Hurricane XS Elite

All-in-one palautusjuoma

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
52,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mikä on Hurricane Elite?

Hurricane Elite on World Anti-Doping Agencyn (WADA) mukaisesti toimivan Informed Sport programmen eräkohtaisesti testaama tuote jolla on ISO 17025 akreditointi joka takaa, että tuote on testattu kiellettyjen aineiden osalta.

Hurricane Elite on all-in-one tuote joka on suunniteltu optimoimaan palautuminen korkean intensiteetin treenien jälkeen. Tuote sisältää proteiinisekoituksen, hiilihydraatteja ja muita aktiiveja. Hiilihydraattisekoitus sisältää dekstroosia ja maakauraa, joka mahdollistaa niin nopean vapautumisen kuin hitaan glukoosin vapautumisen.

Hurricane Eiite sisältää 34g proteiinia per annos, mikä edistää lihasten korjaamista ja uudelleen rakentumista. Tuotteeseen on lisäksi lisätty 5g creapurea mikä parantaa fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisessa korkean intensiteetin harjoittelussa. Tämän lisäksi tuotteeseen on vielä lisätty 1.5g HMB:tä ja 4g glutamiinia.

Hyödyt

  • 34g proteiinia per annos
  • Sisältää Creapurea, HMB:ta & glutamiinia
  • Edistää lihaksiston korjaamista

Suositeltu käyttö

Lisää 2 ¼ suurta mitallista (70g) 500ml:aan vettä tai maitoa. Sekoita Myprotein shakerilla ja käytä 30 minuutin kuluessa treenien jälkeen. Voit käyttää tuotetta mysö esimerkiksi aamuisin sekoittamalla sitä smoothieen, puuroon tai vaikka kreikkalaiseen jogurttiin.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta. Tuotetta tulee käyttää osana aktiivista elämäntyyliä ja tasapainoista ruokavaliota. Soveltuu kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu tuoteseloste. Saattaa sisältää myös kananmunaa.

Luonnollinen suklaan maku: Proteiinisekoitus (45%) (heraproteiinikonsentraatti (maito), heraproteiini-isolaatti (maito)), hiilihydraattisekoitus (dekstroosi, maakaura), L-glutamiini, kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*), HMB (beta-hydroksi beta-metyylivoihappo), emulgointiaine (soijalesitiini), kaakaojauhe, luontaiset aromit, makeutusaine (sukraloosi)

Luonnollinen mansikan maku: Proteiinisekoitus (49%) (heraproteiinikonsentraatti (maito), heraproteiini-isolaatti (maito)), hiilihydraattisekoitus (dekstroosi, maakaura), L-glutamiini, kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*), HMB (beta-hydroksi beta-metyylivoihappo), emulgointiaine (soijalesitiini), luontaiset aromit, väri (punajuuren punainen), makeutusaine (sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 ¼ suurta mitallista (70g)

Annoksia pakkauksessa - 35 (2.5kg), 71 (5kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1426 kJ/337 kcal 998 kJ/236 kcal 12%
Rasva 3.7 g 2.6 g 4%
  josta tyydyttynyttä 1.8 g 1.3 g 7%
Hiilihydraatit 32 g 22 g 8%
  joista sokereita 21 g 15 g 17%
Proteiini 43 g 30 g 60%
Suola 0.25 g 0.18 g 3%
    Per 100g Per annos
Kreatiinimonohydraatti (Creapure®) 7.1 g 5 g  
HMB (Beta-hydroksi beta-metyylivoihappo) 2.1 g 1.5 g  

 

* Keskivertoaikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintosisältö perustuu maustamattomaan versioon, muiden makujen ravintosisältö voi vaihdella 15%

Arvostelut

Ei arvioita.

Hurricane XS Elite

Valitse kuva

Hurricane XS Elite
Back to top