Pro Bar Elite (Näyte)

Proteiinipitoinen deluxe patukka, 70g

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
2,89 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Pro Bar Elite patukat ovat?

Uuden reseptin Pro Bar Elite patukat ovat käteviä, herkullisia ja ravitsevia proteiinivälipaloja. Muokkasimme alkuperäistä High Pro Deluxe patukkaamme niin, että jokainen 70gramman patukka sisältää 26g korkealaatuista proteiinia joka on peräisin heraproteiinikonsentraatin ja maitoproteiinin sekoituksesta. Tämä patukka ei ole vain perinteinen proteiinipitoinen patukka vaan olemme varta vasten muuttaneet ravintosisällän sellaiseksi, että pystymme tarjoaamaan korkealaatuiset, herkullisen makuisen, vähäsokerisen proteiinipitoisen patukan.

Ymmärrämme, että nykypäivän hektisessä ja osittain kaoottisessa maailmassa terveellisen proteiinipitoisen ravinnon lisääminen ruokavalioon ei välttämättä ole helppoa. Pro Bar Elitet mahtuvat taskuun, laukkuun tai vaikka hanskalokeroon joten voit helposti varmistaa, että sinulla on aina laadukasta proteiinia saatavilla.

Parannetun tekstuurin lisäksi olemme tuoneet uuden herkullisen maun markkinoille. Dark Chocolate Berry tyydyttää varmasti makeannälkäsi!

Pro Elite patukoiden hyödyt

Pro Bar Elite patukat ovat HFL Sportin INFORMED SPORT ohjelman mukaisesti eräkohtaisesti testattu WADAN kiellettyjen aineiden varalta. Jokainen Pro Bar Elite erä käy läpi tiukat testit jotta voimme taata patukoidemme turvallisuuden urheilijoille. HFL on maailman suurin urheilun lääkevalvonta ja tutkimuskeskus ja INFORMED-SPORT on useiden urheilutoimioiden, kuten UK Sportin tukema ohjelma.

Pro Bar Elite patukoissa on 26g proteiinia joka edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa.

Kenelle Pro Bar Elite patukat sopivat?

Pro Bar Elite on niin herkullisen makuinen, että on vaikea uskoa, että se voi parantaa ruokavaliotasi. Sokeriton täyte tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon sokeripitoisille herkuille. Rapea päällys, maito- ja tummasuklaa pinta ja pehmeä sisus tekee Pro Bar Elitestä täydellisen tavan lisätä hiilihydraatteja ja proteiinia ruokavalioosi.

Hyödyt

  • Korkea proteiinipitoisuus, 26g per patukka
  • Sekoitus hitaasti ja nopeasti vapautuvia proteiinjea
  • Kuidun lähde, yli 3g per patukka
  • Yli 22g hiilihydraatteja per patukka
  • Vähäsokerinen, vain 3.4g per patukka

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttöohje.

Käytä proteiiniopitoisena välipalana aterioiden välissä tai koska tahansa päivän aikana lisäämään proteiinin saantia. Ei sovellu kasvissyöjille.

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotetta ei tule käyttää terveellisen ja vaihtelevan ruokavalion korvikkeena. Säilytä, viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu tuoteseloste. Saattaa sisältää myös vehnää, ohraa, kauraa, kananmunia, pähkinöitä ja rikkidioksidia.

Caramel Hazelnut maku: proteiinisekoitus (22%) (heraproteiinikonsentraatti (maito), maitoproteiini), humektantit (glyseroli, maltitoli), maitosuklaan makuinen päälllys (14%) (makeutusaineet (isomalto, sukraloosi), hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, herajauhe (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, fortifioitu vehnäjauho(vehnäjauho, kalsiumkarbonaatti, rauta, niasiini, tiamiini), emulgointiaineet (soijalesitiini, E476), aromit), hydrolysoitu kollageeni, sokeriton karamelli (10%) (makeutusaineet (maltitoli, maltitolisiirappi), rasvaton maitojauhe, kookosöljy, bambukuitu, maitorasva, humektantti (sorbitoli),aromit, emulgointiaine (E471), happo (sitruunahappo), suola, säilöntäaine (E202)), soijaproteiini-isolaatti, frukto-oligosakkaridit, vesi, paahdetut Hazel-pähkinät (pähkinät) (4%), rypsiöljy, aromit, suola, makeutusaine (sukraloosi), antioksidantti (luontainen tokoferolisekoitus).

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Toffee Vanilla maku: proteiinisekoitus (19%) (maitoproteiini, heraproteiinikonsentraatti (maito)), hydrolysoitu kollageeni, maitosuklaan makuinen päälllys (14%) (makeutusaineet (isomalto, sukraloosi), hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, herajauhe (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, fortifioitu vehnäjauho(vehnäjauho, kalsiumkarbonaatti, rauta, niasiini, tiamiini), emulgointiaineet (soijalesitiini, E476), Flavouring), humektantit (glyseroli, maltitoli), sokeriton karamelli (10%) (makeutusaineet (maltitoli, maltitolisiirappi), rasvaton maitojauhe, kookosöljy, bambukuitu, maitorasva, humektantti (sorbitoli), aromit, emulgointiaine (E471), happo (sitruunahappo), suola, säilöntäaine (E202)), soijaproteiini-isolaatti, frukto-oligosakkaridit, sokerittomat karamellin palaset (6%) (makeutusaineet (isomalto, maltitolisiirappi), voi (maito), vesi, suola, aromit), vesi, rypsiöljy, aromit, antioksidantti (luontainen tokoferolisekoitus).

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Dark Chocolate & Berry maku: proteiinisekoitus (20%) (maitoproteiini, heraproteiinikonsentraatti (maito)), tummasuklaa päällys (14%) (makeutusaineet (isomalto, sukraloosi), hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaineet (soijalesitiini, E476), hydrolysoitu kollageeni, humektantit (glyseroli, maltitoli), suklaakaramellin makuinen tahna (10%) (makeutusaine (maltitoli), vähärasvainen kaakaojauhe, kookosöljy, bambukuitu, humektantti (sorbitoli), aromit, emulgointiaine (E471), happo (sitruunahappo), suola, säilöntäaine (E202)), sokerittomat mansikan makuisen karamellin palasia (6%) (makeutusaineet (isomalto, maltitoli), vesi, aromit, happamuudenseetäaine (sitruunahappo), värit (karmiini, titaanidioksidi)), vesi, rypsiöljy, aromit, happo (sitruunahappo), suola, makeutusaineet (sukraloosi), antioksidantti (luontainen tokoferolisekoitus).

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ravitsemustietoa

Ravintosisältö

  Per 100g Per patukka (70g)
Energia 1425 kJ/341 kcal 997 kJ/238 kcal
Rasva 10 g 7.3 g
  josta tyydyttynyttä 5.6 g 3.9 g
Hiilihydraatit 32 g 22 g
  joista sokereita 4.8 g 3.4 g
Kuitu 5.5 g 3.9 g
Proteiini 37 g 26 g
Suola 0.54 g 0.38 g

 

Ravintoarvot perustuvat Caramel Hazelnut makuun, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella hieman.

Arvostelut

Ei arvioita.

Pro Bar Elite (Näyte)

Valitse kuva

Pro Bar Elite (Näyte)
Back to top