35% ALENNUSTA LÄHES KAIKESTA!
KÄYTÄ KOODIA: 35FI
50% VITAMIINEISTA!

Olemme ylpeitä siitä, että olemme räätälöity, edullinen mediaratkaisu asiakkaille, jotka haluavat olla yhteydessä nuoreen, globaaliin ja terveystietoiseen yhteisöön.

Partnerships

Miksi työskennellä Myproteinin kanssa?

Olemme Myprotein Connect. Autamme YHDISTÄMÄÄN brändisi yhteisöön. Olemme ylpeitä siitä, että olemme räätälöity, edullinen mediaratkaisu asiakkaille, jotka haluavat luoda yhteyden nuoreen, globaaliin ja terveystietoiseen yhteisöön.


Olemme toteuttaneet useita kampanjoita menestyksekkäästi globaaleille asiakkaille, ja olemme varmoja, että voimme löytää sinulle räätälöidyn ratkaisun jonkin kumppanuuspakettimme kautta.


Lähetä sähköpostia: mari.karttunen36@thehutgroup.com ottaaksesi yhteyttä.


Digitaalinen media

Digitaalinen vaikutusvaltamme ja -valmiutemme kasvaa jatkuvasti, ja meillä on maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa asiakasta.

Jos haluat lisätietoja tarjoamistamme palveluista, kysy alla olevasta digitaalisen median paketistamme.

Sisältöyhteistyöt

Esittele tuotemerkkisi tai uudet tuotteesi Myproteinin upealle maailmanlaajuiselle yleisölle erilaisten sisältökumppanuusmahdollisuuksien kautta.

Olipa kyse sitten brändisi integroimisesta upeaan studiossa tuotettuun sisältöömme koulutus- ja keittiösarjamme avulla tai osallistumisesta hauskoihin ja kiinnostaviin sosiaalisiin juttuihimme joidenkin parhaiden brändilähettiläidemme kanssa, voimme tehdä yhteistyötä ja rakentaa kampanjoita, jotka sopivat KPI:siisi ja tavoitteisiisi.

Offline-aktivaatiot

Offline-ominaisuutemme ovat rajattomat vähittäiskaupasta tapahtumiin ja painettuun mediaan.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme tehdä yhteistyötä offline-aktivoinneissa, ota yhteyttä alla olevan sähköpostin kautta.

Haluatko Myprotein influenceriksi?

Myprotein Influencer -ohjelma on helppo tapa ansaita rahaa verkkosivustollesi, blogillesi, sosiaaliseen mediaan tai muuhun verkkosisältöön! Voimme tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua alan johtavaan kumppaniohjelmaamme.

Jos sinulla on sosiaalisen median profiili, jolla on yli 10 000 seuraajaa, ja haluaisit työskennellä Myproteinin vaikuttajana, lähetä sähköpostia osoitteeseen AmbassadorScheme@thehutgroup.comto ja avusta kyselysi kanssa.

Liitä mukaan linkit kaikkiin sosiaalisen median profiileihisi ja selvitys siitä, miksi uskot, että sopisit hyvin #TeamMyproteiniin!. Meillä on tiukka hyväksymisprosessi, ja teemme päätöksen useiden tekijöiden perusteella, joista tärkein on se, sopivatko profiilisi yhteen Myproteinin brändin kanssa.


Tukku- ja B2B-mahdollisuudet:

Myprotein brändinä jatkaa vaikuttavaa kasvuaan, ja tuotteita on nyt saatavilla tunnetuissa vähittäiskauppiaissa, kuten Argosissa.

Jos haluat tietää lisää yksinoikeudellisista tukkuhinnoitteluvaihtoehdoistamme tai harkita tilin avaamista kanssamme, ota yhteyttä jo tänään: NutritionTrade@thehutgroup.com.

Ota meihin yhteyttä:

Lähetä sähköpostia: mari.karttunen36@thehutgroup.com