• Gluten Free

    Gluten Free

Fuse

Amino Maintenance Formula

Maku
Pakkaus
Määrä

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

Ovh: 21,99 € 11,00 € Säästä: 10,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Fuse on ainutlaatuinen aminohapposeos joka yhdistää haaraketjuisia aminohappoja, Kreatiinia, Glutamiinia, Tauriinia ja nopeita hiilihydraatteja.

Ainutlaatuinen aminohapposeos sisältää haaraketjuisia aminohappoja L-leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia sekä L-Glutamiinia ja Tauriinia jotka kasvattavat proteiinisynteesiä, solujen kokoa ja ravinteiden kulkeutumista sekä vähentävät lihasten hajoamista.

Jokainen 25g annos sisältää lisäksi 5g of Creapure® Kreatiinimonohydraattia jonka on todistettu kasvattavat lihasten ATP-varastoja ja tukevan lihasmassan sekä voima- ja tehotasojen kasvua.

Fuse voidaan nauttia mihin aikaan päivää tahansa vähentämään lihasten katabolista tilaa ja tukemaan lihasten proteiinisynteesiä. Tämä monipuolinen seos on saatavilla kolmena eri makuvaihtoehtona: Maustamaton, Berry Blast ja Tropical Storm.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Kasvattaa lihasproteiinisynteesiä (MPS)
  • Toimii lihasten solujen kasvattajana
  • Parantaa todistetusti voimaa ja suoritusta

Suositeltu käyttö

Kreatiini parantaa suorituskykyä ja räjähtävää voimaa† ja hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista‡, jotta tästä tuotteesta saadaan parhaat edut lisää 1/2 suuri mitallinen (25g) 200-300ml:aan vettä Myprotein shakeriin nauttiaksesi sen liikunnan aikana ja/tai jälkeen. †Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3g kreatiinia. ¥Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Ei sovellu vegetaristeille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Berry Blast Maku: Dekstroosi, Kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*) (20%), Haaraketjuiset Aminohapot (BCAA) (20%), L-glutamiini (12%), Tauriini (12%), Inuliini, Aromi, Happo (Sitruunahappo), Väri (Punajuuren Punainen), Mustaporkkanauute, Makeutusaine (Sukraloosi)

Tropival Storm Maku: Dekstroosi, Kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*) (20%), Haaraketjuiset Aminohapot (BCAA) (20%), L-glutamiini (12%), Tauriini (12%), Inuliini, Aromi, Happo (Sitruunahappo), Väri (Karoteenit), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Dekstroosi, Kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*) (20%), Haaraketjuiset Aminohapot (BCAA) (20%), L-glutamiini (12%), Tauriini (12%), Inuliini

Ravitsemustietoa

Per 100g:

Energiaa: 562 kJ
Energiaa: 134 kcal
Rasvaa: 0.0g
joista tyydyttämättömiä: 0.0g
Hiilihydraatteja: 30g
joista sokeria: 22G
Proteiinia: 0.0g
Suolaa: 0.0g

Per 25g Annos:

Energiaa: 140 kJ
Energiaa: 33 kcal
Rasvaa: 0.0g
joista tyydyttämättömiäs: 0.0g
Hiilihydraatteja: 7.5g
joista sokeria: 5.6g
Proteiinia: 0.0g
Suolaa: 0.0g

Jokainen 25g annos sisältää:

BCAAs: 5g
Creapure®: 5g
L Glutamiini:3g
Tauriini: 3g

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Fuse

Valitse kuva

Fuse