Paras proteiinijauhe lihasmassan kasvattamiseen

Micellar Whey Protein

Yksi heraproteiinin hienouksista on sen runsas aminohappojen määrä, joka auttaa lihassoluja palautumaan ja vahvistumaan. Enemmän kuin vain perinteinen heraproteiini, misellaarinen heraproteiini valmistetaan ultrasuodatusmenetellä, jonka vuoksi se on vähäsokerinen, mutta runsasproteiininen.

Lisäksi sen hitaasta imeytyvyydestä on erittäin paljon etua. Tuote sisältää 23 g proteiniia per 30g annos palvellen kehoasi päivin ja öin sekä varmistaen, että ravitset kehoasi tärkeillä makroravintoaineilla ja takaat näin pitkän ajan ihanteellisen kehityksen.

Paras proteiini painon pudottamiseen

Impact Diet Isolate™

Diet Whey sisältää ainesosia, jotka tehostavat aineenvaihduntaa ja tukevat rasvanpolttoa. Karnitiini ja vihreä tee-uute sekä 20g proteiinia varmistavat sen, että ravitset lihassolujasi oikeilla ravintoaineilla. Tuotteessa on alle 100kcal per annos.

Diet Whey auttaa ylläpitämään proteiinitasosi korkealla ja guarana sekä koliini tehostavat rasva-aineenvaihduntaa. Impact Diet Whey:llä voit myös parantaa harjoituksen jälkeistä palautumista.

Paras proteiinijauhe vegaaneille

Best Vegan Protein Powder

Täydellinen sekoitus herneproteiini-isolaattia, ruskeaa riisiproteiinia sekä hamppuproteiinia varmistavat, että myös vegaaniruokavaliota voidaan täydentää ensiluokkaisilla nopeasti imeytyvillä proteiininlähteillä. Lisäksi sekoitus sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia, jotka nostavat entisestään tuotteen hyvää laatua, auttamalla ja tukemalla vegaaniurheilijan lihasten kasvua.

Tuote sisältää erittäin tärkeää entsyymiä nimeltä DigeZyme, joka auttaa suoliston toimintaa, edistäen ja tukien ruoansulatusta. Vegaanit suosivat proteiiniin lähteinä papuja ja soijaa, joka voi altistaa ruoansulatuksen kovalle koetukselle.

Paras proteiinijauhe kasvisruokavaliota noudattaville

Impact Whey Isolate

Yksi markkinoiden puhtaimmista heraproteiinisekoituksista, joka on ensisijaisesti suunniteltu proteiinien nopeaan imeytymiseen, kohdentuen erityisesti vahingoittuneiden lihassolujen korjaamiseen intensiivisen harjoittelun jälkeen sekä tukemaan palautumista ja parantamaan suorituskykyä. Ihanteellinen valmiste niille, jotka haluavat korkealaatuista proteiinia palautumiseen, mutta tuote soveltuu myös kasvisruokavalioisille.

Uskomattoman alhainen hiilihydraattisisältö sopii myös vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. 23g proteiinia per annos. Saatavilla seuraavat makuvaihtoehdot: Maapähkinä cookie, Rocky Road ja Salter caramel. Tuote tarjoaa suuren makuelämyksen ja ravintorikkaan palautusjuoman!

Parasta arvoa rahallesi

Impact Whey Protein

Impact Whey Protein on tehokkain tapa ravita lihaksia helposti imeytyvällä proteiinilla. Tämä ruoholla ruokitun lehmän herasta valmistettu heraproteiini sisältää 21g proteiinia per annos, jossa yhdistyy myös ainutlaatuinen BCAA sekoitus. 4,5 g annos tarjoaa 3,6g glutamiinia.

Impact Whey Protein on vähähiilihydraattinen ja näin ollen erinomainen niille, jotka noudattavat vähähiilihydraattista ruokavaliota auttaen erittäin tehokkaasti rakentamaan lihasmassaa. Nyt saatavilla uskomattoman herkullisia makuja kuten Jam Roly Poly, mustikka juustokakkua ja Victoria sokerikakku.

Paras maidoton proteiinijauhe

Soy Protein Isolate

Soijaproteiini-isolaatti on valmistettu 100 % GMO-vapaasta rasvattomasta soijasta, jossa pavut läpikäyvät tiukan prosessin. Tällä menetelmällä saadaan laskettua papujen hiilihydraatti- ja rasvapitoisuutta, jolloin lopputuloksena on laktoositon ja 90 % proteiinisisältöinen tuote.

Sekoitus sisältää myös kattavan aminohappoprofiilin, jossa on 6,6 g leusiinia. Tuote on mahtava kasvissyöjille, urheilijoille ja harrastelijoille, jotka haluavat välttää laktoosia ja maitotuotteita. 27 g proteiinia per annos, joka auttaa suuresti palautumiseen jälkeiseen ravitsemukseen.

Paras kaseiini-proteiini

Micellar Casein

Misellaarinen kaseiini on pitkävaikutteinen proteiini, vapauttaen hitaasti aminohappoja. Unen aikana keho on ravinnotta 6-10 tuntia, joka voi näin ollen heikentää palautumista proteiinin puutteen vuoksi.

Pitkävaikutteisella misellaarikaseiinilla varmistat tasaisen ja normaalin aminohappotason elimistössä. Siksi tuote sopii palautumiseen. 22 g proteiinia per annos takaa varmasti laadukkaan palautumisen, kuten kaikki meidän tuotteemme.

Back to top