• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Creapure® (kreatiinimonohydraatti)

Uudet maut - Persikka Mango, Kirpeä Vadelma ja Kirsikka Limeade

Maku
Pakkaus
Määrä

Vegaanituotteet: osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Vegaanituotteet: kolme kahden hinnalla* | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
11,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä on Creapure® (kreatiinimonohydraatti)?

Creapure® valmistetaan AlzChemin toimesta Saksassa ja se on laajasti tunnettu ravintomarkkinoiden puhtaimpana ja laadukkaimpana mikronisoituna kreatiinimonohydraattina. Creapure® käy läpi erittäinen tiukat testaukset jotta voidaan taata, ettei se sisällä mitään epäpuhtauksia tai sivutuotteita, kuten CRN (kreatiniini), DCD (disyaanidiamidi), DHT (dihydrotriatsiini) tai tiourea*. Tämän johdosta Creapure® on 99.99% kreatiinimonohydraatti, joka on yksi tutkituimmista kreatiineista maailmassa ja jonka on todistettu parantavan suorituskykyä niin ammattilaisilla kuin harrastajillakin.

Kenelle Creapure® soveltuu?

Creapure® soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään korkean intensiteetin harjoittelussa. Monet lihat ja kalat sisältävät kreatiinia, mutta tarvittavan kreatiinin saaminen ravinnon kautta voi olla haastavaa ja kallista, minkä johdosta lisäravinteiden kuten Creapure® käyttäminen on kätevää ja edullisempaa.

Mitkä ovat tuotteen hyödyt?

 • Kreatiinimonohydraatin (Creapure®) on tieteellisesti todistettu parantavan fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisen korkean intensiteetin harjoittelun aikana.*
 • Tuotetta on saatavana 12 herkullista eri makua.
 • *FDA ei tue tätä lausuntoa.

Koska käyttää Creapure®??

Suosittelemme käyttämään 3-5g Creapure® ennen harjoittelua tai heti harjoittelun jälkeen yhdessä heraproteiini/hiilihydraattisekoituksen kanssa.  Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa sen veteen, maitoon tai mehuun.

Ensikertaa Creapure®käyttävien suositellaan noudattavan 5 päivän tankkausvaihetta kaikkien hyötyjen irti saamiseksi. Tankkausvaiheessa käytä 5g (1 mitallinen) neljä kertaa päivässä tasaisin väliajoin 5 päivän ajan. Sen jälkeen siirry normaaliin 3-5g päivässä käyttörytmiin.

Tuotteen etiketit ovat aina vähintään englanninkielellä. Ranskan-, italian, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkielisiä etikettejä on tuotekohtaisesti.

Hyödyt

 • Sisältää eniten kreatiinimonohydraattia
 • Tukee kaikkea korkean intensiteetin harjoittelua
 • Tuotetta testataan jatkuvasti sen puhtauden varmistamiseksi*

Suositeltu käyttö

Sekoita 1,5 pientä MP annosmitallista (5g) veteen ja nauti. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 8 viikon yhtämittaisen käytön jälkeen pidä viikon tauko ja jonka jälkeen jatka tuotteen käyttöä normaalista.

1 x MP annosmitallinen (pieni) painaa 3.5g (ei sisälly).

Ainesosat

Maustamaton: 100% Creapure® (Kreatiinimonohydraatti)

Berry Blast: Creapure® (Kreatiinimonohydraatti), aromit, sitruunahappo, väriaineet (punajuurenpunainen & antosyaani), makeutusaine (sukraloosi®).

Tropical: Creapure®Kreatiinimonohydraatti (87%),  aromit (happamuudensäätöaine (sitruunahappo),  aromit, makeutusaineet (sukraloosi, auringonkukkaöljy, väri (beetakaroteeni).

Persikkamango: Creapure®Kreatiinimonohydraatti (94 %),  persikka ja mango aromit (makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami k), väri (E 102, E110)) 

Sitruuna& Lime: Kreatiinimonohydraatti (Creapure®) (90%), luonnolliset aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami k), värit (tartratsiini E 102, briljanttisininen FCF E 133).

Varoitus: Tartratsiini E 102: Saattaa olla negatiivisia vaikutuksia lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Blue Raspberry: Kreatiinimonohydraatti (Creapure®) (90%), aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami k), happo (omenahappo), värit (paraoranssi E 110, briljanttisininen FCF E 133).

Varoitus: Paraoranssi E110: Saattaa olla negatiivisia vaikutuksia lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Appelsiini: Kreatiinimonohydraatti (Creapure®) (90%), luonnolliset aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami k), väri (paraoranssi E 110).

Varoitus: Paraoranssi E110: Saattaa olla negatiivisia vaikutuksia lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Vesimeloni: Kreatiinimonohydraatti (Creapure®) (90%), aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami k), väri (alluranpunainen).

Varoitus: Alluranpunainen E129: Saattaa olla negatiivisia vaikutuksia lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Ravitsemustietoa

Määrä per annos:
5g Creapure® (kreatiinimonohydraatti)

Huomaathan että tuotteen ravintoarvot on otettu maustamattomasta versiosta. Valitessa maustetun version tuotteen Creapure® (kreatiinimonohydraatti) sisältö vähenee noin 0.75g per annos

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(3 Arvostelut)

 • 5    3
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

Ainoa laatuaan

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

4

Tehokkuus:

4

Tosi hyvä, ainoa paikka missä crea Makuja.

Goes Well With:

Kaikille koville

Sat Jul 16 18:15:07 BST 2016 mukaan jlehto

Toimii

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

4

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Mautonta laadukasta kreatiinia. Toimii. Pieni miinus sekoittuvuudesta, hetken saa shakerissä veivata. Ei kuitenkaan millään tavoin häiritse käyttöä. Ostan jatkossakin

Goes Well With:

Kaikki

Tue May 17 04:04:42 BST 2016 mukaan Thebe

Toimii!

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

4

Maku:

4

Tehokkuus:

5

Toimii, kuten pitääkin! Ostan jatkossakin.

Goes Well With:

kaikille!

Thu Jul 30 19:34:37 BST 2015 mukaan Samrung

Creapure® (kreatiinimonohydraatti)

Valitse kuva

Creapure® (kreatiinimonohydraatti)
Back to top