• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Impact Whey Protein (RTS)

Instantised

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

24,22 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Impact Whey Protein® on valmis sekoitettavaksi (RTS) ja suunniteltu tarjoamaan sinulle nopea ja helppo tapa nauttia kaikki heraproteiinilisäsi.

Myprotein Impact Whey Protein® on rikas heraproteiinikonsentraatin lähde joka on valmistettu kasvissyöjille soveltuvasta juustosta ja on johtavien hera proteiini valmistajien tuottama.

Heraproteiini konsentraatin biologinen arvo (BV) on suurempi entä minkään tunnetun proteiinin, ja se sisältää korkeat määrä välttämättömiä ja ei-välttämättömiä Aminohappoja.

Tuotteen valmistusprosessissa käytetään kalvosuodatusmenetelmää ja matalia lämpötiloja jotka varmistavat että proteiinin luonnollinen toiminto ja korkea ravintoarvo säilyvät jolloin saadaan ensiluokkaisen laadukasta heraproteiinikonsentraattia.

Myprotein Impact Whey Protein® sisältää yli 82g proteiinia per 100g (kuiva-aineena), se sisältää vain vähän rasvaa ja laktoosia, ja paljon kalsiumia. Tämä proteiini on loistava välttämättömien aminohappojen lähde ja se sisältää luonnostaan yhden korkeimmista määristä haaraketjuisia aminohappoja verrattuna muihin proteiineihin.

Tuotteen jäljitettävyys on yksi tärkeimpiä osia laaduntarkkailussa, minkä vuoksi työskentelemme suoraan johtavien heratuottajien kanssa.

Tuotteen proteiinifraktiot ovat: 44% Beta lactoglobulin, 17% Alpha lactalbumin, 1.5% Bovine serum albumin, 8% Immunoglobulin G, 0.5% Lactoferrin, 26% Glycomacropeptide

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Suosituin proteiinimme
  • Yli 80% proteiinia per annos
  • Loistava aminohappo profiili
  • Ihanteellinen kudosten rakentamiseen ja korjaamiseen
  • Nopea ja helppo käyttää

Suositeltu käyttö

Lisää vettä, maitoa tai muuta haluamaasi juomaa kunnes pullo on 1/3 täynnä, sekoita ja nauti. Lisää vähemmän nestettä paksumman lopputuloksen saamiseksi. Suosittelemme 1-3 annoksen nauttimista per päivä tai vaadittaessa.

Ainesosat

Ulta-suodatettu hera Proteiini Konsentraatti, Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (Aromit, Emulgointiaine (soijalesitiini), Väriaine (punajuuriväri [Strawberry]), Makeutusaine (Sukraloosi).

Ravitsemustietoa

Per 50g:
Energiaa: 196.6Kcal
Energiaa: 828.3kJ
Proteiinia (kuiva-aineena): 41.0g
Proteiinia (sellaisenaan): 39.3g
Rasvaa: 3.5g
Hiilihydraatteja: 3.0g
Kalsium: 250.0mg

Huomaa että tuotteen ravintosisältö on otettu maustamattomasta versiosta. Valitessa maustettu versio tuotteen proteiini sisältö vähenee noin 3% useimmissa mauissa ja 8% suklaassa lisätyn kaakaojauheen vuoksi.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Whey Protein (RTS)

Valitse kuva

Impact Whey Protein (RTS)