• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Gluten Free

    Gluten Free

Micelle XL™

Imeytyy hitaammin kuin kaseiini

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
33,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Micelle XL™ on proteiini joka on valmistettu käyttäen ainutlaatuista ultrafilterointiprosessia joka mahdollistaa suurten misellien muodostumisen. Tämän johdosta maitojohdannaisen Micelle XL™ proteiinin molekyylit metabolisoituvat jopa hitaammin kuin normaalin misellisen kaseiinin mikä mahdollistaa pitkittyneen aminohappojen tuotannon. Tästä syystä Micelle XL™ sopii erinomaisesti nautittavaksi ennen nukkumaanmenoa kun lihakset ovat katabolistisessa tilassa. Michelle XL sisältää 21g proteiinia per annos ja vain 0.5g rasvaa. Lisäksi siinä on 4.5g haaraketjuisia aminohappoja (BCAAs) sekä 4.5g glutamiinia per annos.

Micelle XL™ on suunniteltu niin, että se tuottaa ennennäkemättömän hitaan aminohappojan vapautuksen lihaskudokseen joten se sopii erinomaisesti yöproteiiniksi.

Micelle XL™ sopii erinomaisesti kaikille joille ruokavalion balanssi on harjoittelun kannalta tärkeää. Sopii myös lisäämään päivittäistä proteiininsaantia. Suosittelemme käyttämään ennen nukkumaanmenoa tai aterioiden välissä korkeintaan 3 kertaa päivässä.

Hyödyt

  • Jättiläismisellit imeytyvät jopa kaseiinia hitaammin
  • Tarjoaa hitaan aminohappojen vapautumisen
  • Vain puoli grammaa rasvaa per annos

Suositeltu käyttö

Käytä tuotetta ennen nukkumaan menoa tai aterioiden välissä korkeintaan 3 kertaa päivässä. Saadaksesi tuotteen täydet hyödyt irti suosittelemme lisäämään 1 suuren mitallisen (25g) 150-250ml:aan vettä tai maitoa ja sekoittamaan Myprotein shakerilla.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta. Tuote on lisäravinne joka on tarkoitettu käytettäväksi osana terveellistä ja vaihtelevaa ruokavaliota ja aktiivista elämäntyyliä. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu tuoteseloste. Saattaa sisältää myös kananmunia.

Maitoproteiini-isolaatti (99%), emulgointiaine (soijalesitiini).

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 mitta (25g)

Annoskoko - 40 (1kg) 100 (2.5kg) 200 (5kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per Annos
Energia 1570 kJ/370 kcal 393 kJ/93 kcal
Rasva 2.0 g 0.5 g
  josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
Hiilihydraatit 4.0 g 1.0 g
  joista sokereita 4.0 g 1.0 g
Proteiini 84 g 21 g
Suola 0.25 g 0.06 g

 

Arvostelut

Ei arvioita.

Micelle XL™

Valitse kuva

Micelle XL™
Back to top