MYSTEERIALENNUS
Alennus selviää kassalla | Koodi: SALAISUUS

Naisten harjoittelu

Täällä pysyt ajan tasalla uusimmista suorituskykyä lisäävistä innovaatioistamme ja tyylipäivityksistämme – meillä on kaikkea mitä tarvitset kuntoiluvaatekaappisi päivittämiseen. Valmistaudu lähtemään kuntosalille ja löydä suosikkisi alta.

Osta naisten harjoitteluvaatteita

Naisten vapaapäivä

Naisten vapaa-ajan mallistoon kuuluu muun muassa rentoja collegehousuja, huppareita ja paljon muuta, jotka varmistavat, että pysyt tyylikkäänä jopa kotisohvallasi.

Osta vapaa-ajan vaatteita

Composure

Mallistomme koostuu pehmeistä ja mukavista joogaleggingseistä, sileistä ja yksityiskohtaista urheiluliiveistä sekä tietysti tukevista topeista. Composure-mallisto on suunniteltu joogaharjoitukset ja pilates-sessiot mielessä.

Soveltuu mindfulness-harjoitteisiin rauhoittavan väripaletin ja pehmeiden kankaiden avulla aisteja stimuloiden. Composure on suunniteltu sekä kehon että mielen tasapainoiseen ja rauhalliseen kehittämiseen.

Osta Composure-mallistosta

Essentials

Essentials-mallisto tarjoaa kaiken mitä tarvitset, harjoituksesta riippumatta. Osta Essentials-mallistosta

Power

Hikeä hylkivän teknologian ja tukevien saumojen avulla pysyt viileänä sekä itseluottavaisena meidän Power-mallistossamme. 

Saatavilla verkkopaneelilla tai ilman. Molemmat tyylit takaavat rohkean asukokonaisuuden, jolla pärjäät kaikissa harjoituksissa.


Osta Power-mallistosta

Saumaton

Saumaton mallistomme taipuu mihin tahansa harjoitukseen ainutlaatuisen neulostekniikan ansiosta. Muotoillut paneelit ja ihonmyötäinen istuvuus – olet valmis hikoilemaan tyylillä.

Osta Saumaton-mallistosta

Raw Training

Suunniteltu inspiraationa Old School liikunta- ja treenivaatteet. Raw Training on tehty kestävästä puuvillasta suorituksen maksimoimiseksi. Rakennettu treenaamista varten, tehty kestämään...

Osta Raw Training -mallistosta