• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Leivonta & Patukka Paketti

Jopa 30% alennusta tilauksestasi | Käytä koodia: MYSTEERI

Jopa 30% mysteerialennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: MYSTEERI

Kuinka paljon alennusta sinä saat...?

Tarjous on voimassa keskiyöhön 23.02.2017 asti. Alennuksen määrä vaihtelee 15% ja 30% välillä. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

Ovh: 61,64 € 49,31 € Säästä: 12,33 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Leivonta & Patukka Paketti antaa sinulle mahdollisuuden luoda omat proteiinileivonnaiset ja patukat. Proteiinin lisääminen leivontaan tai proteiinipatukoiden valmistus tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon epäterveellisille välipaloille, sillä tiedät tarkasti mitä niihin tulee ja saat proteiinipitoisen aterian hyödyt. Näitä tuotteita voi käyttää leivonnan lisäksi myös jokapäiväisen ruokavalion lisänä.

Paketti sisältää:

Instant Oats – Maustamaton 2.5kg

Erinomainen vaihtoehto vehnäjauholle sillä se sisältää paljon kuitua ja beta-glukaania. Instant Oats voidaan jauhaa jauhoksi monitoimikoneella ja sitä voidaan käyttää myös patukoiden ja pannukakkujen tekoon.

Ksantaanikumi – 500g

Tämä gluteiiniton liukeneva ravintokuitu parantaa gluteiinittomien leivonnaisten tekstuuria. Se auttaa sitomaan ainesosat yhteen ja lisää kuitua ruokavalioosi. Voit lisätä ksantaanikumia leivonnaisten lisäksi esimerkiksi smoothieihin tekemään niistä sakeampia.

Coconpure – 460g

Tätä lämpöstabiilia ruuanlaittorasvaa on yleisesti pidetty terveellisimpänä ruokaöljynä sen ainutlaatuisen tyydyttyneiden rasvojen sisällön sekä rikkaan lauriinihappo ja MCT pitoisuuden takia. Rasvasta tulee myös mieto kookoksen maku.

FlavDrops – Toffee 50ml

Nämä kalorittomat, hiilihydraatittomat ja rasvattomat tipat sopivat erinomaisesti ruuanlaittoon tuomaan makua lisäämättä sokeria.

Impact Whey Protein – Vanilja 1kg

Impact Whey on syy siihen miksi proteiinileipominen eroaa normaalista leipomisesta. Proteiinin lisääminen leivontaan tekee leivonnasta hieman hankalampaa, sillä proteiini ei ole jauho, mutta sen terveysvaikutukset tekevät siitä vaivan arvoista. Vaniljan makua antaa monipuolisuutta leivontaan, sillä voit lisätä sen päälle kanelia ja muita mausteita, hedelmiä tai pähkinöitä mielesi mukaan.

Kuivatut karpalot – 500g

Kuivatut karpalot ovat luontaisesti korkeakuituisia ja lisäävät makua ja tekstuuria leivontaan.

MAUT, TUOTTEET JA KOOT OVAT PAKETISSA ILMOITETTUJEN MUKAISET, MUTTA NIITÄ VOI OLLA MAHDOLLISTA VAIHTAA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA VARASTOJEN TILANTEESTA RIIPPUEN.

Paketin hinta perustuu yksittäisten tuotteiden yhteenlaskettuun hintaan.

Hyödyt

  • Tuotteet valittu erityisesti leivontaa ja patukoiden valmistusta varten
  • Yhdistelmä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön
  • Erinomaista arvoa rahalle

Suositeltu käyttö

Katso tuotekohtaiset sivut mikäli haluat tarkempia tietoja.

Ainesosat

Katso tuotekohtaiset sivut mikäli haluat tarkempia tietoja.

Ravitsemustietoa

Katso tuotekohtaiset sivut mikäli haluat tarkempia tietoja.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Leivonta & Patukka Paketti

Valitse kuva

Leivonta & Patukka Paketti