• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Proteiini Puuro

Proteiinipitoinen kaurapuuro

25% alennusta kaikesta muusta | Käytä koodia: 25FI

TIPATON TAMMIKUU: hanki tarvittavat vitamiinit ajoissa ehkäisemään helmikuun krapulaa - 30% alennusta tilauksestai kun ostat vitamiineja tai aminoita - Kooditon alennus

Tarjous on voimassa keskiyöhön 17.01.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
18,90 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Mitä proteiini puuro on?

Proteiini puuro on maukas, proteiinipitoinen välipala joka sopii täydellisesti osaksi terveellistä aamupalaa. Proteiini puuroa voi tosin myös nauttia koska vain pitkin päivää kun haluat lisätä proteiinin saantiasi. Jokaisessa pussissa on yli 13g korkealaatuisesta heraproteiinikonsentraatista johdettua proteiinia. Alhaisen GI asteikon ja sokeripitoisuuden kaurahiutaleet vapauttavat energiaa verenkiertoon hitaasti ja tasaisesti. Proteiini puuroa on saatavilla kuutta herkullista eri makua: vaahterasiirappi, golden syrup, banaani, suklaa, mansikka ja vanilja.

Proteiini puuron hyödyt

Proteiini puuron korkea proteiinipitoisuus edesauttaa vähärasvaisen lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Proteiini puuro on pakattu yksittäisiin 50g pusseihin mikä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen kun olet liikkeellä, kotona tai töissä.

Kenelle proteiini puuro sopii?

Proteiini puuroa suositellaan kaikille ketkä etsivät ravinteikasta proteiinipitoista ateriaa. Proteiini puuro sopii erinomaisesti osaksi terveellistä aamupalaa, mutta voit myös syödä sitä koska tahansa pitkin päivää kun haluat lisätä päivittäistä proteiinin saantiasi.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Lähes kolme kertaa enemmän proteiinia kuin normaalissa puurossa
  • 20% vähemmän hiilihydraatteja kuin normaalissa puurossa
  • Pakattu yksittäisiin pusseihin käyttömukavuuden parantamiseksi

Suositeltu käyttö

Proteiinipuuromme on suunniteltu erityisesti edistämään kasvua ja ylläpitämään lihasmassaa. Yksinkertaisesti tyhjennä 1 pussi (50g) kulhoon/mukiin ja lisää sitten 150-250ml kiehuvaa vettä. Varoitus: Sisältö on KUUMAA. Nauti aamulla proteiinirikkaana vaihtoehtona tavallisen puuron sijaan suosikkitäytteesi kanssa.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluettolo. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös soijaa, munia ja niistä saatavia tuotteita.

Banaani maku: Kaurahiutaleet (70%), Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (25%) (sisältää Soijaa), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme® Entsyymejä (Amylaasi, Proteaasi, Sellulaasi, Beta-D-Galaktosidaasi, Lipaasi), Aromit, Väri (Kurkuma), Makeutusaine (Sukraloosi).

Suklaa maku: Kaurahiutaleet (68%), Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (21%) (sisältää Soijaa), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme® Entsyymejä (Amylaasi, Proteaasi, Sellulaasi, Beta-D-Galaktosidaasi, Lipaasi), Kaakaojauhe, Aromit, Makeutusaine (Sukraloosi)

Kultainen siirappi maku: Kaurahiutaleet (72%), Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (25%) (sisältää Soijaa), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme® Entsyymejä (Amylaasi, Proteaasi, Sellulaasi, Beta-D-Galaktosidaasi, Lipaasi), Aromit, Makeutusaine (Sukraloosi)

Vaahterasiirappi maku: Kaurahiutaleet (72%), Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (25%) (sisältää Soijaa), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme® Entsyymejä (Amylaasi, Proteaasi, Sellulaasi, Beta-D-Galaktosidaasi, Lipaasi), Aromit, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikka maku: Kaurahiutaleet (69%), Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (24%) (sisältää Soijaa), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme® Entsyymejä (Amylaasi, Proteaasi, Sellulaasi, Beta-D-Galaktosidaasi, Lipaasi), Aromit, Väri (Punajuuren punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Kaurahiutaleet (70%), Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (30%) (sisältää Soijaa), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme® Entsyymejä (Amylaasi, Proteaasi, Sellulaasi, Beta-D-Galaktosidaasi, Lipaasi).

Vanilja maku: Kaurahiutaleet (70%), Heraproteiinikonsentraatti (Maito) (25%) (sisältää Soijaa), Sakeuttamisaine (Ksantaanikumi), DigeZyme® Entsyymejä (Amylaasi, Proteaasi, Sellulaasi, Beta-D-Galaktosidaasi, Lipaasi), Aromit, Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 pussi (50g)

Annoksia pakkauksessa - 20 (20 x 50g)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1662 kJ/394 kcal 831 kJ/197 kcal 10%
Rasva 7.6 g 3.8 g 5%
  josta tyydyttyneitä 2.4 g 1.2 g 6%
Hiilihydraatit 46 g 23 g 9%
  joista sokereita 2.2 g 1.1 g 1%
Proteiini 31 g 16 g 32%
suola 0 g 0 g 0%

 

* Keskiverto aikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintoarvot perustuvat maustamattomaan versioon, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella n. 10%

Arvostelut

Ei arvioita.

Proteiini Puuro

Valitse kuva

Proteiini Puuro
Back to top