• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Acid Whey Protein

WPC80

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
21,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Myprotein Acid Whey Protein on Heraproteiini Konsentraatti 80 (WPC80) joka on valmistettu korkealaatuisesta vegetarian Acid Cheese Whey produced by a leading western European dairy.

Tuotteen biologinen arvo on korkein entä millään muulla tunnetulla heraproteiinilla ja sisältää korkeat määrät sekä välttämättömiä että ei-välttämättömiä Aminohappoja.

Myprotein Acid Whey Protein sekoittuu välittömästi, on maultaan mieto ja sisältää yli 80% proteiinia (kuiva-aineena).

Tuotteiden jäljitettävyys on tärkeää laadun tarkkailemiseksi minkä vuoksi toimimme omistautuneiden eurooppalaisten heratuottejien kanssa jolloin pystymme jäljittämään tuotteen alkuperän.

Acid Cheese Whey, tai hapan juustohera, saadaan happamien juustojen, kuten raejuuston, tuotannon aikana. Laajemmin käytetty makea hera saadaan ”kovista juustoista” kuden cheddar- tai mmentaljuustosta.

Heraproteiini jota saadaan happamasta herasta sisältää useita hyötyjä ja se sisältää esimerkiksi paljon beeta-laktoglobuliinia. Muita happamasta juustosta saatavan heran hyötyjä ovat:

Kasvanut määrä luontaisesti esiintyviä laktoferriinejä (1%).

Luontaisesti korkeampi leusiini-aste joka stimuloi proteiinisynteesiä.

Luontaisesti korkeampi Cystein-aste joka tukee nopeampaa glutationitasojen synteesiä.

Luontaisesti korkeampi Typtophan-asti joka voi vähentää stressiä ja parantaa unen laatua.

Acid Whey Proteinin proteiinifraktiot ovat: 60% Beta lactoglobulin, 20% Alpha lactalbumin, 8% BSA, 10% Immunoglobulin-G (IgG), 1% Lactoferrin, 1% Muut.

The Aminohappo profiili on sivun alhaalla kohdassa 'Certificates'.

Tämä tuote on Acid Whey Protein. Mikäli tämä ei tarkoita sinulle mitään suosittelemme sinua valitsemaan Impact Whey Protein® -tuotteen joka on valmistettu makeasta herasta.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Korkea luonnollinen laktoferriinipitoisuus
  • Erinomainen aminohappo sisältö
  • Nopeasti imeytyviä proteiineja

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 3/4 suurta mitallista (30g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia ja kananmunaa.

Maustamaton: HapanHeraproteiinikonsentraatti (Maito), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Ravitsemustietoa

Per 30g:
Energiaa: 116.0Kcal
Energiaa: 485KJ
Proteiinia (kuiva-aineena): 24.9g
Proteiinia (sellaisenaan): 23.7g
Hiilihydraatteja (laktoosi): 1.2g
Rasvaa: 2.1g
Kolesteroli: 92.0mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Acid Whey Protein

Valitse kuva

Acid Whey Protein
Back to top