BCAA Plus

BCAA 2:1:1 jossa B6-vitamiinia

Maku
Pakkaus
Määrä

Saa 30% alennusta kaikesta kun ostat Myrange tuotteita | Kooditon alennus

Veganuary & tipaton tammikuu - Osta vitamiineja & aminoita tai vegaanituotteita ja saa 30% alennusta tilauksestasi! Tai 25% muista tuotteista | Käytä koodia: 25FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 17.01.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
12,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Tässä välttämättömiä aminohappoja sisältävä ravintolisä, joka sisältää 2:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia.

Näitä ei elimistösi kykene tuottamaan joten saanti tulee turvata ja tässä asiassa Myprotein auttaa.

Tämä ainutlaatuinen valmiste sisältää myös B6-vitamiinia, joka edistää normaalia proteiinien ja glykogeenien metaboliaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta - auttaen kehoasi olemaan valmis seuraavaan harjoitukseen.

Mitkä ovat BCAA Plus hyödyt?

Sisältää kolmea välttämätöntä aminohappoa. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita, jotka muodostavat uuden lihaskudoksen rakenteen - joka tärkeä mille tahansa harjoitustavoitteelle riippumatta siitä, mihin tähtäät.

Lisäksi valmisteeseen on sisällytetty B6-vitamiinia, joka edistää normaalia proteiinien ja glykogeenien metaboliaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

Milloin BCAA Plus tuli käyttää?

Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 3 tablettia 2-4 kertaa päivässä ennen ja jälkeen harjoituksen.

Vielä parempien tulosten saamiseksi.

Kreatiinimonohydraatti-Kreatiiniin on pystytty osoittamaan lisäävän fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhyen aikavälin sprinteissä, korkean intensiteetin omainen liikunta on ideaalisinta kehittämään suorituskykyä ja voima ominaisuuksia.*

*Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 3g kreatiinia päivässä.

Huomaa, että tämän tuotteen merkinnät ovat vähintään englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 2: 1: 1 -suhteessa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia
  • Lisätty B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Kätevä kapselimuoto

Suositeltu käyttö

Käytä 3 tablettia päivässä. Maksimoidaksesi hyödyt käytä ennen ja jälkeen harjoittelun sekä sen aikana.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Tuotetta ei tule käyttää terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta ja pienten lasten ulottuvilta. Ei sovellu kasvissyöjille.

Ainesosat

L leusiini, L isoleusiini, L valiini, Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), Natriumkarboksimetyyliselluloosa, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Glyseroli, Steariinihappo, Polyvinyylipyrrolidoni, B6-vitamiini.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 3 Tablettia

Annoksia Pakkauksessa - 30 (90 Tablettia), 90 (270 Tablettia)

Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos *RI
B6-vitamiini   27 mg 1929%
      Per Annos
L Leusiinia     1.5 g
L Isoleusiinia     750 mg
L Valiinia     750 mg

 

* Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

BCAA Plus

Valitse kuva

BCAA Plus
Back to top