• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

CarBarley™

Alhaisen Glykeemisen indeksin (GI) hiilihydraatti

Maku
Pakkaus
Määrä

OSTA 2 JA SAA 1 TUOTE ILMAISEKSI | ILMAINEN Superjätti pääsiäismuna kun käytät 70€ | Kooditon tarjous

Osta 2 ja saa 1 tuote ilmaiseksi | Kooditon tarjous
Muut tuotteet -25% koodilla: 25FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 18.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.*Saa edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
18,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä on CarBarley™?

CarBarley™ on alhaisen GI:n hiilihydraatti jonka lähteenä on vahamainen ohratärkkelys ja jossa on korkea amylopektiinipitoisuus 92% ja n. 7g sokeria per annos.

CarBarley™ hyödyt

Tämä alhaisen GI:n hiilihydraatti on täydellinen valmistava tai palauttava ruoka. Sopii useaan eri urheilulajiin, erityisesti niihin joissa lihasten glykokeenivarastot tyhjenevät, kuten kestävyyslajit.

Kenelle CarBarley™ sopii?

Monet urheilijat käyttävät tätä tuotetta korvaamaan yksinkertaisia sokereita kun haluavat lisätä päivittäistä hiilihydraattien saantiaan. CarBarley™ on erinomainen valinta alhaisen GI:n hiilihydraatin lähteeksi esimerkiksi kestävyyttä vaativiin lajeihin ja joukkuelajeihin.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Alhaisen GI:n hiilihydraatti
  • Erinomainen parantamaan suoritusta ja palautumista
  • Hyvää vastinetta rahoille

Suositeltu käyttö

Hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista† korkean intensiteetin ja/tai kestävyysliikunnan jälkeen. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden mitan (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden suuren mitallisen (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: vahamainen ohratärkkelys (100%)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 kauhallinen (35g)

Annoksia pakkauksessa - 28 (1kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1733 kJ/410 kcal 607 kJ/144 kcal 7%
Rasva 2.4 g 0.8 g 1%
  josta tyydyttyneitä 0.6 g 0.2 g 1%
Hiilihydraatit 77 g 27 g 10%
  joista sokereita 7.4 g 2.6 g 3%
Proteiini 12 g 4.2 g 8%
Suola <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Keskiverto aikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintoarvot perustuvat maustamattomaan versioon, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella n. 10%

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

CarBarley™

Valitse kuva

CarBarley™
Back to top