• Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe

Kasviperäiset välttämättömät aminohapot

Maku
Pakkaus
Määrä

20% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: BF20FI

BLACK FRIDAY TARJOUS: kaikki hinnat vähennetty jopa 70%! Älä missaa vuoden suurimpia alennuksia!

Ja 20% lisäalennusta! | Käytä koodia: BF20FI

Katso kaikki Black Friday-viikon tarjoukset kotisivultamme tai "tarjoukset"-napista painamalla

Tarjous on voimassa keskiyöhön 24.11.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€OSTA NYT
Ovh: 19,99 € 9,99 € Säästä: 10,00 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Tässä on välttämättömiä aminohappoja sisältävä ravintolisä, joka sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia optimaalisessa 4:1:1 -suhteessa.

Näitä ei elimistösi kykene tuottamaan joten saanti tulee turvata ja tässä asiassa Myprotein auttaa.

Tuote on valmistettu kasvipohjaisista ainesosista käyttäen mikrobi fermentaatio prosessia tehden siitä täydellisen kasvissyöjille ja vegaaneille!

Mitä hyötyä on kasviperäisestä välttämättömistä aminohapoista?

Sisältää kolmea välttämätöntä aminohappoa. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita, jotka muodostavat uuden lihaskudoksen rakenteen - joka tärkeä mille tahansa harjoitustavoitteelle riippumatta siitä, mihin tähtäät.

Lisäksi valmisteeseen on sisällytetty leusiinia niille, jotka haluavat hyödyntää tätä erityistä valmistetta, joka on osoittautunut suosituksi kuntoilupiireissä.

Milloin kasviperäistä välttämätöntä aminohappoa tuli käyttää?

Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 5g annoksia 2-4 kertaa päivässä - nauttien valikoimamme hedelmäisistä mauista yksinkertaisesti lisäämällä annos suosikkijuomaasi.

Tuote voidaan nauttia mihin aikaan päivästä tahansa, ennen tai harjoituksen aikana ja/tai sen jälkeen.

Vielä parempien tulosten saamiseksi.

Kreatiinimonohydraatti-Kreatiiniin on pystytty osoittamaan lisäävän fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhyen aikavälin sprinteissä, korkean intensiteetin omainen liikunta on ideaalisinta kehittämään suorituskykyä ja voima ominaisuuksia.*

*Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 3g kreatiinia päivässä.

Huomio- Olemme hiljattain muuttaneet tämän tuotteen nimen fermentoidusta BCAA 4:1:1 Kasviperäiset välttämättömät aminohapot. Huomioi,että valmisteen sisältö ei ole muuttunut vaan tuotteen nimi.

Huomaa, että tämän tuotteen merkinnät ovat vähintään englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Täydellinen vegaani- ja kasvisruokavalioille
 • 4:1:1 suhde leusiini, isoleusiini ja valiini
 • Saatavilla hedelmäisinä makuina

Suositeltu käyttö

Lisää haluamasi määrä vettä tai hedelmämehua meidän shakeriin. Lisää sitten 5g, ravista ja nauti. Käytä 2-4 kertaa päivässä parhaan tuloksen saamiseksi.

Ainesosat

Maustamaton:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (75%), kasviperäinen L-leusiini (25%)

Berry Blast:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (56%), kasviperäinen L-leusiini (28%), aromi, happo (sitruunahappo), väri (punajuuren punainen), violetti porkkanauute, makeutusaine (sukraloosi)

Blue Raspberry:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (56%), kasviperäinen L-leusiini (29%), luontainen aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (briljanttisininen FCF)

Lemon ja Lime:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (60%), kasviperäinen L-leusiini (30%), luontainen aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), värit (paraoranssi FCF, briljanttisininen FCF) Varoitus: Sisältää paraoranssia ja tartratsiinia, joka voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja huomiokykyyn.

Peach Mango:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (61%), kasviperäinen L-leusiini (31%), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), aromit, värit (tartratsiini ja paraoranssi FCF, ) Varoitus: Sisältää paraoranssia ja tartratsiinia, joka voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja huomiokykyyn.

Tropical:

>Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (49%), kasviperäinen L-leusiini (25%), happo (sitruunahappo), väri (karotenoidit), aromit, makeutusaine (sukraloosi)

Vesimeloni:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (60%), kasviperäinen L-leusiini (30%), luontainen aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (alluranpunainen)Varoitus: Sisältää allura punaista, joka voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja huomiokykyyn.

Ravitsemustietoa

Ravintosisältö

Per annos
Fermentoitu L Leusiini 3.3 g
Fermentoitu L Isoleusiini 850 mg
Fermentoitu L Valiini 850 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

3.0

3.0

(1 Arvostelu)

 • 5    0
 • 4    0
 • 3    1
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

Ihan ok

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus:

3

Maku:

3

Tehokkuus:

4

Ostin vesimelonin makuisena ja maku oli aluksi aivan liian keinotekoinen ja tuju. Nyt olen kuitenkin tottunut ja pidän aivan hyvänmakuisena varsinkin kun lisää enemmän vettä kuin suositellaan. Muuten hyvä tuote ja ihanaa, että helposti saa Suomeenkin vegaanista BCAA:ta.

Mon Aug 07 20:54:43 BST 2017 mukaan J

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe

Valitse kuva

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe
Back to top