• Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe

Kasviperäiset välttämättömät aminohapot

Maku
Pakkaus
Määrä

15% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 15FI

END OF MONTH SALE: Nyt jopa 50% alennusta kaikesta + 15% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 15FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 28.02.2018 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€. 
OSTA NYT
Ovh: 20,99 € 17,79 € Säästä: 3,20 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Tässä on välttämättömiä aminohappoja sisältävä ravintolisä, joka sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia optimaalisessa 4:1:1 -suhteessa.

Näitä ei elimistösi kykene tuottamaan joten saanti tulee turvata ja tässä asiassa Myprotein auttaa.

Tuote on valmistettu kasvipohjaisista ainesosista käyttäen mikrobi fermentaatio prosessia tehden siitä täydellisen kasvissyöjille ja vegaaneille!

Mitä hyötyä on kasviperäisestä välttämättömistä aminohapoista?

Sisältää kolmea välttämätöntä aminohappoa. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita, jotka muodostavat uuden lihaskudoksen rakenteen - joka tärkeä mille tahansa harjoitustavoitteelle riippumatta siitä, mihin tähtäät.

Lisäksi valmisteeseen on sisällytetty leusiinia niille, jotka haluavat hyödyntää tätä erityistä valmistetta, joka on osoittautunut suosituksi kuntoilupiireissä.

Milloin kasviperäistä välttämätöntä aminohappoa tuli käyttää?

Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 5g annoksia 2-4 kertaa päivässä - nauttien valikoimamme hedelmäisistä mauista yksinkertaisesti lisäämällä annos suosikkijuomaasi.

Tuote voidaan nauttia mihin aikaan päivästä tahansa, ennen tai harjoituksen aikana ja/tai sen jälkeen.

Vielä parempien tulosten saamiseksi.

Kreatiinimonohydraatti-Kreatiiniin on pystytty osoittamaan lisäävän fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhyen aikavälin sprinteissä, korkean intensiteetin omainen liikunta on ideaalisinta kehittämään suorituskykyä ja voima ominaisuuksia.*

*Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 3g kreatiinia päivässä.

Huomio- Olemme hiljattain muuttaneet tämän tuotteen nimen fermentoidusta BCAA 4:1:1 Kasviperäiset välttämättömät aminohapot. Huomioi,että valmisteen sisältö ei ole muuttunut vaan tuotteen nimi.

Huomaa, että tämän tuotteen merkinnät ovat vähintään englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Täydellinen vegaani- ja kasvisruokavalioille
 • 4:1:1 suhde leusiini, isoleusiini ja valiini
 • Saatavilla hedelmäisinä makuina

Suositeltu käyttö

Lisää haluamasi määrä vettä tai hedelmämehua meidän shakeriin. Lisää sitten 5g, ravista ja nauti. Käytä 2-4 kertaa päivässä parhaan tuloksen saamiseksi.

Ainesosat

Maustamaton:

Fermentoitu haaraketjuinen aminohappo jauhe (BCAA) 2:1:1 (Leusiini: Isoleusiini: Valiini) (75%) Fermentoitu L-leusiini (25%)

Berry Blast:

Fermentoitu haaraketjuinen aminohappo jauhe (BCAA) 2:1:1 (Leusiini: Isoleusiini: Valiini) (56%) Fermentoitu L-leusiini (28%), aromit, happo (sitruunahappo), väri (punajuuren punainen), porkkanauute, makeutusaine (sukraloosi)

Sininen vadelma:

Fermentoitu haaraketjuinen aminohappo jauhe (BCAA) 2:1:1 (Leusiini: Isoleusiini: Valiini) (56%) Fermentoitu L-leusiini (29%), luontaiset aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k), väri, (briljanttisininen FCF)

Sitruuna & Lime:

Fermentoitu haaraketjuinen aminohappo jauhe (BCAA) 2:1:1 (Leusiini: Isoleusiini: Valiini) (60%) Fermentoitu L-leusiini (30%), luontaiset aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k), värit, (paraoranssi FCF, briljanttisininen FCF) Varoitus: Sisältää paraoranssia ja tartratsiinia, joilla voi olla haitallinen vaikutus lasten aktiivisuuteen ja huomiointikykyyn.

Persikka-Mango:

Fermentoitu haaraketjuinen aminohappo jauhe (BCAA) 2:1:1 (Leusiini: Isoleusiini: Valiini) (61%) Fermentoitu L-leusiini (31%), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k), värit, (tartratsiini, paraoranssi FCF) Varoitus: Sisältää paraoranssia ja tartratsiinia, joilla voi olla haitallinen vaikutus lasten aktiivisuuteen ja huomiointikykyyn.

Tropiikki:

Fermentoitu haaraketjuinen aminohappo jauhe (BCAA) 2:1:1 (Leusiini: Isoleusiini: Valiini) (49%) Fermentoitu L-leusiini (25%), happo (sitruunahappo), väri (karoteenit), aromi, makeutusaine (sukraloosi)

Vesimeloni:

Fermentoitu haaraketjuinen aminohappo jauhe (BCAA) 2:1:1 (Leusiini: Isoleusiini: Valiini) (60%) Fermentoitu L-leusiini (30%), luontaiset aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k), värit, (alluranpunainen) Varoitus: Sisältää alluranpunaista, jolla voi olla haitallinen vaikutus lasten aktiivisuuteen ja huomiointikykyyn.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 ½ mittaa (5g)

Annoksia per pakkaus - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Ravintosisältö

  Per Annos
Fermentoitu L-Leusiini 3334 mg
Fermentoitu L-Isoleusiini 833 mg
Fermentoitu L-Valiini 833 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

3.0

3.0

(1 Arvostelu)

 • 5    0
 • 4    0
 • 3    1
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

Ihan ok

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus:

3

Maku:

3

Tehokkuus:

4

Ostin vesimelonin makuisena ja maku oli aluksi aivan liian keinotekoinen ja tuju. Nyt olen kuitenkin tottunut ja pidän aivan hyvänmakuisena varsinkin kun lisää enemmän vettä kuin suositellaan. Muuten hyvä tuote ja ihanaa, että helposti saa Suomeenkin vegaanista BCAA:ta.

Mon Aug 07 20:54:43 BST 2017 mukaan J

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe

Valitse kuva

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe
Back to top