SÄÄSTÄ 30% KAIKESTA* | KOODI: 30FI
+ 5% LISÄALENNUS, KUN OSTAT VAATTEITA

Arvonnan säännöt - Lahjakorttien arvonta

Arvonnan säännöt 

1. JÄRJESTÄJÄ

Myprotein Suomi ja Roope Rannisto

2. OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan laatimiseen.

3. ARVONTA-AIKA

Arvonta alkaa 26.5.2021 kello 16:30 ja päättyy 1.8.2021 kello 23:59

4. OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kilpailuaikana:

a) kommentoimalla arvontaan liittyvään Roope Ranniston Instagram-julkaisuun emojilla tai tägäämällä kaveri siihen JA

b) seuraamalla @myproteinfi Instagram-tiliä

5. PALKINNON ARVONTA

Palkinto arvotaan 3.8.2021 mennessä.

6. PALKINNOT

Yksi arvonnan voittanut henkilö voittaa 500 euron voucherin (lahjakortin) Myprotein Suomen verkkokauppaan. Toinen arvonnan voittaja voittaa 200 euron arvoisen voucherin ja kolmas voittaja palkitaan 100 euron arvoisella voucherilla.

7. VOITTAJAT JA PALKINNOSTA ILMOITTAMINEN

Arvontaan voi osallistua lukuisia kertoja. Voittajille ilmoitetaan voitosta kommentoimalla osallistujan julkaisuun ja/tai yksityisviestillä kyseisessä sosiaalisen median kanavassa.

8. PALKINNON LUNASTAMINEN

Palkinnot lähetetään sähköpostitse voittajille ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta arvontapäivästä.

9. JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Arvontaan osallistuvat vapauttavat Myproteinin, sekä arvontaan mahdollisesti muuten liittyvät yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään vaiheessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Kilpailun järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

10. MUUT EHDOT

Arvonnan lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien riippumattomien palvelujen, kuten Instagramin käyttöehtoja. Arvonnan järjestäjillä on oikeus hylätä osallistuminen tai evätä osallistujan oikeus osallistua arvontaan, jos tätä on syytä epäillä vilpistä. Arvonnan järjestäjät pidättävät oikeuden tehdä muutoksia arvontaan ja sen sääntöihin. Arvonta ei ole Instagramin suosittelema tai sponsoroima, eikä se liity millään tavalla siihen sosiaaliseen mediaan. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin kaikista arvontaan koskevista liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.