• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

PeptoPro

Hydrolysaatti kaseiini

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
42,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

PeptoPro® on esipilkottu proteiini joka on täysin veteen liukeneva ja sisältää vähintään 60% ainutlaatuisia allergiatestattuja di-ja tri-peptidejä jotka imeytyvät normaaleja proteiineja tai yksittäisiä aminohappoja nopeammin. Välitön kulkeutuminen kudokseen tukee rakennusvaihetta johtaen tehokkaampaan palautumiseen ja kasvuun.

Useiden tyytyväisten asiakkaiden lausunnot puhuvat tuotteen tulosten puolesta: Vähentynyt lihasten arkuus ja väsyneisyys, nopeutunut palautuminen, kohonnut kestävyys ja suurempi 'pumppi' treenin aikana ja jälkeen.

PeptoPro®:n hyödyt on huomioitu myös ammattiurheilijoiden tasolla ja sitä käyttävät monet urheilujoukkueet, kilpaurheilijat ja saliurheilijat.

PeptoPro® on useiden tutkimusten tukema ja sen on osoitettu nostavan kestävyyttä, avustavan palautumista ja proteiinisynteesiä urheilun jälkeen ja aikana.

PeptoPro® sisältää 28% hydrolysaatioasteen.

Liikunnan jälkeen lihassolut ovat hetkellisesti vastaanottavia ravinteille ja PeptoPro® pystyy kuljettamaan aminohappoja muita proteiininlähteitä nopeammin joka takaa että saat maksimaalisen hyödyn jokaisesta treenistäsi.

Koska PeptoPro® on peräisin kaseiinista se sisältää kaikki optimaaliseen terveyteen ja suoritukseen tarvittavat aminohapot. Kaseiini no lisäksi puhtain saatavilla oleva proteiinin muoto minkä vuoksi PeptoPro® ei sisällä juuri yhtään rasvaa tai laktoosia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Sisältää kaikki 20 tärkeää aminohappoa
 • Tukee lihasproteiinisynteesiä ennen ja jälkeen liikunnan
 • Parantaa kestävyyttä ja nopeuttaa palautumista suojaamalla lihaksia liikunnan aikana

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 2/3 suurta mitallista (30g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa ja kananmunaa.

Berry Blast Maku: Kaseiinihydrolysaatti (PeptoPro*®*) (Maito), Aromi, Happo (Sitruunahappo), Väri (Punajuuren Punainen), Mustaporkkanauute, Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Kaseiinihydrolysaatti (PeptoPro*®*) (Maito)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - ²/³ mittaa (20g)

Annoksia per pakkaus - 25 (500g), 50 (1kg)

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1441 kJ/340 kcal 288 kJ/68 kcal 3%
Rasva 1.5 g 0.3 g 0%
  josta tyydyttynyttä 0.5 g 0.1 g 1%
Hiilihydraatit 0.5 g 0.1 g 0%
  joista sokereita 0 g 0 g 0%
Proteiini 81 g 16 g 32%
Suola 3.8 g 0.76 g 12%

 

* Keskivertoaikuisen tyypillinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(3 Arvostelut)

 • 5    3
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

Peptopro

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Paras

Goes Well With:

Kaikille

Sun Mar 12 07:57:36 GMT 2017 mukaan Markku

Paras peri-workout proteiini

Yhteensä:

5

Tehokkuus:

5

Parasta mitä olen tähän asti löytänyt! 1 annos 15min ennen treeniä, 1 treenin aikana ja jos on ollut kova treeni, niin vielä 1 treenin jälkeen. Vielä kun lisää hiilaria ja sitrulliinimalaattia, niin muuta ei tarvitsekaan.

Goes Well With:

Kaikille ketkä haluavat maksimoida proteiinisynteesin ja minimoida katabolian treenin yhteydessä.

Fri Sep 18 12:38:17 BST 2015 mukaan RJ

Peptopro

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Erinomainen tuote intraan.

Tue Aug 11 01:45:51 BST 2015 mukaan Vintiö #1 Huippu tuotearvostelija

PeptoPro

Valitse kuva

PeptoPro
Back to top