste on palaamisessa perusasioihin, kestävän perustan luomiseen, joka sopii mittakaavaan ja tulevaisuuteen.

Pyrimme parantamaan jatkossa aina tilaisuuden tullen. Ja toivomme, että olet osa yhteisöä matkalla.