• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Total MRP

Ateriankorvike

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

23,93 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Total MRP on kattava sekoitus proteiinia, hiilihydraatteja ja välttämättömiä rasvahappoja kaikille jotka haluavat nauttia terveellisiä ravinteita helposti yhdessä juomassa. Tuote on erityisesti suunniteltu kiireelliseen elämäntyyliin ja niille jotka ovat jatkuvasti liikkeellä sillä ateriankorvike on loistava vaihtoehto epäterveellisille välipaloille ja pikaruoalle.

Tuotteen proteiinisisältö koostuu nopeista, keskinopeista ja hitaasti vapautuvista proteiineista (heraproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti, kananmunan valkuainen ja maitoproteiini) mikä takaa pitkäkestoisen aminohappojen vapautumisen ja tukee lihasten kasvua sekä karkottaa nälän tunnetta pidemmällä aikavälillä. Tuotteen hiilihydraatit ovat matalan GI-tason hiilihydraatteja ja seos koostuu laadukkaasta kaurasta ja ohrasta, ja tarjoavat hitaasti ja tasaisesti vapautuvaa energiaa.

Tuotteen välttämättömät rasvahapot (EFA) ovat lähtöisin pellavansiemenjauheesta ja ohrasta. Välttämättömät rasvahapot ovat tärkeässä roolissa energian tuotannossa, hermoston tehokkaassa toiminnassa, ruoansulatuksessa ja tehokkaan immuunijärjestelmän ylläpitämisessä.

Tämä loistavan makuinen ja helposti sekoittuva tuote tarjoaa lukuisia terveellisiä ainesosia ja tekee siitä ihanteellisen ateriankorvikkeen.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Täydellinen sekoitus proteiineja ja alhaisen GI-arvon omaavia hiilihydraatteja
  • Helppokäyttöinen ja ravinteikas ateriankorvike
  • Loistavan makuinen ja helppo sekoittaa

Suositeltu käyttö

Tämä pirtelö on suunniteltu tarjoamaan tasapainoisen (1: 1) proteiinisuhteen, joka edistää lihasmassan kasvua ja hiilihydraatteja, jotka edistävät lihasten palautumista † harjoituksen jälkeen. Tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme sekoittamaan pussin sisältö (80g) 250-350ml:aan vettä tai maitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä kalorimäärää. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo.

Suklaa Maku: Hiilihydraattisekoitus (38%) (Kaurajauho, Aktivated*®* Ohratärkkelysjauho), Proteiinisekoitus (34%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe), pellavansiemenjauhe (6%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikka Kerma Maku: Hiilihydraattisekoitus (38%) (Kaurajauho, Aktivated*®* Ohratärkkelysjauho), Proteiinisekoitus (34%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe), pellavansiemenjauhe (6%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Hiilihydraattisekoitus (38%) (Kaurajauho, Aktivated*®* Ohratärkkelysjauho), Proteiinisekoitus (34%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe), pellavansiemenjauhe (6%), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Vanilja Maku: Hiilihydraattisekoitus (38%) (Kaurajauho, Aktivated*®* Ohratärkkelysjauho), Proteiinisekoitus (34%) (Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe), pellavansiemenjauhe (6%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 80g:
Energiaa: 290.0cal
Proteiinia (sellaisenaan): 26.5g
Hiilihydraatteja: 35.5g
joista sokeria: 0.5g
Rasvaa: 5.0g

Ravintoarvot voivat vaihdella hieman makuvaihtoehtojen välillä.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Total MRP

Valitse kuva

Total MRP