• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Micellar Casein

Hitaasti vapautuva proteiini

Maku
Pakkaus
Määrä

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

Ovh: 20,99 € 15,74 € Säästä: 5,25 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Micellar Casein on ensiluokkaisen laadukas ja hitaasti maidosta saatuja proteiinia vapauttava tuote. Matalia lämpötiloja ja erityistä suodatinmenetelmää käyttämällä ainekset säilyttävät niiden ravinnollisen laadun ja toiminnallisuuden verrattaessa happokaseiiniin tai kaseinaatteihin.

Micellar Casein imeytyy hitaasti vatsassa tarjoten lihaksille pitkäaikaisen aminohappojen saannin, mikä tekee tuotteesta ihanteellisen proteiini-lisän aterioiden välillä tai ennen nukkumaanmenoa nautittavaksi. Nukkuessa keho ei saa ruoan kautta normaalisti saatavia ravinteita, mutta Micellar Caseinin kautta keholle varmistetaan pitkäaikainen proteiinin saanti jolloin lihasten hajoamiselta yön aikana vältytään.

Micellar Caseinilla on loistava aminohappoprofiili ja siinä on erityisen paljon haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Se on lisäksi vähärasvainen ja loistava kalsiumin lähde.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Hitaasti sulavaa proteiinia
  • Korkea aminohappopitoisuus
  • Proteiinirikas ja vain vähän rasvaa & hiilihydraatteja

Suositeltu käyttö

Kaseiini soveltuu nautittavaksi illalla ja edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. Joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 1 1/4 suurta mitallista (30g) 300-400ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin hyödyn saa parhaiten puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia ja kananmunaa.

Suklaa Maku: Misellinen Kaseiini (Maito) (91%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Luonnollinen Banaani Maku: Misellinen Kaseiini (Maito) (95%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Luontainen Aromi, Väri (Kurkumiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Luonnollinen Suklaa Maku: Misellinen Kaseiini (Maito) (91%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Luontainen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Luonnolliset mansikka-aromit: Misellinen Kaseiini (Maito) (95%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Luontainen Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Luonnollinen Vanilja Maku: Misellinen Kaseiini (Maito) (95%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Luontainen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikka Kerma Maku: Misellinen Kaseiini (Maito) (95%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Misellinen Kaseiini (Maito) (100%), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Vanilja Maku: Misellinen Kaseiini (Maito) (95%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

PER 100g:
Energiaa (kJ/kcal): 1518/358
Rasvaa: 1.5g
joista tyydyttyneitä: 0.8g
Hiilihydraatteja: 6.0g
Joista sokeria: 4.0g
Proteiinia: 80g
Suolaa: 0.4g

PER 30g ANNOS:
Energiaa (kJ/kcal): 455/107
Rasvaa: 0.5g
joista tyydyttyneitä: 0.2g
Hiilihydraatteja: 1.8g
joista sokeria: 1.2g
Proteiinia: 24g
Suolaa: 0.1g

Huomioi että ravintosisältö on maustamattomasta tuoteversiosta. Valitessasi maustettu versio proteiinisisältö vähenee noin 3% useimmissa mauissa ka 8% suklaassa lisätyn kaakaon vuoksi.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.25

4.25

(4 Arvostelut)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Micellar Casein

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Edullinen ja toimiva tuote, kun tarvitset hitaasti imeytyvää proteiinia. Sekoittuu erinomaisesti.

Goes Well With:

Välipala-ja yöproteiiniksi kaikille.

Thu Apr 28 12:52:47 BST 2016 mukaan #1 Huippu tuotearvostelija

Mansikka

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

4

Tehokkuus:

5

Tilasin mansikan makuista, kun tavallinen Whey oli hyvän makuista. Maitoon kun sekoittaa niin on hyvä maku, muttei veteen. Siinä itselläni tuli halu oksentaa kaiken. En olisi luullut että maku voisi vaidella noin paljon. Tekstuuriltaan hieman jauhoinen, verrattuna tavalliseen protskuun. Muuten hyvin toimii, ei herää yöllä nälkäisenä ja aamullakin ei ole enää niin suurta nälkää. tilaan varmasti uudestaan.

Goes Well With:

Kaikille, vain maitoon sekoitettuna

Sun Jan 17 16:46:08 GMT 2016 mukaan

Sekoittuu huonosti, muutoin hyvä

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus:

2

Maku:

4

Maustamatonta kaseiinia kun on vaikea saada, niin periaatteessa hyvä tuote. Sekoittumisen hankaluus vähän häiritsee, tai sitten odotan liikoja. Ei varsinaisesti klimppiinny, mutta muutoin vaan jää todella rakeiseksi.

Mon Oct 19 12:45:24 BST 2015 mukaan

Zafer syed

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

4

Maku:

4

Tehokkuus:

4

hyvä maku hyvän sekoittumisen hyvä hinta

Wed Sep 30 10:41:53 BST 2015 mukaan

Micellar Casein

Valitse kuva

Micellar Casein