IMPACT WEEK! JOPA 70% ALENNUKSET OSASTA TUOTTEISTA!
10% LISÄALENNUSTA, KÄYTÄ KOODIA: IMPACTFI
ILMAINEN KULJETUS, KUN OSTAT VEGAANIA!

Myprotein Supplements

BMI Laskuri

Käytä meidän laskuria selvittääksesi BMI-arvosi

Laske painoindeksisi

Painoindeksi eli BMI, on mittaustapa, jota käytetään määrittämään onko painosi terveellisellä tasolla suhteessa pituuteesi.
Gender

Your BMI Results

Under Weight (BMI less than 18.5)

Normal Weight (BMI 18.5 - 25)

Over Weight (BMI 25 - 30)

Obese (BMI greater than 30)

Ideal weight for your height:


Mikä on BMI?

Jakamalla painon pituudellasi BMI laskee painoindeksin, johon kuulut tällä hetkellä. Se näyttää oletko 'alipainoinen', 'terveellisen painoinen', 'ylipainoinen' tai 'liikalihava' suhteessa pituuteesi. BMI:tä käytetään usein auttamaan lääketieteen ammattilaisia määrittämään riskejä kroonisiin potilaiden tauteihin. HUOMIO: sinun BMI:si perustuu pelkästään pituuteesi eikä se pysty kertomaan, onko sinulla liikaa rasvaa, koska se ei kerro erottele ylimääräistä rasvaa, lihaksista tai luiden painosta.

Alipaino (BMI vähemmän kuin 18.5)

Alipaino BMI alue: Alle 18.5

Haluatko kasvattaa lihaksia? Lataa The Gainers ilmaiseksi tehdäksesi harjoittelu ja ravinnonsaantisi helpoksi. Suosittelemme tapaamaan lääkärin ennen isojen dieettien vaihtamisten tai harjoitusohjelmien muuttamista.

Normaali paino (18.5 - 25)

Terveellisen painon BMI alue: 18.5 - 25)

Olet terveellisen painoinen, joten sinun ei tarvitse menettää tai lisätä painoasi. Suosittelemme tapaamaan lääkärin ennen isojen dieettien vaihtamisten tai harjoitusohjelmien muuttamista.

Ylipaino (BMI 25 - 30)

Ylipaino BMI alue: 25 - 30

Haluatko pudottaa painoa? Check Rasvanpolttajat ja painonpudotusravintolisät tehdäksesi harjoittelustasi ja ravinnonsaannistasi helppoa. Suosittelemme tapaamaan lääkärin ennen isojen dieettien vaihtamisten tai harjoitusohjelmien muuttamista.

Liikalihavuus (BMI korkeampi kuin 30)

Liikalihavuus BMI alue: Yli 30 Br>
Haluatko pudottaa painoa? Check Rasvanpolttajat ja painonpudotusravintolisät tehdäksesi harjoittelustasi ja ravinnonsaannistasti helppoa. Suosittelemme tapaamaan lääkärin ennen isojen dieettien vaihtamisten tai harjoitusohjelmien muuttamista.

Näytä tuotteet minun tavoitteelleni Näytä tuotteet minun tavoitteelleni Näytä tuotteet minun tavoitteelleni Näytä tuotteet minun tavoitteelleni

Ymmärrä BMI:si:

Sen sijaan, että huolehtisit numeroista vaa'alla, olemme käyttäneet pituuttasi ja painoasi laskeaksemme sinun painoindeksisi (BMI) selvittääksemme, mihin painokategoriaan sovit.

BMI alueet:

Alle 18.5 - Olet alipainoisten kategoriassa. Tämä saattaa olla merkki siitä, että et syö tarpeeksi tai osoittaa mahdollisia taustalla olevaa sairautta. Lääkärisi voi auttaa, jos sinulla on mitään huolia alipainoisuudesta.

18.5 - 24.9 -Tämä on terveellinen alue. Jatka hyvää työtä!
25 - 29.9 - Ylipainoisuuden kategoria. Sinulla saattaa olla ylimääräistä rasvaa tai paljon lihasta. On aina hyväksi rakentaa terveellisiä tapoja, kuten syödä terveellisesti ja lisätä liikuntaa.
30+ - Ylipainoisuuden alue. Saattaa olla monia syitä, miksi olet tässä kategoriassa. Yritä pitää huolta terveellisestä elämäntavasta syömällä hyvin ja olemalla aktiivinen.

BMI:n tarkkuus:

BMI ottaa huomioon pituutesi ja painosi, jotta se asettaa sinulle painoindeksin. Laskuri ei kuitenkaan tee eroa lihaksille ja rasvalle. Eli jos sinulla on paljon lihasta - joka on painavampaa kuin rasva - sinut on saatettu sijoittaa ylipainoisten tai liikalihavuuden kategoriaan.

BMI-laskuri ei myöskään ota huomioon ikää, sukupuoltasi, etnisyyttäsi tai sitä oletko raskaana. Suosittelemme olemaan yhteydessä lääkäriisi tai terveydenhuollon ammattilaiseen, jos sinulla on huolia painostasi.