SÄÄSTÄ 33% KAIKESTA* | KOODI: 33FI
OSTA 2, MAKSA 1 VÄLIPALOISTA

Arvonnan säännöt - Lahjakorttien arvonta

Arvonnan säännöt 

1. JÄRJESTÄJÄ

Myprotein Suomi ja Trustly

2. OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan laatimiseen.

3. ARVONTA-AIKA

Arvonta alkaa 27.9.2021 kello 16:30 ja päättyy 15.11.2021 kello 23:59

4. OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kilpailuaikana:

a) kommentoimalla Myproteinin kilpailun Instagram-julkaisuun emojilla tai tägäämällä kaveri siihen JA

b) seuraamalla @myproteinfi Instagram-tiliä

5. PALKINNON ARVONTA

Palkinto arvotaan 15.12.2021 mennessä.

6. PALKINNOT

Kolme arvonnan voittanutta henkilöä voittaa kukin 500 euron voucherin (lahjakortin), jonka voi käyttää maksamalla Trustlyn kautta 

7. VOITTAJAT JA PALKINNOSTA ILMOITTAMINEN

Arvontaan voi osallistua lukuisia kertoja. Osallistuminen on ilmaista Voittajille ilmoitetaan voitosta kommentoimalla osallistujan julkaisuun ja/tai yksityisviestillä kyseisessä sosiaalisen median kanavassa.

8. PALKINNON LUNASTAMINEN

Palkinnot lähetetään sähköpostitse voittajille ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta arvontapäivästä.

9. JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Arvontaan osallistuvat vapauttavat Myproteinin, sekä arvontaan mahdollisesti muuten liittyvät yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään vaiheessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Kilpailun järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

10. MUUT EHDOT

Arvonnan lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien riippumattomien palvelujen, kuten Instagramin käyttöehtoja. Arvonnan järjestäjillä on oikeus hylätä osallistuminen tai evätä osallistujan oikeus osallistua arvontaan, jos tätä on syytä epäillä vilpistä. Arvonnan järjestäjät pidättävät oikeuden tehdä muutoksia arvontaan ja sen sääntöihin. Arvonta ei ole Instagramin suosittelema tai sponsoroima, eikä se liity millään tavalla siihen sosiaaliseen mediaan. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin kaikista arvontaan koskevista liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.