• Gluten Free

    Gluten Free

Exceed

Intra-workout formula

Maku
Pakkaus
Määrä

Jopa 30% alennusta tilauksestasi | Käytä koodia: MYSTEERI

Jopa 30% mysteerialennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: MYSTEERI

Kuinka paljon alennusta sinä saat...?

Tarjous on voimassa keskiyöhön 24.01.2017 asti. Alennuksen määrä vaihtelee 15% ja 30% välillä. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

31,49 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mikä on Exceed?

Exceed on sekoitus aminohappoja joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja (L leusiinia, L isoleusiinia ja L valiinia), sekä sen lisäksi beta alaniinia, sitrulliinimalaattia ja B5-vitamiinia, minkä johdosta Exceed on yksi markkinoiden kehittyneimmistä intra-workout lisäravinteista.

Exceedin hyödyt

Exceed sisältää kaikki 3 haaraketjuista aminohappoa 2:1:1 suhteella. Tuotteeseen lisätyt elektrolyytit parantavat veden imeytymistä fyysisten harjoitteiden aikana sekä parantavat kestävyyttä pitkien kestävyysharjoitteiden aikana.

Kenelle Exceed sopii?

Exceed sopii kaikille ketkä harrastavat liikuntaa ja haluavat lisätä päivittäistä keskeisten aminohappojen ja elektrolyyttien saantiaan.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Edistyksellinen aminohapposeos energiatuotannon ja lihaskasvun edistämiseksi
  • Tieteellisesti todistettu 2:1:1 iBCAA suhde
  • Sisältää Beeta Alaniinia ja Sitrulliinimalaattia

Suositeltu käyttö

Sekoita puoli MP annosmitallista (20g) 250ml vettä ja nauti välittömästi. Käytä 1-3 kertaa päivittäin. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi käytä ennen ja jälkeen urheilusuoritusta. 1 x suuri MP annosmitta painaa 40g.

Ainesosat

Exceed Blend (iBCAA 2:1:1 [Leusiini, Isoleusiini, Valiini, Emulgointiaine (soijalesitiini)], Glutamiini, Sitrulliinimalaatti, Beeta Alaniini), Sitruunahappo (Berry Blast & Tropical Storm), Väriaine (punajuuriväri [Berry Blast], Antosyaani [Berry Blast], Karoteeini [Tropical Storm]), Aromit (maustetut versiot), Elektrolyyttijauhe (Natriumkloridi, Kaliumsulfaatti, Kalsium Di Fosfaatti, Magnesium Oxide), Makeutusaine (sukraloosi® [maustetut versiot]), B5-vitamiini (Pantoteenihappo).

Ravitsemustietoa

Per 20g Annos:
Energiaa (kj): 298
Energiaa (kcal): 71.2
Proteiini (g): 17.4
Hiilihydraatti (g): 0.4
joistasokeria (g): 0.1
Rasvaa (g): Nil

Lisäksi Per 20g:
BCAA (2:1:1) (g): 10.0
Glutamiini (g): 3.4
Sitrulliinimalaatti (g): 2.3
Beeta Alaniini (g): 1.7
Elektrolyytti(mg): 800
B5-vitamiini (mg): 10.5

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Exceed

Valitse kuva

Exceed