• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Micellar Casein - Batch Tested Range

Informed Sport Range

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

Tarjous on voimassa keskiyöhön 22.10.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€OSTA NYT
26,49 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Micellar Casein on erä kohtaisesti testattu Informed Sport ohjelman kautta maailmanantidopingtoimiston (WADA) puitteissa ja sillä on ISO 17025 akkreditointi joka vakuuttaa, että tämä tuote ei sisällä mitään luonnossa esiintyviä kiellettyjä aineita.

Mitä on Micellar Casein?

Micellar Casein hitaasti vapautuva maitoproteiini. Micellar Casein imeytyy vatsaan hitaasti, mikä mahdollistaa sen, että lihas saa aminohappoja pitkän ajanjakson ajan. Tästä syystä Micellar Casein on täydellinen proteiini ravintolisä aterioiden välissä, tai juuri ennen nukkumaanmenoa nautittavaksi. Nukkuessa keho normaalisti näkee nälkee, sillä ruoan nauttiminen on epäkäytännöllistä.

Micellar Casein hyödyt

Micellar Caseinissa on täydellinen aminohappoprofiili ja se sisältää haaraketjuisia aminohappoja (BCAAs). Proteiini edesauttaa paitsi lihasten ylläpitoa ja kehitystä, niin myös luiden kehitystä ja kunnossapitoa erityisesti lapsilla.

Kenelle Micellar Casein sopii?

Kaikille kenellä on pitkäaikainen harjoitussuunnitelma oikea ja tasapainonen ruokavalio on äärimmäisen tärkeää. Keho tarvitsee oikeanlaisia ravinteitä kehittyäkseen oikein, tulivat ne sitten ruoasta tai lisäravinteista. Suosittelemme käyttämään lisäravinteena ennen nukkumaanmenoa tai aterioiden välissä 2-3 kertaa päivässä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Edesauttaa lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa
  • Käytä aterioiden välissä tai ennen nukkumaanmenoa
  • Hitaasti vapautuva proteiini

Suositeltu käyttö

Kaseiini soveltuu nautittavaksi illalla ja edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. Joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 1 1/4 suurta mitallista (30g) 300-400ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin hyödyn saa parhaiten puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia ja kananmunaa.

Maustamaton: Misellinen Kaseiini (Maito) (100%), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Ravitsemustietoa

PER 100g:
Energia (kJ/kcal): 1518/358
Rasva: 1.5g
josta tyydyttyneitä: 0.8g
Hiilihydraatit: 6.0g
joista sokereita: 4.0g
Proteiini: 80g
suola: 0.4g

PER 30g SERVING:
Energia (kJ/kcal): 455/107
Rasva: 0.5g
josta tyydyttyneitä: 0.2g
Hiilihydraatit: 1.8g
joista sokereita: 1.2g
Proteiini: 24g
suola: 0.1g

Arvostelut

Ei arvioita.

Micellar Casein - Batch Tested Range

Valitse kuva

Micellar Casein - Batch Tested Range
Back to top