• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Proteiini Keitto (Näyte)

4 herkullista proteiinikeittoa

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
1,43 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Mitä proteiini keitot ovat?

Proteiinikeitot ovat proteiinipitoisia kuumia välipala-aterioita jotka on valmistettu korkeatasoisesta heraproteiinikonsentraatin, heraproteiini-isolaatin, ja soijaproteiini-isolaatin yhdistelmästä. Herkullisia proteiinikeittoja on saatavilla neljää eri makua ja ne ovat erittäin helppoja valmistaa. Proteiinikeitot sopivat loistavasti nopeaksi välipalaksi kun olet liikkeellä tai proteiinipitoiseksi ateriaksi läpi päivän.

Proteiinikeiton hyödyt

Proteiinikeitoissa on 22g proteiinia per annos mikä edesauttaa lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Proteiinikeitoissa on lisäksi vain 2g rasvaa per annos, joten ne sopivat mainiosti myös niille jotka haluavat pudottaa painoaan. Proteiinikeitot on pakattu erikseen 50g annospusseihin mikä tekee niistä erittäin helppokäyttöiset kun olet liikkeellä, kotona tai töissä.

Kenelle proteiinikeitot sopivat?

Proteiinikeittoja suositellaan kaikille jotka haluavat lisätä päivittäistä proteiinin saantiaan, tai etsivät vaihtoehtoista proteiinin lähdettä harjoittelun tueksi. Proteiinikeitot sopivat erityisesti niille ketkä työskentelevät kylmässä säässä ulkona ja kaipaavat proteiinipitoista lämmintä ateriaa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Yli 20g proteiinia per annos
  • Pakattu yksittäisiin pusseihin käyttömukavuuden parantamiseksi
  • 4 herkullista makua

Suositeltu käyttö

Tyhjennä yksi pussi kulhoon tai mukiin (50g) ja lisää sen jälkeen 150-250ml kiehuvaa vettä ja sekoita huolellisesti (mitä vähemmän nestettä sitä sakeampaa keitosta tulee). Parhaan tuloksen saavuttamiseksi lisää ensin puolet kiehuvasta vedestä ja sekoita huolella 30 sekuntia. Lisää sen jälkeen loput kiehuvasta vedestä ja sekoita taas 30 sekuntia. Anna seisoa minuutin ajan ennen käyttöä.

Varoitus: Keitto on kuumaa.

Ainesosat

Thai Green Curry maku:

proteiinisekoitus (soijaproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti*, rasvaton maitojauhe*, heraproteiini-isolaatti*), maltodekstriini, aromi (kiinteä kookosmaito, (sisältää natriumkaseinaattia), suola, limemehu jauhe, vihreä papu jauhe, valkosipulijauhe, sokeri, sipulijauhe, mausteet, hiivauute, jalapeno-jauhe), ksantaanikumi. *maidosta

Kanan maku:

proteiinisekoitus (soijaproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti*, rasvaton maitojauhe*, heraproteiini-isolaatti*), maltodekstriini, aromi (kana bouillon (kana (uute, liha ja rasva), hiivauute, sokeri, suola, sitruunamehu, glukoosisiirappi, yrttiuute), kuivattu sipuli, hiivauute, kuivattu kana, suola, rosmariiniuute), ksantaanikumi *maidosta

Naudanlihan maku:

proteiinisekoitus (soijaproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti*, rasvaton maitojauhe*, heraproteiini-isolaatti*), maltodekstriini, aromi (hiivauute, luontaiset aromit, suola, sokeri, perunatärkkelys, karamellisoitu sokerijauhe, sipulijauhe, naudanliha uute jauhe, rouhittu mustapippuri, vihannekset (purjo, sieni, sipuli, porkkana, valkosipuli), Tomaatti, kasvisöljy, laakeripuu, tomaattijauhe, punapippuri jauhe, oreganosuola, hangattu persilja, rouhittu basillika), ksantaanikumi. *maidosta

Mediterranean Tomato maku:

proteiinisekoitus (soijaproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti*, rasvaton maitojauhe*, heraproteiini-isolaatti*), maltodekstriini, aromi (tomaattijauhe, perunatärkkelys, suola, sokeri, valkosipulijauhe, punapippuri jauhe, sipulijauhe, oreganosuola, hangattu persilja, rouhittu basillika, rouhittu mustapippuri), ksantaanikumi. *maidosta

Ravitsemustietoa

PER 50g serving:
Energia (kJ/kcal): 806/191
Rasva: 1.9g
josta tyydyttyneitä: 1.6g
Hiilihydraatit: 5.6g
joista sokereita: 2.3g
Proteiini: 22.3g
suola: 0.2g

PER 100g:
Energia (kJ/kcal): 1611/381
Rasva: 3.8g
josta tyydyttyneitä: 3.1g
Hiilihydraatit: 11.1g
joista sokereita: 4.5g
Proteiini: 44.6g
suola: 0.4g

Ravintoarvot perustuvat Thai Green Curry makuun, muiden makujen ravintoarvot ja erityisesti proteiini sisältö saattaa vaihdella n. 8%.

Arvostelut

Ei arvioita.

Proteiini Keitto (Näyte)

Valitse kuva

Proteiini Keitto (Näyte)
Back to top