Complete Monthly Bundle - Luonnollinen mansikka

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + extra 15% alennusta! Käytä koodia EXTRA15FI

Syntymäpäiväale |  Kaikki tuotteet jopa -60% + extra 15% alennusta koko tilauksestasi!  | Käytä koodia: EXTRA15FI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

126,99 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Complete Monthly bundle sisältää 8 suosituinta tuotettamme erinomaiseen hintaan. Tämä tuote on tarkoitettu tarjoamaan erinomaisen ja kattavan lisäravinnepaketin henkilöille jotka noudattavat harjoitteluohjelmaa.

Complete Monthly bundle sisältää:

BCAA's, 500g, Berry Blast

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat keskeisiä aminohappoja joissa on 2:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia. Nämä aminohapot ovat keskeisiä siksi, että keho ei pysty niitä itse tuottamaan vaan ne on saatava ruokavalion kautta.

Impact Whey Protein, 1kg, Luonnollinen mansikka

Impact Whey Protein on 100% korkeatasoinen heraproteiinikonsentraatti jossa on yli 20g proteiinia per annos (82%). Siinä on kattava aminohappo profiili joka sisältää kaikki keskeiset aminohapot ja lisäksi yli 2g leusiinia per annos, joten Impact Whey Protein sopii erinomaisesti lisäämään päivittäistä proteiininsaantia.

Leusiini, 120 Tablettia

Leusiini on keskeinen aminohappo mikä tarkoittaa sitä, että keho ei pysty sitä itse tuottamaan vaan se on saatava ruokavalion tai lisäravinteiden kautta.

Omega 3, 90 softgels

Omega 3 sisältää keskeiset rasvahapot EPA:n DHA:n jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää lisäksi normaalia aivo- ja näkötoimintaa. Nämä hyödyt saadaan nauttimalla 250mg EPA ja DHA:ta päivittäin. Omega 3 softgeelit sisältävät 360mg EPAa ja 240mg DHA:ta per 2 softgeeliä.

Päivittäiset vitamiinit multivitamiini, 60 Tablettia

Päivittäiset vitamiinit ovat erinomainen tapa taata, että saat päivittäiset suositusannokset keskeisiä vitamiinejä joita keho tarvitsee toimiakseen optimaalisesti. Päivittäiset vitamiinit sisältävät 7 keskeistä vitamiinia mukaanlukien B-vitamiini complex, vitamiinit C, E, A sekä D3.

E-vitamiini, 60 Tablettia

Myprotein E-vitamiini softgeeleissä on 400IU’s d-alpha tokoperolia per annos. E-vitamiini toimii antioksidanttina joten se suojaa DNA:ta, proteiinejä sekä rasvoja oksidatiiviselta vahingolta.

BCAA 4:1:1, 120 Tablettia

Haaraketjuiset aminohapot 4:1:1 (BCAA) ovat keskeisiä aminohappoja joissa on 4:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiina ja valiinia. Nämä aminohapot ovat keskeisiä koska keho ei pysty niitä itse tuottamaan vaan ne on saatava ruokavalion tai lisäravinteiden kautta.

C-vitamiini C with Bioflavonoids & Rosehip, 60 Tablettia

C-vitamiini edistää immuuni- ja hermojärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.

MAKUJA, TUOTTEITA JA PAKKAUSKOKOJA VOI OLLA MAHDOLLISTA MUUTTAA RIIPPUEN VARASTON TILANTEESTA.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Erinomaista arvoa rahalle
  • 8 suosituinta tuotettamme
  • Täydellinen ja erittäin kattava pakkaus harjoittelun tueksi

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Complete Monthly Bundle - Luonnollinen mansikka

Valitse kuva

Complete Monthly Bundle - Luonnollinen mansikka