BCAA Plus

2:1:1 sekä B6-vitamiini

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
12,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Tässä välttämättömiä aminohappoja sisältävä ravintolisä, joka sisältää 2:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia.

Näitä ei elimistösi kykene tuottamaan joten saanti tulee turvata ja tässä asiassa Myprotein auttaa.

Tämä ainutlaatuinen valmiste sisältää myös B6-vitamiinia, joka edistää normaalia proteiinien ja glykogeenien metaboliaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta auttaen kehoasi olemaan valmis seuraavaan harjoitukseen.

Mitkä ovat BCAA Plus hyödyt?

Sisältää kolmea välttämätöntä aminohappoa. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita, jotka muodostavat uuden lihaskudoksen rakenteena ollen tärkeitä mille tahansa harjoitustavoitteelle riippumatta siitä, mihin tähtäät.

Lisäksi valmisteeseen on sisällytetty B6-vitamiinia, joka edistää normaalia proteiinien ja glykogeenien metaboliaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

Milloin BCAA Plus tuli käyttää?

Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 2 tablettia 2 kertaa päivässä ennen ja jälkeen harjoituksen.

Vielä parempien tulosten saamiseksi.

Kreatiinimonohydraatti-Kreatiiniin on pystytty osoittamaan lisäävän fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhyen aikavälin sprinteissä, korkean intensiteetin omainen liikunta on ideaalisinta kehittämään suorituskykyä ja voima ominaisuuksia.*

*Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 3g kreatiinia päivässä.

Huomaa, että tämän tuotteen merkinnät ovat vähintään englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 2:1:1 suhteessa leusiini, isoleusiini, valiini
  • Lisätty B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Kätevä kapselimuoto

Suositeltu käyttö

Nauti 2 tablettia 2 x päivässä.

Optimaalisten tulosten saamiseksi nauti annos harjoituksen molemmin puolin ja sen aikana

Varoitus: Älä ylitä ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta. Tämä tuote on ravintolisä ja sitä ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytä viileässä kuivassa paikassa, poissa lasten ulottuvilta. Ei sovellu kasvisruokavaliolle.

Ainesosat

BCAA 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumfosfaatit), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), paakkuuntumisenestoaine, (magnesiumstearaatti, steariinihappo, piidioksidi), pintakäsittelysaine, (hydroksipropyylimetyylikelluloosa, glyseriini, karnaubavaha), väri (titaanidioksidi).

Allergeenit:

Valmistettu laitoksesta, joka käsittelee maitoa, soijaa, munaa, gluteenia tai muita tuotteita.

Ravitsemustietoa

Päiväannos - 4 Tablets

Päiväannoksia per pakkaus - 22 (90 Tablettia), 67 (270 Tablettia)

Ravintosisältö

    Per päiväannos *NRV
B6-vitamiini   1.88 mg 134%
      Per päiväannos
L-leusiini     2 g
L-isoleusiini Isoleucine     1 g
L-Valiini     1 g

*Ravintoaineiden viitearvo

Arvostelut

Ei arvioita.

BCAA Plus

Valitse kuva

BCAA Plus
Back to top