• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Whey Pro Peptidit

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

Tarjous on voimassa keskiyöhön 22.10.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€OSTA NYT
31,19 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Mitä on Whey Pro Peptidit?

Whey Pro Peptidit on kehittynyt heraproteiinikonsentraatti lisäravinne jossa on 1g lisättyä BCAA peptidejä (50% BCAAs). BCAA 2:1:1 peptidi muoto on valmistetttu heraproteiini-isolaatista käyttäen patentoitua entsyymiä joka rikkoo pitkät ketjut helpommin imeytyviksi di- ja tripeptideiksi.

Whey Pro Peptidin hyödyt

Whey Pro Peptidissä on 19g proteiinia per 25g annos joka edesauttaa vähärasvainen lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Jokaisessa annoksessa on myös 1g BCAA peptidejä joissa on 50% BCAA sisältö.

Kenelle Whey Pro Peptidi sopii?

Whey Pro Peptidi sopii kaikille jotka harjoittelevat intensiivisesti ja etsivät optimaalista lihasten palautumista, tai niille ketkä haluavat lisätä päivittäistä proteiinin saantiaan. Edistynyt peptidi BCAA muoto tekee tästä tuotteesta erinomaisen proteiinin lähteen urheilijoille jotka haluavat erittäin nopeasti sulautuvan proteiinin.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Paranneltu BCAA imeytyminen
  • 19g proteiinia per annos
  • Lisätty 1g BCAA Peptidejä per annos (50% BCAA)

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. Voit hyödyntää proteiinin ja lisätty haaraketjuisia aminohapon peptidien edut lisäämällä 1 suuren mitallisen (25g) 300-400ml:aan vettä Myprotein shakeriin nauttiaksesi sen aikana ja/tai liikunnan jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia ja kananmunaa.

Banaani Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (87%) (sisältää soijaa), BCAA-Peptidit (Maito), Aromi, Väri (Kurkumiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Suklaa Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (87%) (sisältää soijaa), BCAA-Peptidit (Maito), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikka Kerma Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (87%) (sisältää soijaa), BCAA-Peptidit (Maito), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (96%) (sisältää soijaa), BCAA-Peptidit (Maito)

Vanilja Maku: Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (87%) (sisältää soijaa), BCAA-Peptidit (Maito), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 kauhallinen (25g)

Annoksia pakkauksessa - 40 (1kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1741 kJ/412 kcal 435 kJ/103 kcal 5%
Rasva 7.2 g 1.8 g 3%
  josta tyydyttyneitä 4.8 g 1.2 g 6%
Hiilihydraatit 4.8 g 1.2 g 0%
  joista sokereita 4.8 g 1.2 g 1%
Proteiini 82 g 21 g 42%
suola 0.4 g 0.1 g 2%
      Per annos
L-leusiini     250 mg
L-Isoleusiini     125 mg
L-valiini     125 mg

 

* Keskiverto aikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintoarvot perustuvat maustamattomaan versioon, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella n. 10%

Arvostelut

Ei arvioita.

Whey Pro Peptidit

Valitse kuva

Whey Pro Peptidit
Back to top