• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe

Kasviperäiset välttämättömät aminohapot

Maku
Pakkaus
Määrä
Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI | + Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI | + Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Myprotein on juuri saavuttanut 5 miljoonan asiakkaan määrän!

Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI

+ Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 2000€ per tilaus. 

OSTA NYT
Ovh: 19,99 € 8,99 € Säästä: 11,00 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Tässä on välttämättömiä aminohappoja sisältävä ravintolisä, joka sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia optimaalisessa 4:1:1 -suhteessa.

Näitä ei elimistösi kykene tuottamaan joten saanti tulee turvata ja tässä asiassa Myprotein auttaa.

Tuote on valmistettu kasvipohjaisista ainesosista käyttäen mikrobi fermentaatio prosessia tehden siitä täydellisen kasvissyöjille ja vegaaneille!

Mitä hyötyä on kasviperäisestä välttämättömistä aminohapoista?

Sisältää kolmea välttämätöntä aminohappoa. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita, jotka muodostavat uuden lihaskudoksen rakenteen - joka tärkeä mille tahansa harjoitustavoitteelle riippumatta siitä, mihin tähtäät.

Lisäksi valmisteeseen on sisällytetty leusiinia niille, jotka haluavat hyödyntää tätä erityistä valmistetta, joka on osoittautunut suosituksi kuntoilupiireissä.

Milloin kasviperäistä välttämätöntä aminohappoa tuli käyttää?

Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 5g annoksia 2-4 kertaa päivässä - nauttien valikoimamme hedelmäisistä mauista yksinkertaisesti lisäämällä annos suosikkijuomaasi.

Tuote voidaan nauttia mihin aikaan päivästä tahansa, ennen tai harjoituksen aikana ja/tai sen jälkeen.

Vielä parempien tulosten saamiseksi.

Kreatiinimonohydraatti-Kreatiiniin on pystytty osoittamaan lisäävän fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhyen aikavälin sprinteissä, korkean intensiteetin omainen liikunta on ideaalisinta kehittämään suorituskykyä ja voima ominaisuuksia.*

*Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 3g kreatiinia päivässä.

Huomio- Olemme hiljattain muuttaneet tämän tuotteen nimen fermentoidusta BCAA 4:1:1 Kasviperäiset välttämättömät aminohapot. Huomioi,että valmisteen sisältö ei ole muuttunut vaan tuotteen nimi.

Huomaa, että tämän tuotteen merkinnät ovat vähintään englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Täydellinen vegaani- ja kasvisruokavalioille
  • 4:1:1 suhde leusiini, isoleusiini ja valiini
  • Saatavilla hedelmäisinä makuina

Suositeltu käyttö

Lisää haluamasi määrä vettä tai hedelmämehua meidän shakeriin. Lisää sitten 5g, ravista ja nauti. Käytä 2-4 kertaa päivässä parhaan tuloksen saamiseksi.

Ainesosat

Maustamaton:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (75%), kasviperäinen L-leusiini (25%)

Berry Blast:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (56%), kasviperäinen L-leusiini (28%), aromi, happo (sitruunahappo), väri (punajuuren punainen), violetti porkkanauute, makeutusaine (sukraloosi)

Blue Raspberry:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (56%), kasviperäinen L-leusiini (29%), luontainen aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (briljanttisininen FCF)

Lemon ja Lime:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (60%), kasviperäinen L-leusiini (30%), luontainen aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), värit (paraoranssi FCF, briljanttisininen FCF) Varoitus: Sisältää paraoranssia ja tartratsiinia, joka voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja huomiokykyyn.

Peach Mango:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (61%), kasviperäinen L-leusiini (31%), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), aromit, värit (tartratsiini ja paraoranssi FCF, ) Varoitus: Sisältää paraoranssia ja tartratsiinia, joka voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja huomiokykyyn.

Tropical:

>Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (49%), kasviperäinen L-leusiini (25%), happo (sitruunahappo), väri (karotenoidit), aromit, makeutusaine (sukraloosi)

Vesimeloni:

Kasviperäinen BCAA 2:1:1 jauhe (Leusiini:Isoleusiini:Valiini) (60%), kasviperäinen L-leusiini (30%), luontainen aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (alluranpunainen)Varoitus: Sisältää allura punaista, joka voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja huomiokykyyn.

Ravitsemustietoa

Ravintosisältö

Per annos
Fermentoitu L Leusiini 3.3 g
Fermentoitu L Isoleusiini 850 mg
Fermentoitu L Valiini 850 mg

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe

Valitse kuva

Kasviperäinen BCAA 4:1:1 jauhe
Back to top