• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Tri Carb

Maku
Pakkaus
Määrä

Osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
13,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Tri Carb korkealaatuinen hiilihydraattijuoma joka on suunniteltu antamaan polttoainetta treeneillesi niiden alusta loppuun. Tuotteen sisältö on tehty maksimoimaan hiilihydraattien imeytyminen yhdistämällä 3 eri hiilihydraattia.

Hiilihydraatit ovat välttämättömiä useille aktiviteeteille sillä ne auttavat pitämään lihasten glykogeenivarastot korkealla joiden vähäinen taso voi vaikuttaa suoritukseen ja keskittymiskykyyn. Tri Carb varmistaa että optimaalinen hiilihydraattien määrä imeytyy kehoon ja tukee treeniä auttaen sinua suoriutumaan paremmin ja pidempään.

Tri Carb on ihanteellinen hiilihydraattipitoinen energiajuoma nautittavaksi ennen ja jälkeen urheilun sekä sen aikana.

Ennen urheilua; Tri Carb antaa energiaa optimaaliseen suoritukseen.

Urheilun aikana; Tri Carb auttaa ylläpitämään energiatasoja ja keskittymistä.

Liikunnan jälkeen; Tri Carb auttaa korvaamaan hikoilun kautta menetettyjä suoloja sekä tukemaan palautumista.

Palatinoosin, Maltodekstriinin ja Fruktoosin yhdistelmä antaa kehollesi helposti imeytyvää ja pitkäkestoista energiaa. Fruktoosia tukee imeytymistä ja auttaa hiilihydraatteja imeytymään nopeampaan tahtiin entä mikään muu energiajuoma.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Erinomainen energianlähde ennen ja jälkeen liikunnann sekä sen aikana
 • Tukee lihasten palautumista
 • Korvaa hikoilun kautta menetettyjä suoloja

Suositeltu käyttö

TriCarb*TM* on erityisesti suunniteltu† tukemaan rasitussuorituskykyä pitkittyneen ja rasittavan liikunnan aikana ja parantamaan nesteytystä. Voit hyödyntää tätä tuotetta lisäämällä 1 suuren mitallisen (50g) 300-400ml:aan vettä Myprotein shakeriin nauttiaksesi sen liikunnan aikana. †Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos edistää kestävyyssuoritusta pitkäkestoisen kestävyysharjoittelun aikana.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Trooppinen maku : Isomaltuloosi (palatinoosi ™) (40%), maltodekstriini (29%), fruktoosi (20%), aromi (aromi, happo (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi), Väri (kurkumiini)), Elektrolyytti sekoitus (1%) (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, dikalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi).

Maustamaton : Isomaltuloosi (palatinoosi ™) (46%), maltodekstriini (27%), fruktoosi (18%), Elektrolyyttisekoitus (1%) (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, Di-kalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi).

Ravitsemustietoa

Per 50g:
Energiaa: 190.0Kcal
Proteiinia: 0.0g
Hiilihydraatteja: 47.0g
joista sokeria: 47.0g
Rasvaa 0.0g

Aktiivisia ainesosia Per 50g:
Tri Carb (Palatinose®, Maltodekstriini, Fruktoosi): 49.5g
Elektrolyytit: 500mg

Ravintosisältö voi vaihdella hieman makujen välillä.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(2 Arvostelut)

 • 5    2
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

Erinomainen tuote

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Olen testannut tuotetta juoksuharrastukseni parissa ja todennut sen täydelliseksi energiapitoiseksi juomajauheeksi. En vaihtaisi, ja mikä parasta vatsakin tykkää.

Goes Well With:

Mm. kaikille juoksua harrastaville ja paljon hikoaville.

Wed May 17 11:08:13 BST 2017 mukaan Johanna

Nesteytykseen

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

4

Todella hyvänmakuinen ja helposti sekottuva, tätä täytyy tilata lisää

Goes Well With:

Kenelle tahansa

Mon Feb 06 14:30:40 GMT 2017 mukaan Tiuhti

Tri Carb

Valitse kuva

Tri Carb
Back to top