• Gluten Free

    Gluten Free

Exceed

Intra-workout formula

Maku
Pakkaus
Määrä

AFTERPARTY - jopa 75% alennusta + extra 10% | Käytä koodia: BILEET

Paluu töihin on helpompaa Myprotein Afterpartyn ansiosta! Ja mikä parasta - kaikki asiakkaamme on kutsuttu mukaan juhlimaan!

Säästä jopa 75% KAIKESTA plus EXTRA 10% alennusta koko tilauksesta vain tänään!

Tarjous on voimassa keskiyöhön 30.05.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

Ovh: 31,19 €

Nyt 23,39 €

Säästä: 7,80 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mikä on Exceed?

Exceed on sekoitus aminohappoja joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja (L leusiinia, L isoleusiinia ja L valiinia), sekä sen lisäksi beta alaniinia, sitrulliinimalaattia ja B5-vitamiinia, minkä johdosta Exceed on yksi markkinoiden kehittyneimmistä intra-workout lisäravinteista.

Exceedin hyödyt

Exceed sisältää kaikki 3 haaraketjuista aminohappoa 2:1:1 suhteella. Tuotteeseen lisätyt elektrolyytit parantavat veden imeytymistä fyysisten harjoitteiden aikana sekä parantavat kestävyyttä pitkien kestävyysharjoitteiden aikana.

Kenelle Exceed sopii?

Exceed sopii kaikille ketkä harrastavat liikuntaa ja haluavat lisätä päivittäistä keskeisten aminohappojen ja elektrolyyttien saantiaan.

Hyödyt

  • Edistyksellinen aminohapposeos energiatuotannon ja lihaskasvun edistämiseksi
  • Tieteellisesti todistettu 2:1:1 iBCAA suhde
  • Sisältää Beeta Alaniinia ja Sitrulliinimalaattia

Suositeltu käyttö

Sekoita puoli MP annosmitallista (20g) 250ml vettä ja nauti välittömästi. Käytä 1-3 kertaa päivittäin. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi käytä ennen ja jälkeen urheilusuoritusta. 1 x suuri MP annosmitta painaa 40g.

Ainesosat

Exceed Blend (iBCAA 2:1:1 [Leusiini, Isoleusiini, Valiini, Emulgointiaine (soijalesitiini)], Glutamiini, Sitrulliinimalaatti, Beeta Alaniini), Sitruunahappo (Berry Blast & Tropical Storm), Väriaine (punajuuriväri [Berry Blast], Antosyaani [Berry Blast], Karoteeini [Tropical Storm]), Aromit (maustetut versiot), Elektrolyyttijauhe (Natriumkloridi, Kaliumsulfaatti, Kalsium Di Fosfaatti, Magnesium Oxide), Makeutusaine (sukraloosi® [maustetut versiot]), B5-vitamiini (Pantoteenihappo).

Ravitsemustietoa

Per 20g Annos:
Energiaa (kj): 298
Energiaa (kcal): 71.2
Proteiini (g): 17.4
Hiilihydraatti (g): 0.4
joistasokeria (g): 0.1
Rasvaa (g): Nil

Lisäksi Per 20g:
BCAA (2:1:1) (g): 10.0
Glutamiini (g): 3.4
Sitrulliinimalaatti (g): 2.3
Beeta Alaniini (g): 1.7
Elektrolyytti(mg): 800
B5-vitamiini (mg): 10.5

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Exceed

Valitse kuva

Exceed