Impact Pump Blend

Pre-Workout jauhe joka ei sisällä stimulantteja

ALE: Jopa 40% kaikista tuotteista + 10% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 10FI

ALE: Jopa 40% alennusta kaikesta + 10% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 10FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 29.04.2018 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€. 
OSTA NYT
10,19 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Myproteiinin Impact Pump Blend on ainutlaatuinen ennen harjoittelua nautittava jauhe johon ei ole lisätty piristeitä. Impact Pump Blendissä on 6 tasoinen matriisi ainesosia joka antaa tarvittavan räjähtävyyden ja nostaa suorituskykyäsi korkean intensiteetin harjoitusten aikana. Impact Pump Blendissä ei ole lainkaan kofeiinia joten se sopii myös myöhäiseen harjoitteluun häiritsemättä untasi.

Sisältää: arginiini alfaketoglutaraatti, L-karnitiini, beta-Alaniini, BCAA:t, Creatine Monohydrate, ja sitrulliinia. Impact Pump Blendiä on saatavana 4 herkullista makua ja se sopii kaikille ketkä haluavat tehostaa harjoitteluaan piristeettömällä pre workoutilla.

Selvittääksesi toleranssisi Impact Pump Blendille, suosittelemme, että aloitat 5g annoskoolla. Nosta annosta tasaisesti selvittääksesi optimaalisen annoskoon. Älä käytä enempää kuin 30g Impact Pump Blendiä päivässä.

†Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisessa korkean intensiteetin harjoittelussa. Kreatiinin hyödyt saavutetaan 3g päivittäisannoksella.

Hyödyt

  • Parantaa fyysistä suorituskykyä
  • 6 tasoinen suoritusmatriisi
  • 4 erinomaista makua

Suositeltu käyttö

Selvittääksesi toleranssisi Impact Pump Blendille, suosittelemme, että aloitat 5g annoskoolla. Nosta annosta tasaisesti selvittääksesi optimaalisen annoskoon. Älä käytä enempää kuin 30g Impact Pump Blendiä päivässä.

Ainesosat

Arginiini alfaketoglutaraatti (AAKG) (15%), L-karnitiini (15%), beta alaniini (14%), haaraketjuiset aminohapot 2:1:1 (L-leusiini:L-isoleusiini:L-valiini) (10%), Creatine Monohydrate (10%), sitrulliini malaatti (10%) dekstroosi, fruktoosi, luontaiset aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (E133).

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 pientä kauhallista (5g)

Annoksia pakkauksessa - 50 (250g)

Ravintosisältö

  Per 5g
Energia 18 kJ/4 kcal
Hiilihydraatit 1.1 g
  joista sokereita 1.0 g
Arginine Alpha Ketogluarate (AAKG) 750 mg
L-karnitiini 750 mg
beta alaniini 700 mg
BCCA:t yhteensä 500 mg
joista l-leusiinia 250 mg
of which L-Isoleusiini 125 mg
joista l-valiinia 125 mg
kreatiini monohydraatti 500 mg
Citrulline 500 mg

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Impact Pump Blend

Valitse kuva

Impact Pump Blend
Back to top